Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αγλαια... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!

Recommended Posts

Γεια σας .Εμαι μια μανουλα τεσσαρων παιδιων...μιας κορης 28 και τριων αγοριων 24 ,19 και 16 ετων.Η κορουλα μου μετα απο την ταλαιπωρια (ψυχικη και σωματικη)μιας παλλινδρομης κυησης εδω και 2,5 μηνες γεννησε ενα χαριτωμενο αγορακι και οπως καταλαβαινετε ειμαι και μια ευτυχισμενη γιαγια κατακλυσμενη απο πρωτογνωρα συναισθηματα!Και τωρα μπαινω στο θεμα μας...λιγο πριν γεννησει η κορη μου ενιωσα ενα μεγαλο φοβο για το αν θα μπορεσω να τη βοηθησω και να την καθοδηγησω σωστα στο θεμα του θηλασμου.Εκει ηταν που αρχισα να ψαχνω στο ιντερνετ και για καλη μου τυχη επεσα πανω στις συμβουλες της Αγλαιας.Πρεπει να σας πω οτι τα 4 παιδια μου (το πρωτο το γεννησα στα 16 μου)τα θηλασα 15 -20 μερες μαζι με συμπληρωμα και μεχρι τωρα πιστευα οτι δεν ειχα γαλα ...ετσι μου ελεγαν ολοι στο περιβαλλον μου .Τωρα βεβαια ξερω οτι ολα τα εκανα λαθος και οτι εχασα την ευκαιρια να προσφερω στα παιδακια μου κατι τοσο σημαντικο ''το γαλα της μανουλας τους''Ετσι ρουφουσα κυριολεκτικα ολα οσα ελεγε η Αγλαια και τα μετεφερα στην κορη μου και το αποτελεσμα ηταν το μωρακι μας να θηλαζει αποκλειστικα απο 28-9 που γεννηθηκε (με εξαιρεση τις 4 μερες του νοσοκομειου που ηπιε συμπληρωμα)Αυτος ειναι ο λογος που γραφω ... για να ευχαριστησω την Αγλαια για την τοσο πολυτιμη βοηθεια της για τις συμβουλες της που συνεχιζω να διαβαζω και ολες δινουν λυσεις στα προβληματα που αντιμετωπιζουν καθημερινα οι νεες μανουλες.Αγλαια μου για αλλη μια φορα σ'ευχαριστουμε η κορη μου κι εγω για την πολυτιμη βοηθεια σου!!!!!!!!

xristina m

Διαφημίσεις

μπραβο γιαγια!!!!αχ ποσο σας χαιρομαι εσας τις "μοντερνες γιαγιαδες" με το ιντερνετ!!!!!εμενα οι δικες μου μονο πως ανοιγει η τιβι να βαλουν αυτα τα απογευματινα σηριαλ ξερουν!!!!:lol: να σου ζησει το εγγονακι κ κοιτα να βοηθεισεις και τις "νυφες" οταν με το καλο ερθουν!!!!!!!

1kOup2.pngTxJmp3.png

Εννοειται !!!!την ψυχη μου θα δωσω!Ολη μου την αγαπη και τη βοηθεια μου .Vickygirl79 Σ'ευχαριστω για την απαντηση...

Edited by xristinax
διαγραφη

xristina m

Διαφημίσεις

Συγχαρητηρια που τα καταφερατε συγχαρητηρια εσυ και η κορη σου και στην Αγλαια που σας βοηθησε,και παρεπιπτωντως γιορταζε και χτες ...19/12--Χρονια πολλα Αγλαια!!!

'Ετσι ρουφουσα κυριολεκτικα ολα οσα ελεγε η Αγλαια και τα μετεφερα στην κορη μου και το αποτελεσμα ηταν το μωρακι μας να θηλαζει αποκλειστικα απο 28-9 που γεννηθηκε

Mπράβο κοπέλα μου, τους έβαλες τα γυαλιά τους γιατρούς και τις μαίες. Μα πόσο ανεπίδηκτοι μαθήσεως είναι τέλος πάντων. Με τόση πληροφόρηση, με το ίντερνετ, με ανθρώπους με εμπειρία, αυτοί/ές τον ίδιο χαβά κι ας έχουν περάσει δεκαετίες που έκανες εσύ την κόρη σου: Δέκα λέπτα από ένα στήθος κάθε τρεις ώρες.

Κοριτσια μου σας ευχαριστω για τη θερμη υποδοχη!!!Ναι και απο μενα χρονια πολλα στην Αγλαια ,να ειναι παντα γερη ,να χαιρεται την οικογενεια της και να συνεχιζει να μας προσφερει τις πολυτιμες γνωσεις της!!!fistikaki,maggie,gavramid και morchelina σας στελνω τα φιλια μου!Morchelina βλεπω μας γραφεις απο το Καρπενησι...κανει κρυο?Ηκορη μου υπηρετησε 2 χρονια στο γυμνασιο της Γρανιτσας αλλα τωρα με το μωρο πηρε αδεια μητροτητας ,ομως εξακολουθει να ανηκει εκει.Επιστρεφει το σεπτεμβρη παλι.

xristina m

Morchelina βλεπω μας γραφεις απο το Καρπενησι...κανει κρυο?Ηκορη μου υπηρετησε 2 χρονια στο γυμνασιο της Γρανιτσας αλλα τωρα με το μωρο πηρε αδεια μητροτητας ,ομως εξακολουθει να ανηκει εκει.Επιστρεφει το σεπτεμβρη παλι.

Κρύο δεν έχει πολύ γιατί βρέχει. Αλλά μιλάμε για πολύ βροχή εδώ και τρεις μέρες, 90 χιλιοστά σε μία μέρα, το 1/5 της ετήσιας βροχής στην Αθήνα. Τα χωριά της Ευρυτανίας είναι εμπειρία ζωής και θέλουν ψυχική δύναμη. Πάντως γίνεσαι μάρτυρας ενός τρόπου διαβίωσης που σβήνει οριστικά. Θα έρθει με το μωρό φαντάζομαι. Άντε μπορεί να σε δούμε και από κοντά.

Διαφημίσεις

αγλαια σε ευχαριστω.αν δεν ησουν εσυ,δεν θα ειχα καταφερει να θηλασω αποκλειστικα για 6 μηνες και μετα σταδιακα (καθως μπαιναν οι καινουριες τροφες),να αποθηλασω ηρεμα και χωρις προβλημα στους 8μιση μηνες.κανενας δε με βοηθησε(αντρας,μαμα μου),ψυχολογικα τον καιρο που θηλαζα.το γεγονος οτι καπνιζω(οταν θηλαζα καπνιζα 4-5 τσιγαρα την ημερα) με ειχε γεμισει ενοχες και τυψεις,μεχρι που διαβασα αναλογο ποστ.ετσι συνεχισα να θηλαζω και ειμαι πολυ χαρουμενη που τα καταφερα.αλλα ακομα και περα απο τον θηλασμο,χαιρομαι πολυ οταν γραφεις.ολες σου οι απαντησεις ειναι ακριβεις,κατανοητες και υπευθυνες.ευχαριστουμε!!