Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!!!!!!

GIOYLA

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ουτε εγω... αν και δυστυχως φανταζομαι και ειλικρινα δεν υπαρχουν λογια να περιγραψω τα συναισθηματα που μου προκαλει κατι τετοιο...

Απλα θελω να κανω εμετο..

Ελεος πια...

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Διαφημίσεις

Ξαναγυρισανε στα χρονια που το εκανα στο Αγιο Στυλιανο τι να πω ντροπη να πέρνουν το παιδι απο την μανα ενω υπαρχουν τοσα ορφανα εκει εξω. Γιατι απλα δεν θέλουν ενα πιο μεγαλο παιδι ντροπη και αγανακτηση

για καθήστε βρε παιδιά: εχουμε δει ακούσει και διαβάσει σε Νικολούλη κλπ εκπομπές για αρπαγή βρεφών οποτε ΛΟΓΙΚΑ θα πρεπει να είδαν το φερετρο πριν την ταφη, αν οχι η μανα που θα ήταν χαλια καποιοι αλλοι συγγενείς.

Νεκτροτομή σε ποιον κάνανε?

Ποιος ήταν ο ιατροδικαστής που έβαλε το κεφάλι του στον ντορβα γιατι μια βαριόταν να περιμένει τις διαδικασίες ή ζοριστηκε να παει μέχρι το ανατολικό μπλοκ να "αγοράσει" (Παναγίτσα μου τι λέω) ενα μωρό?

Εκτός αν μιλάμε για νεκροφιλίες, σατανισμό κλπ που δεν το νομίζω μιας και το αρθρο υπονοεί οτι οι γονεις αμφέβαλαν εξ΄αρχής.

Καλά τοση αμφιβολία και δεν εριξαν μια τελευταία ματια στο αγγελούδι τους πριν το αποχαιρετήσουν οριστικα???

Εχω γινει καχυποπτη: ή γερνάω ή ωριμάζω

Αχ τους ερημους τους γονεις.....

Δεν φτανει ο πονος τους....τωρα θα τους τρωει και η αμφιβολια...

Μου σηκωθηκε η τριχα :-(

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

καλα τι να πω...εχω ανατριχιασει και δεν θελω να σκεφτομαι σε τι κατασταση ειναι οι γονεις. ειναι τραγικο απανθρωπο και ανελεητο!!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Εκτός αν μιλάμε για νεκροφιλίες, σατανισμό κλπ

:(:(:(:(:(:(:(

Το πρωί που έβλεπα μια πρωινή εκπομπή είπαν ότι μάλλον κάτι τέτοιο δυστυχώς συμβαίνει διότι οι γονείς είχαν δει το αγγελούδι...

χθες διάβαζα πάλι στο troktiko ότι στην Αθήνα πέρνουν πράγματα από τους τάφους νέων ανθρώπων....:evil::evil::evil:

Παλιότερα -τότε που ήταν της μόδας οι αρπαγές βρεφών- όταν ένα μωρό και καλά πέθαινε στη γέννα, αναλάμβανε την ταφή του το νοσοκομείο, οι γονείς πολύ σπάνια έρχονταν σε επαφή μαζί του. Έτσι κατάφερναν να κλέψουν αρκετά ζωντανά μωρά... Μάλλον κάτι παρόμοιο έπαιξε... Φρικτό!!

X4v5p2.png

Ζω το απόλυτο θαύμα με την Αθηνά μου!

:(:(:(:(:(:(:(

Το πρωί που έβλεπα μια πρωινή εκπομπή είπαν ότι μάλλον κάτι τέτοιο δυστυχώς συμβαίνει διότι οι γονείς είχαν δει το αγγελούδι...

χθες διάβαζα πάλι στο troktiko ότι στην Αθήνα πέρνουν πράγματα από τους τάφους νέων ανθρώπων....:evil::evil::evil:

Δυστυχως γινεται.. Κι οχι μονο των νεων! Ειχα αφησει στο μνημα του παππου μου (το οποιο ειχε στα πλαϊνα του, κατι σαν συρταρια για να βαζουμε μεσα το λιβανι, καρβουνακια, λαδι για το καντηλακι κ.α.) το αγαπημενο του φλυτζανακι το οποιο εκανε φτερα μαζι με ολα οσα ανεφερα παραπανω και επισης καθε μα καθε φορα χρειαζομασταν καινουριο ποτιστηρι (για να ριχνουμε νερο και να καθαριζουμε το μαρμαρο επειδη η βρυση ηταν μακρια απο το σημειο που ηταν το μνημα).. Συνεχως το επαιρναν! Στην εκταφη δε, μας αρπαξαν ενα μαρμαρινο "βιβλιαρακι" στο οποιο ειχε γραψει η μανα μου δυο αποχαιρετιστηρια λογια στον πατερα της.. Μεχρι να συνελθουμε απο το σοκ επειδη ο παππους λογω των πολλων φαρμακων δεν ειχε λιωσει εντελως, το βιβλιαρακι πεταξε!

(Συγγνωμη για το μακαβριο θεμα και που ειναι ασχετο με την εκταφη του μικρου αγγελουδιου αλλα ηθελα να καταθεσω την εμπειρια μου πανω στις κλοπες απο τα μνηματα)

Οσο τωρα για το μωρακι... Πραγματικα δεν υπαρχουν λογια.. Ειτε το παιδι ζει ειτε συλλησαν τον ταφο του για αλλους σκοπους.... Ειναι πραγματικα ασσυληπτο αυτο το πραγμα!

Αντε τωρα στη θεση αυτων των γονιων... Απο τη μια να αναρωτιουνται αν το αγγελουδι τους ζει (και που ζει, και πως περνα) κι απο την αλλη στην περιπτωση της συλλησης του μνηματος να σκεφτονται πως η ψυχουλα του δεν θα βρει την αναπαυση που της αξιζει..:cry:

Ειναι φρικαλεο... Ενα απο τα χειροτερα πραγματα που μπορει να τυχουν σε εναν γονεα! Τι να πω... Οπως ειπα και στο πρωτο μου μηνυμα, απλα θελω να κανω εμετο...

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Διαφημίσεις

Δεν πιστεύω σε καμιά περίπτωση ότι το μωρό εκλάπη από το μνήμα.Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι έχει γίνει κάτι με το νοσοκομείο,ίσως το έδωσαν σε άλλη που πραγματικά απεβίωσε το δικό της και πλήρωνε όσο όσο για να πάρει ένα μωρό σπίτι.

Αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο,μια εξέταση DNA με της ίδιας ημέρας μωρά στο εκάστοτε νοσοκομείο θα λύσει τον γρίφο.

Άκουσα στην τηλεόραση,ότι η σορός μεταφέρθηκε σφραγισμένη στο νεκροταφείο.Μα με συγχωρείς...Πώς έγινε η νεκροτομή;

Όπως και να έχει,αμαρτία...Αγνοείται ένα μωράκι,και δυο γονείς έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Ας ελπίσουμε να βρουν σύντομα άκρη.

Φαίη,τα ίδια και με τον δικό μου παππού!Μέχρι τα κάρβουνα κι ένα πήλινο βάζο μας έκλεψαν από το μνήμα...Αυτά γίνονται,χωρίς καμία αμφιβολία.

• 3 weeks later...

Τωρα διάβασα το θέμα και ανατρίχιασα!!! Δεν ξερω τι ακριβως περιπτωση ειναι αλλά μου θυμίζει μας γνωστης μας που πριν από 50 περιπου χρόνια είχε γεννησει διδυμα κοριτσια και της τα πηραν από το νοσοκομειο λεγοντας οτι ειναι νεκρα και δεν ξερουν ακομα που ειναι.. Να φανταστειτε δεν ηξερε καν οτι εκανε διδυμα, νομιζε οτι ηταν μονο ενα!! Το ανακαλυψε πολλαααααα χρονια μετα στο ληξιαρχειο που ειχε παει για καποιο ασχετο λογο..

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png