Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΛΜΠΟΥΜ ΒΑΠΤΙΣΗς SCRAPBOOKING

GEMINI

Recommended Posts

XRONIA ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥς ΣΑΣ.

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΕ ΦΩΤΟ ΒΑΠΤΙΣΗς

ΓΙΟΚΑ ΜΟΥ + ΕΝΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΝΟΝΩΝ.ΑΓΟΡΑΣΑ 2 ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΙς ΣΕΛΙΔΕΣ. ΘΑ ΤΙς ΗΘΕΛΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕς.

ΓΙΑ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ ΚΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ.ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΨΡΑΠΒΟΟΚΙΝΓ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ .ΞΕΡΕΤΕ??? ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ****

Διαφημίσεις

scrapbooking σημαινει να διακοσμεις τις σελιδες σου με διαφορα υλικα, διακοσμητικα, σχεδιακια , λογακια κτλ κτλ...

scrap σημαινει υπολλειματα, αχρηστα αντικειμενα. Δηλαδη με υπολλειματα απο υλικα που εχεις να διακοσμεις τις σελιδες των αλμπουμ σου.

πχ.. κορδελιτσες που σου εχουν περισσεψει, φιογκακια, ενα εισητηριο απο σινεμα, μια καρδουλα απο πλαστικό, ενα όμορφο χαρτι, αυτοκολλητακια, μια κομμενη καρδουλα, ενας συνδετηρας.. όλα αυτα τα κολλας γυρω απο τις φωτογραφιες σου και γραφεις και λογακια και εχεις ενα ιδιαιτερο αλμπουμ...

Κοριτσια μου ξέρει καμιά σας για το scrapblog οταν το φτιάξεις στο photobucket πως μπορεις να το τυπώσεις ύστερα ???

Εχω 2 έτοιμα scrapblog και κάνω copy το direct link και ύστερα paste σε κενη σελίδα του word αλλά δεν το άνοιγει... Κανω κάτι λάθος ?

Δωστε τα φώτα σας..

μολις το αποθηκευσεις πατας και ερχεται πιο μπροστα η εικονα και πατας δεξι κλικ και επιλεγεις αποθηκευση ως..εικονα jpg.και αποθηκευεται σαν φωτο,το βαζεις σε usb ή cd και το εκτυπωνεις σε φωτογραφο.απλο και τελειο.

αν κατι δεν καταλαβες στειλε πμ

iQSqp3.png

qajOp2.png

MACEDONIA IS GREEK AND ONLY GREEK

Διαφημίσεις

μολις το αποθηκευσεις πατας και ερχεται πιο μπροστα η εικονα και πατας δεξι κλικ και επιλεγεις αποθηκευση ως..εικονα jpg.και αποθηκευεται σαν φωτο,το βαζεις σε usb ή cd και το εκτυπωνεις σε φωτογραφο.απλο και τελειο.

αν κατι δεν καταλαβες στειλε πμ

Thanks! τελικά ήταν τόσο απλό κι εγω παιδευόμουν .... Καλά έχω κολλήσει με το Photobucket !!! Ξανα ευχαριστώ !