Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Με τον γιο μου - που ειναι 4,5χρ - παιζουμε ενα παιχνιδι¨. Λεμε ανεκδοτα :D:D Ενα εγω, ενα αυτος κα ξεκαρδιζομαστε στα γελια...

Ετσι αναπτυσσει και τον λογο του μεσω της διηγησης και περναμε καλα :wink:

Μολις μαθει καποιο καινουργιο το λεει και σε παπουδες θειους φιλους κτλ,οποτε ετσι ανοιγεται κιολας, ξεθαρρευει κ νιωθει καλα οταν κανει τους αλλους να γελανε... :D Το συστηνω ανεπιφλακτα

Το προβλημα μου ειναι οτι εχω στερεψει απο ανεκδοτα για την ηλικια του που να μπορει να καταλαβει κ να ειναι ευπρεπη :oops:

Θυμαστε τι λεγαμε οταν ημασταν παιδια?Καμμια βοηθεια?

.png.png[/url]

Διαφημίσεις

H Αριθμητική

Η μικρή δεν τα πάει καλά με την αριθμητική και η μάνα της αναλαμβάνει να τη βοηθήσει:

- "Ας πούμε ότι είσαι μανάβισσα κι εγώ πελάτισσα. Αγοράζω ένα κιλό πατάτες που κάνουν εκατό δραχμές κι ένα κιλό ντομάτες που κάνουν διακόσιες το κιλό. Πόσα πρέπει να σου δώσω;".

Κι η μικρή σαστισμένη απαντά:

- "Δεν πειράζει, με πληρώνετε αύριο...".

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

H μεγέθυνση

Ο εγγονός στη γιαγιά του:

- Γιαγιά, τα γυαλιά σου μεγαλώνουν τα πράγματα;

- Βέβαια, απαντάει η γιαγιά.

- Τότε, σε παρακαλώ, μπορείς να τα φορέσεις, πριν όμως μου δώσεις το δικό μου κομμάτι τούρτα;

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

H μεγέθυνση

Ο εγγονός στη γιαγιά του:

- Γιαγιά, τα γυαλιά σου μεγαλώνουν τα πράγματα;

- Βέβαια, απαντάει η γιαγιά.

- Τότε, σε παρακαλώ, μπορείς να τα φορέσεις, πριν όμως μου δώσεις το δικό μου κομμάτι τούρτα;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θα την κάνω στο άντρα μου αυτή την ερώτηση... της πρεσβυωπίας τα γυαλιά την ίδια δουλειά δεν κάνουν ??? :lol::lol::lol::lol:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...