Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υπηρεσίες Σιδερώματος

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Δοκίμασα ένα σιδερωτήριο στη Νίκαια και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Στοιχίζει 1.5Ευρώ το κιλό τα ρούχα μπουγάδας (δεν συμπεριλαμβάνονται ρούχα κρεμάστρας, πουκάμισα, παντελόνια). Εγώ έδωσα καλοκαιρινές μπλούζες με στάμπες και ήταν άψογα σιδερωμένες και καμία χαλασμένη. Αργησαν περίπου 1 εβδομάδα να τα παραδώσουν αλλά χαλάλι τους. Με 14Ευρώ πήρα 2 τεράστιες τσάντες όλα σιδερωμένα. Μόνο το ρεύμα να πληρώσεις και τις ώρες που θα αφιερώσεις αρκούν!

και εγω το κανω συχνα...δουλευω παρα πολλε ςωρες και οταν το σιδερο φτανει στον θεο τα μαζευω και τα παω σε μια τετοια υπηρεσια...αν δεν θε΄λω να τα παω ερχονται και τα παιρνουν αλλα ενταξει τοσο πια εξυπηρετηση ...

ειναι αψογα οι τιμες λογικες ως λογικοτατες και ο χρονος και το ρευμα οντως στοιχιζουν πιο πολλα..ιδιως εγω που οταν σιδερωνω στελνω στον παιδοτοπο το παιδι μου γιατι δεν με αφηνει...

βεβαια και για μενα το σιδερο ειναι το χειροτερο βασανιστηριο γιατι μετα πονανε φριχτα η μεση και η ωμοπλατη μου...

χαλαλι 10000 φορες....κομμωτηριο ,αισθητικο δεν παω...δεν πινω ,δεν καπνιζω ...δουλευω ολη μερα οποτε χαλαλι και σε μενα...χαχαχα

Διαφημίσεις

Αυτό που ξέρω είναι μόνο στην Νίκαια. Για δείτε και αυτό που είδα στο internet. Προσπαθώ να μάθω τιμές αλλά μιλάει συνέχεια. Αν προλάβει κάποια άλλη ας μας ενημερώσει. http://www.ironout.gr/index.php?page=contact

Στη Νίκαια πού είναι?

Εγώ ξέρω ένα στη Δραπετσώνα που έχει μπουγάδα. Νομιζω με σχεδόν 3 ευρώ το κιλό, όμως εννοείται πως δεν υπολογίζονται πουκάμισα, φορέματα, παντελονια, οπότε τί μενει? Σεντόνια, τα οποία είναι πολύ βαρίά και δεν συμφέρει.

Εσώρουχα,τα οποία εγώ τουλάχιστον δεν θα τα έδινα και μπλούζες- φόρμες, τα οποία σιδερώνονται εύκολα. Σωστά?

Αχ! και έχουν μαζευτεί 3 πλυντήρια....να δω πότε θα τα κάνω.....

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...
Στη Νίκαια πού είναι?

Εγώ ξέρω ένα στη Δραπετσώνα που έχει μπουγάδα. Νομιζω με σχεδόν 3 ευρώ το κιλό, όμως εννοείται πως δεν υπολογίζονται πουκάμισα, φορέματα, παντελονια, οπότε τί μενει? Σεντόνια, τα οποία είναι πολύ βαρίά και δεν συμφέρει.

Εσώρουχα,τα οποία εγώ τουλάχιστον δεν θα τα έδινα και μπλούζες- φόρμες, τα οποία σιδερώνονται εύκολα. Σωστά?

Αχ! και έχουν μαζευτεί 3 πλυντήρια....να δω πότε θα τα κάνω.....

Γιατί νομίζω ότι 3€ το κιλό είναι πολύ ακριβά;

• 2 weeks later...

Εγώ είχα πάρει μια φορά να ρωτήσω σε μια εταιρεία την iron4u και μου είχαν πει πως δούλευαν με μηνιαία συνδρομή και έπερναν μία φορά την εβομάδα όσα ασιδέρωτα έχεις ότι κι αν είναι και στα φέρνουν μετά απο μια εβδομάδα την ώρα που θα κανονίσεις και παίρνουν τα άλλα που θα έχεις. Το κόστος ήταν 80 ? το μήνα κατά άτομο της οικογένειας. Δηλαδή εμείς που είμαστε 2 160 ? το μήνα για σίδερο? Αν είχαμε και παιδιά???? Πιο πολύ με συμφέρει η κοπέλα που έρχεται και μου καθαρίζει. Μου κοστίζει 120 ? το μήνα και καθαρίζει, και σιδερώνει.

Εχτές βρήκα ένα χαρτί απο άλλη εταιρεία στην πόρτα μου. Μόλις πάω σπίτι θα πάρω τηλέφωνο και θα σας πω και γι'αυτό.

sj3dp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν πήρα και ρώτησα στην εταιρεία που μου έστειλε το φυλλάδιο και έμαθα τα εξής.

Εξυπηρετούν όλη την Αττική. Πληρώνεις ή με την ποσότητα ή με το μήνα.

Με την ποσότητα έχει 2.5 ? το κιλό και σιδερώνουν τα πάντα. Οτι πλένεται στο πλυντήριο του σπιτιπού δηλαδή. Και οτι κρεμιέται π.χ. πουκάμισα τα χρεώνουν 2 ? την κρεμάστρα.

Τώρα με το μήνα είναι ανάλογα με πόσες σακούλες έχεις. Εχουν κάποια μεγέθη σακούλας, και αποφασίζεις πόσα χωράνε στη σακούλα να τα δίνεις κάθε εβδομάδα και στα φέρνουν μια εβδομάδα μετά. Για 4 φορές το μήνα που θα δίνεις τα ρούχα σου δηλαδή, η μικρή σακούλα είναι 80 ?. Μου είπε οτι δεν μπορεί να μου πει τι χωρητικότητα έχει η κάθε σακούλα γιατί παίζει ρόλο τι ρούχα θα δώσω. Μπορείς λέει να δοκιμάσεις στην αρχή με το κιλό και μετά να πας σε μηνιαία συμφωνία.

Πάντως μου φάνηκε λίγο ακριβό και στις 2 περιπτώσεις. Ξαναλέω οτι σήμερα ήρθε η κοπέλα στις 9 τελείωσε στις 3 μου έκανε όλες τις δουλειές, άπλωσε και ένα πλυντήριο που είχα βάλει και σιδέρωσε με 30 ?.

sj3dp3.png

• 1 month later...

καλημέρα σας!

μένω βόρεια προάστια και χρησιμοποιώ την Best υπηρεσίες σιδερώματος και εχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. γεμίζεις μία τσάντα που παίρνει 35 τεμάχια μαζί με σεντόνια, μπλούζες, πετσέτες, τραπεζομάντηλα, παντελόνια, φορέματα, κλπ. με περισορισμό στα πουκάμισα 8 τεμ. σε κάθε τσάντα και πληρώνω 18 ευρώ όποτε θέλω και όσες φορές θέλω. μου τα φέρνουν σπίτι την επόμενη ημερα και αναλαμβάνουν και στεγνό καθάρισμα. καμιά φορά που δίνω μόνο πουκάμισα τα σιδερώνουν μόνο με 1 ευρώ. τέτοιες τιμές δεν έχω ξανακούσει τουλάχιστον για την εδω περιοχή ούτε και παράδοση σε τόσο σύντομο διάστημα. ξέρω ότι παραδίδουν στα βόρεια, όποια μαμά ενδιαφέρεται αυτό είναι το τηλέφωνπ τους 210 6233099. είναι και πολύ ευγενικοί και με έχουν εξυπηρετήσει πολλές φορές.

• 3 weeks later...

κορίτσια εγώ χρησιμοποιώ στεγνωτήριο και απλά μου βγάζει τα ρούχα ατσαλάκωτα. Το μυστικό είναι να τα βγάζεις ζεστά, μόλις τελειώσει το στέγνωμα και να τα διπλώσεις. Ελάχιστα θέλουν σίδερο.Γλιτώνεις επιπλέον άπλωμα, μάζεμα και τα ρούχα είναι σούπερ μυρωδάτα και δεν φαντάζεστε πόσο απαλά!

κορίτσια εγώ χρησιμοποιώ στεγνωτήριο και απλά μου βγάζει τα ρούχα ατσαλάκωτα. Το μυστικό είναι να τα βγάζεις ζεστά, μόλις τελειώσει το στέγνωμα και να τα διπλώσεις. Ελάχιστα θέλουν σίδερο.Γλιτώνεις επιπλέον άπλωμα, μάζεμα και τα ρούχα είναι σούπερ μυρωδάτα και δεν φαντάζεστε πόσο απαλά!

Ακριβώς το ίδιο κάνω κι εγώ. Εχω σωθεί ένα μήνα τώρα που πήρα το στεγνωτήριο, και έχω καταχαρεί που γλίτωσα το σίδερο.

sj3dp3.png

• 1 month later...

Ευχαριστώ vicky76 γιατί και εγώ βόρεια προάστεια μένω. Πράγματι ήταν ευγενέστατοι. Η τιμή είναι καλή σε σχέση με αυτά που διάβασα παραπάνω. Εμένα βέβαια στο σάκο χώρεσαν λιγότερα από 35 τεμάχια γιατί έβαλα τα δύσκολα (παπλωματοθήκες, σεντόνια, τραπεζομάντηλα).Έμεινα ευχαριστημένη.

• 2 weeks later...

nansypapak δεν κάνει τίποτα, επειδή εμένα με έχουν βοηθήσει με όλον αυτό το χαμό των ρούχων γι' αυτό και το ανέφερα. καλό καλοκαίρι να έχουμε!

ποιο μοντελο στεγνωτηριου εχεις?

• 4 weeks later...