Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μήπως υπάρχει κανένας με γνώσεις εργατικού δικαίου???

Recommended Posts

Χρειάζομαι επειγόντως τα φώτα σας!

Δουλεύω σε αυτή εδώ την εταιρία, η οποία οδεύει προς πτώχευση. Ο εργοδότης μου υποκινεί διαδικασίες για να του κηρύξουν πτώχευση. Ένα μικρό αριθμό των εργαζομένων θα τον μεταφέρει σε νέα εταιρία. Τους υπόλοιπους μας αφήνει ..... στο έλεος του Θεού. Τι μπορώ να κάνω για διεκδικήσω τα δικαιώματα μου?

Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο.

Robert Louis Stevenson

Διαφημίσεις

Χρειάζομαι επειγόντως τα φώτα σας!

Δουλεύω σε αυτή εδώ την εταιρία, η οποία οδεύει προς πτώχευση. Ο εργοδότης μου υποκινεί διαδικασίες για να του κηρύξουν πτώχευση. Ένα μικρό αριθμό των εργαζομένων θα τον μεταφέρει σε νέα εταιρία. Τους υπόλοιπους μας αφήνει ..... στο έλεος του Θεού. Τι μπορώ να κάνω για διεκδικήσω τα δικαιώματα μου?

Εγώ να σου πω την αλήθεια κάποια στιγμή που είχα ρωτήσει την επιθεώρηση εργασιάς γιαυτό το θέμα μου είπαν ότι στην περίπτωση πτώχευσης δεν παίρνει αποζημίωση και τα χάνεις όλα αλλά δεν θέλω να πιστέψω ότι ισχύει αυτό .Ελπίζω κάποιος απο εδώ να γνωρίζει καλύτερα.

Είναι αλήθεια ότι αν μπει σε καθεστώς πτώχευσης δεν παίρνει μία κανένας γι αυτό και το επιδιώκει. Το ερώτημα μου είναι αν μπορώ να κάνω κάτι πριν του κηρύξουν πτώχευση! Βέβαια αποδείξεις δεν έχω παρά μόνο ενδείξεις και αυτό είναι το κακό. Παρακαλώ όσοι είστε γνώστες εργατικού δικαίου ή ζήσατε ανάλογη εμπειρία παρακαλώ απαντήστε μου...

Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο.

Robert Louis Stevenson

Εγω ξέρω ότι σε πτώχευση εταιρείας , ρευστοποιουνται τα περουσιακά στοιχεία της εταιρείας και ΠΡΩΤΟΙ παίρνουν λεφτά οι υπάλληλοι.....

Για ψάξτε το καλύτερα

Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα! Φρόντισε και τα μεταβίβασε όλα σε τρίτους πριν φτάσει σε αυτό το σημείο...

Robert Louis Stevenson

Διαφημίσεις

Εγω ξέρω ότι σε πτώχευση εταιρείας , ρευστοποιουνται τα περουσιακά στοιχεία της εταιρείας και ΠΡΩΤΟΙ παίρνουν λεφτά οι υπάλληλοι.....

Για ψάξτε το καλύτερα

E...χμμμμμμ πρωτα εξοφλουνται οι πιστωτες και το δημοσιο ,μετα οι υπάλληλοι.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...