Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

υποψια για εγκυμοσυνη

Recommended Posts

καλησπέρα σας

αν και μαμά ενός 10χρονού αγοριού βρίσκομαι σε υποψία ότι μπορεί να είμαι ξανά έγκυος δεν έχω καθυστέρηση περιμένω περίοδο σε 7 μέρες έχω όμως πρήξιμο στο στήθος και αυτό που με ανησυχεί είναι ότι βγάζω άσπρο υγρό από το στήθος αν το πιέζω σαν γάλα δεν θυμάμαι να μου είχε συμβεί στην πρώτη εγκυμοσύνη μου άλλωστε έχουν περάσει και 10 χρόνια από τότε

από το άνχος μου έκανα τεστ εγκυμοσύνης 10 μέρες πριν και βγήκε αρνητικό αναμενόμενο βέβαια τώρα έχω πονάκια σαν να περιμένω περίοδο, το υγρό στο στήθος είναι αυτό που δεν το έχω ξαναδεί

υπάρχει κάποια που μπορεί να με βοηθήσει για να μην ανησυχώ

Διαφημίσεις

υγρο στο στηθος δεν εχεις τοσο νωρις.μονο στις τελευταιες εβδομαδες της εγκυμοσυνης.στην περιπτωση σου μπορει να σημαινει οτι η τιμή της προλακτίνης είναι τόσο υψηλή, ώστε να δικαιολογεί το υγρό στο στήθος και να δυσκολεύει τη σύλληψη ή μικροι πολύποδες στο εσωτερικό κάποιου γαλακτοφόρου αγωγού.επισης συμβαινει κ οταν υπαρχουν ορμονικα προβληματα πχ θυρεοειδης.

πρεπει οπωσδηποτε να το πεις στο γιατρο σου

επισης συμβαινει κ οταν υπαρχουν ορμονικα προβληματα πχ θυρεοειδης.

πρεπει οπωσδηποτε να το πεις στο γιατρο σου

Έχει δίκιο η Δήμητρα.

Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ , όποτε πιέσω το στήθος μου τρέχει υγρό.

Το έχω πει στην γυναικολόγο μου αλλά το βρίσκει λογικό γιατί πάσχω από υποθυροειδη.

Ναι, όντως, υγρό από το στήθος λόγω εγκυμοσύνης βγαίνει πολύ αργότερα. Αν δεις ότι αδιαθετείς και το υγρο συνεχίζει να βγαίνει, καλύτερα να μιλήσεις με το γιατρό σου.

wyaMp2.pngcEVCp2.png

• 1 year later...

Γεια σας.Επειδη ειμαι καινουργια στο site δεν ηξερα που να γραψω και παρατηρησα οτι ειναι παρομοια περιπτωση με τη δικια μου.Εχω πολυκυστικες ωοθηκες και παντα εχω καθυστερηση της περιοδου και τις τελευταιες 3-4 μερες βγαζω απο το στηθος μου ασπρο υγρο.Υπαρχει περιπτωση αυτο να ειναι μια εγκυμοσυνη?Ανησυχω γιατι δεν χρησιμοποιησαμε προφυλακτικο αλλα δεν εκσπερματωσε μεσα.

Διαφημίσεις