Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Κορίτσια χρειάζομαι τη βοήθειά σας γιατί δεν καταφέρνω να βάλω την κόρη μου -2 ετών- για ύπνο το βράδυ.

Με τον αδερφό της -3,5- δεν έχω πρόβλημα. Βάζουμε πιτζάμες, πίνουμε γάλα, διαβάζουμε ένα παραμύθι και κλείνουμε το φως.

Η μικρή όμως τίποτα. Σηκώνεται αμέσως από το κρεβάτι της. Θέλει αγκαλιά - αυτό ήταν πρόβλημα από παλιά γιατί δεν πήρε πιπίλα- κλαίει, πάει στο μπαμπά της στην τηλεόραση, έρχεται στο κρεβάτι μας κλπ. Δοκίμασα τη συμβουλή της νταντάς πρώτων βοηθειών -ΣΚΑΙ- την ώρα που τη βάζω για ύπνο να την πηγαίνω πίσω χωρίς να της μιλάω αλλά κλαίει και σπαράζει όσο δεν πάει.

Της πήρα τον κινηματογράφο της Ντόρας ο οποίος της αρέσει αλλά θέλει να κάθομαι μαζί της στο κρεβάτι όσο παίζει.

Της βγάλαμε πριν από 1 μήνα τα κάγκελα γιατί κατέβηκε και φοβηθήκαμε μην χτυπήσει. Από τότε, ξυπνάει τη νύχτα κι έρχεται στο κρεβάτι μας. Την πάω πίσω και μου λέει "κάτσε εδώ". Έτσι, καταλήγω να κοιμάμαι σαν τελικό σίγμα στην κούνια της. Δεν είναικαι τόσο ευχάριστο αν σκεφτείτε ότι ξυπνάω στις 6 το πρωί. Βοηθείστε με! Είμαι όλη αυτιά.

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

Ξαναβαλε καγκελα αν εχεις χαμηλα που μπορει να κατεβαινει. Εκανα το λαθος να τα βγαλω σε παρομοια ηλικια απο την κορη μου και δεν κερδισα τιποτα, μονο ανασφαλεια, περπατηματα, υπνους στο πατωμα κλπ. Τελικα τα ξαναβαλα (τα χαμηλα) και ηταν καπως καλυτερα.

s5V3p2.png

δε ξερω για τα καγκελα αλλα για να παισει η μεθοδος της νταντας θα πρεπει να εχεις πολυ υπομονη....ειχε και μια αλλη μεθοδο που εγω την εφαρμοσα στη δικια μου που ηθελε να ειμαστε διπλα της για να κοιμηθει.....τη πρωτη μερα καθεσαι κατω στο πατωμα διπλα απο το κρεββατι (μετα τα σχετικα καληνυχτα κλπ) με το κεφαλι ομως κατω και γενικα να εισαι γυρισμενη οχι αντικρυστα στο παιδι και δεν ανταποκρινεσαι στα οποια καπριτσια....εαν σηκωθει το ξαναβαζεις μεσα και παλι καθεσαι εκει χωρις κουβεντα....την επομενη μερα πας και καθεσαι λιγο πιο εκει καθε μερα λιγο πιο εκει προς τη πορτα μεχρι να βγεις τελειως απο το δωματιο...εμενα επιασε παντως....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

κι εγω το ιδιο με την yasemi κανω,δεν πιανει παντα αλλα τα καταφερνουμε.βεβαια γαλα και παραμυθια τα κανουμε στο κρεβατι μας,για να παιρνει μυρωδια...