Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Καλός γυναικολόγος στα νότια προάστεια - Γλυφάδα

Recommended Posts

Κοριτσιά μου γεια σας,

Είμαι καινούργια στη παρέα σας και ψάχνω για καλό γυναικολόγο και καλό άνθρωπο πάνω απ'ολα στη Γλυφάδα - Βούλα.

Δυστυχώς έχω ενδομητρίωση και προσπαθούμε για παιδάκι οπότε ψάχνω ένα γιατρό να με παρακολουθεί.

Εύχομαι σε όλες με ένα μωράκι στην αγκαλία μας μέσα στο 2010.;)

Διαφημίσεις

katia32 καλημέρα κ καλοσόρισες στην παρεα.

Αν θέλεις μπορώ να σε στείλω στον δικό μου γυναικολόγο ο οποίος έχει ιατρείο στην Γλυφάδα και είναι κ στο μαιευτήριο Μητέρα.Εγώ τον έχω από 20 σχεδόν χρονών κ τώρα είμαι 29μισό. Κατά τη δική μου γνώμη είναι πολύ καλός ιατρός και πάνω από όλα Ανθρωπος!!!!.και το λέω αυτό γιατί πριν 3 μήνες στο τέλος του 5ου μήνα εγκυμοσύνης ανακαλύψαμε στην εξέταση β επιπέδου οτι το έμβρυο είχε χρωμοσωματικη ανωμαλία κ έκανα διακοπή εγκυμοσύνης.Έκανα εισαγωγή στο Μητέρα, μιας κ ο γιατρός μου είναι στο μαιευτήριο αυτό, μπήκα Τρίτη βράδυ κ βγήκα Πέμπτη μεσημέρι,ο ιατρός μου ήταν συνεχώς δίπλα μου,κανόνισε να είμαι σε δωμάτιο μόνη μου κ έδωσε εντολή να αφήσουν τον σύζυγό μου να είναι συνέχεια κοντά μου,όπως κ έγινε!επίσης είχε δώσει εντολή να μη με αφήσουν να πονάω (μιας κ έκανα φυσιολογικο τοκετό αλλά για να γεννήσω ένα νεκρό μωράκι)κ η γνώμη του ήταν οτι είχα που είχα τον ψυχικό πόνο ,δεν ήθελε να πονάω κ σωματικά!κι αν έχει δει ως γιατρός περιστατικα κ περιστατικα εγώ προσωπικά με το που τον έβλεπα δεν έβλεπα μόνο έναν ιατρό αλλά έναν Άνθρωπο ο οποίος με ένοιωθε με καταλάβαινε και πονούσε μαζί μου!!Όσων αφορά το οικονομικό(αυτά τα κανόνισε ο άντρας μου μιας κ εγω ήμουν άσχημα ψυχολογικα για να ασχοληθώ) όταν τον ρώτησε ο άντρας μου τί οφείλουμε στον ίδιο, η απάντηση ήταν "Να πάνε πρώτα όλα καλά να βγούμε απ το μαιευτήριο να ηρεμήσουμε και τα λεφτά δεν έχουν σημασία!Θα τα βρούμε αργότερα".

Άσε που ότι ήθελα τον έπερνα στο κινητό κ μου έδινε λύσεις!αν θες να σου δώσω τα στοιχεία πες μου να σου στείλω prive message.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ!!!:-P

Εγώ έχω επισκεφτεί αρκετές φορές τον Δρ. Καραγιαννίδη Άρη, έχει και σελίδα στο ίντερνετ:

http://www.gynecologist.gr/

Δεν γέννησα με αυτόν όμως, αν και θα ήθελα πολύ, γιατί είναι στο ΙΑΣΩ κι εγώ ήθελα να γεννήσω στο Έλενα! Είναι πολύ ευγενικός, έχει χιούμορ, με κάνει να νιώθω ασφάλεια, κρατάει όλο το ιστορικό κάθε γυναίκας σε αρχείο στον υπολογιστή, κάνει πολλές εξετάσεις ο ίδιος στο ιατρείο του και δεν σε στέλνει σε ιδιωτικά εργαστήρια, αν είναι όλα οκ με τα αποτελέσματα των εξετάσεων σου τα στέλνει ταχυδρομικώς. Δεν ξέρω πόσα χρήματα όμως παίρνει, γιατί πηγαίνω με την ιδιωτική μου ασφάλεια καθώς είναι συμβεβλημένος με αυτή.

Δεν χάνεις να τον επισκεφτείς. Εξάλλου ο γυναικολόγος είναι κάτι το υποκειμενικό, εσένα μπορεί να μην σου αρέσει ή να μην νιώθεις ασφάλεια!

Kαλή χρονιά!

Freedom 1 σου έυχομαι πάνω απ'όλα δύναμη και κουράγιο. Το 2010 να σου φέρει ότι επιθυμείς. Χαίρομαι τουλάχιστον που σ'αυτή τη τόσο δύσκολη στιγμή βρέθηκε ένας καλός γιατρός δίπλά σου.

θα ήθελα να μου στείλεις τα στοιχεια του γιατρού σου με pm.

Οlympics να σου ζήσει το μωράκι σου! Σύγουρα ο γυναικολόγος είναι κάτι το υποκειμενικό γι'αυτό θα κλείσω ραντεβού να τον γνωρίσω και από κοντά. Αν μπορείς θα ήθελα να μου πεις ποιά ιδιωτική ασφάλεια έχεις γιατί είναι κάτι που σκέφτομαι κι έγω.

γεια σασ και απο εμενα..Με ενδιαφερει και εμενα ενας γυναικολογος που να ξεγεννα στο Ελενα και να ειναι νοτια προαστια αν ειναι δυνατον!!!!!!!! Αν ξερει καποια αν μου στειλε π.μ.Ευχαριστω!

[/url]

foxfoxabu20101022_-8_My+son+is.png

Διαφημίσεις

Μετά από αρκετό ψάξιμο, κατέληξα εδώ...:)http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=45913&highlight=%F8%E1%F1%F1%EF%F5 Εχει το ιατρείο στην Πλ. Εσπερίδων και είναι στο Λητώ. Ως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένη !!!!

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

• 3 months later...
katia32 καλημέρα κ καλοσόρισες στην παρεα.

Αν θέλεις μπορώ να σε στείλω στον δικό μου γυναικολόγο ο οποίος έχει ιατρείο στην Γλυφάδα και είναι κ στο μαιευτήριο Μητέρα.Εγώ τον έχω από 20 σχεδόν χρονών κ τώρα είμαι 29μισό. Κατά τη δική μου γνώμη είναι πολύ καλός ιατρός και πάνω από όλα Ανθρωπος!!!!.και το λέω αυτό γιατί πριν 3 μήνες στο τέλος του 5ου μήνα εγκυμοσύνης ανακαλύψαμε στην εξέταση β επιπέδου οτι το έμβρυο είχε χρωμοσωματικη ανωμαλία κ έκανα διακοπή εγκυμοσύνης.Έκανα εισαγωγή στο Μητέρα, μιας κ ο γιατρός μου είναι στο μαιευτήριο αυτό, μπήκα Τρίτη βράδυ κ βγήκα Πέμπτη μεσημέρι,ο ιατρός μου ήταν συνεχώς δίπλα μου,κανόνισε να είμαι σε δωμάτιο μόνη μου κ έδωσε εντολή να αφήσουν τον σύζυγό μου να είναι συνέχεια κοντά μου,όπως κ έγινε!επίσης είχε δώσει εντολή να μη με αφήσουν να πονάω (μιας κ έκανα φυσιολογικο τοκετό αλλά για να γεννήσω ένα νεκρό μωράκι)κ η γνώμη του ήταν οτι είχα που είχα τον ψυχικό πόνο ,δεν ήθελε να πονάω κ σωματικά!κι αν έχει δει ως γιατρός περιστατικα κ περιστατικα εγώ προσωπικά με το που τον έβλεπα δεν έβλεπα μόνο έναν ιατρό αλλά έναν Άνθρωπο ο οποίος με ένοιωθε με καταλάβαινε και πονούσε μαζί μου!!Όσων αφορά το οικονομικό(αυτά τα κανόνισε ο άντρας μου μιας κ εγω ήμουν άσχημα ψυχολογικα για να ασχοληθώ) όταν τον ρώτησε ο άντρας μου τί οφείλουμε στον ίδιο, η απάντηση ήταν "Να πάνε πρώτα όλα καλά να βγούμε απ το μαιευτήριο να ηρεμήσουμε και τα λεφτά δεν έχουν σημασία!Θα τα βρούμε αργότερα".

Άσε που ότι ήθελα τον έπερνα στο κινητό κ μου έδινε λύσεις!αν θες να σου δώσω τα στοιχεία πες μου να σου στείλω prive message.

Καλησπέρα

μήπς μπορείς να μας δώσεις τα στοιχεία του;

Ε.

4RMtp3.png

• 1 year later...
  • 4 weeks later...

Για μένα κορίτσια, καλός γυναικολόγος και πάνω από όλα ζεστός άνθρωπος είναι η κ. Παπαδοπούλου στη Γλυφάδα. Με παρακολουθεί εδώ και 4 χρόνια, έχω γεννήσει μαζί της 2 παιδιά και δεν την αλλάζω με ΤΊΠΟΤΑ!!!!!

• 1 year later...

ενας γυναικολογος που ηρθε προσφατα στην περιοχη ειναι και ο Δ. Πανουσης..εχει μεγαλυτερη εξειδικευση στο τομέα του μαστου..μια φιλη απο εδω μαλιστα μου ειπε οτι ειχε χρονια ιατρειο προς Αναβυσσο και μετακομισε εδω προσφατα.. εχει και ιστοσελιδα..νομιζω dpanousis.gr

Διαφημίσεις