Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αρχιζουμε κι εμεις....

Recommended Posts

.... τις προετοιμασιες μας!

Κλεισαμε εκκλησια για τις 20/7 ημερα Κυριακη 6 μ.μ. και τωρα ψαχνουμε για εναν ωραιο χωρο για να το γιορτασουμε οπως του πρεπει!

(γιορταζουμε 3 γεγονοτα: γενεθλια 18/7, γιορτη και βαφτιση! :wink: )

Ψαχνω για εναν χωρο ομορφο που να μπορουν να παιξουν τα παιδακια και δεν θελω ταβερνα (ειπαμε ψωναρα, μην το κανουμε αλλο θεμα!).

Την αλλη εβδομαδα θα παμε στο catering που καναμε το γαμο μας να δουμε τι μας προτεινουν κοντα στο Λαυριο. Τους εμπιστευομαι γιατι και πολυ καλο φαγητο φαγαμε και επειδη ειχαμε βροχη κλπ. εκεινη την ημερα κανανε το καλυτερο για να μην καταστραφει ο γαμος (το κτημα δεν ειχε εσωτερικο χωρο!)

Τελος παντων ειμαστε στην αναζητηση χωρου, μπομπονιερας, προσκλητηριων, κλοουν, πρωτοτυπων ιδεων, ντυσιματος μαμας (ο μπαμπας ποτε δεν ειχε προβλημα σ'αυτα!) κλπ.

Διαφημίσεις

για μπομπονιερες πηγαινε μικελινα στο μπουρναζι τιμες για ολα τα πορτοφολια υπαρχει κ κτημα μικελινα που βρισκετε στην παλληνη :!: αν σκεφτωκατι αλλο θα σου στειλω :D

Διαφημίσεις

αντε να παιρνουμε σειρα...με το καλο κουκλιτσα μου..τωρα ειμαι στο ψαξιμο...οταν βρω πηγες θα σε ενημερωσω.το μονο που εχω κανονισει ειναι ραντεβου να δω κτηματα.

my baby was my reborn...

Με το καλό σου εύχομαι mimika.

Δες εδώ... http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=2409&postdays=0&postorder=asc&start=45

Θα βρεις πολλές ιδέες. Για διευκρινήσεις ρώτα μας!!!! και εμείς που πλέον έχουμε γίνει exper θα σε κατατοπίσουμε κατάλληλα. (Σωστά κορίτσια?)

7adb2868d6.png

αντε να παιρνουμε σειρα...με το καλο κουκλιτσα μου..τωρα ειμαι στο ψαξιμο...οταν βρω πηγες θα σε ενημερωσω.το μονο που εχω κανονισει ειναι ραντεβου να δω κτηματα.

Αν θελεις να σου δωσω το τηλεφωνο απο το catering. Εχουν παρα πολυ καλο φαγητο και καλες τιμες. Αυτοι με συστησαν στο Φιλοκαλις (τι σπιτι ειναι αυτο τελειο!) και εγινε ενας γαμος, μουρλια!

Ακομα μου δινουν συγχαρητηρια!

Θα παρω προσφορες την αλλη Πεμπτη που θα παω, μακαρι να μου βρει κατι καλο στα μετρα μου, αν και ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα τους ξαναπροτιμησουμε.[/code]

• 1 month later...

Λοιπον επανερχομαι με νεα.

Μαλλον θα κλεισουμε το ιδιο κτημα με τον γαμο μας (Φιλοκαλις) μας εκαναν μια πολυ καλη τιμη και μενου με 29€ / ατομο αλλα να να φας οτι θες.

Θα μιλησουμε και μεσα στην εβδομαδα για να τα οριστικοποιησουμε.

Βασικα δεν θελω να ξεφυγω παρα πολυ αλλα θελω να το ευχαριστηθουν ολα τα παιδακια.

Επισης σκεφτηκα πριν τελειωσει ο κλοουν να αρχισει ενα παιδικο παρτυ με τραγουδια και πολυ χορο για τα πιτσιρικακια και καποια στιγμη αργοτερα να χορεψουμε κι εμεις. (σκασιλα μου για τα τσαμικα, τα παιδακια να περασουν καλα!)

Διαφημίσεις

Λοιπον επανερχομαι με νεα.

Μαλλον θα κλεισουμε το ιδιο κτημα με τον γαμο μας (Φιλοκαλις) μας εκαναν μια πολυ καλη τιμη και μενου με 29€ / ατομο αλλα να να φας οτι θες.

Θα μιλησουμε και μεσα στην εβδομαδα για να τα οριστικοποιησουμε.

Βασικα δεν θελω να ξεφυγω παρα πολυ αλλα θελω να το ευχαριστηθουν ολα τα παιδακια.

Επισης σκεφτηκα πριν τελειωσει ο κλοουν να αρχισει ενα παιδικο παρτυ με τραγουδια και πολυ χορο για τα πιτσιρικακια και καποια στιγμη αργοτερα να χορεψουμε κι εμεις. (σκασιλα μου για τα τσαμικα, τα παιδακια να περασουν καλα!)

αχ πολυ ομορφο ακουγεται μιμικα μου...μπραβο!!!!!!!!!!!!αντε με το καλο...να ναι καλοφωτιστος...

my baby was my reborn...

Σας ευχαριστω παρα πολυ κοριτσακια μου!

Ευχομαι και για σας τα καλυτερα να σας βρουν!!!

Μου εχετε λειψει ολες παρα πολυ αλλα τωρα που το μικρο μου αλωνιζει οοοολο το σπιτι μπουσουλωντας κυριολεκτικα δεν τον προλαβαινω!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...