Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα με το γιο μου 2,5 χρονων.δεν μπορει να κανει κακακια του.πηγα στην παιδιατρο και του εδωσε δυο συροπακια.μεχρι τωρα οποτε τα επινε εκανε κακα,αλλα τωρα 3 μερες σφιγγετε συνεχεια αλλα μονο που λερωνει το μπεμπιλινο,και φοβαμαι μηπως παθει τιποτα,ασε που ο ποπος του εχει γινει ολοκοκκινος σχεδον τρεχει αιμα,του βαζω λαδι(αιλεολαδο)και μια κρεμα την penaten,αλλα δεν προλαβαινει να επιδρασει γιατι λερωνετε παλι.πρεπει να τρωει φρουτα και λαχανικα και εμενα τα συχαινετε,θελει να τρωει μονο μακαρονια και ρυζι δηλ.αυτα που δεν πρεπει με αποτελεσμα να μενει νυστικος.εχετε αντιμετωπισει τετοιο προβλημα?φοβαμαι μην παθει ζημια το εντερο του.καποιος με φοβερησε οτι μπορει να του βγουν τα κακα απο το στομα του και εχω τρομοκρατηθει.οταν εσαν εχει συγκαξει τη κρεμα χρησιμοποιειτε?του βαζω παγωμενο νερο,αλλα οταν τον πλενο με κλαματα γιατι ποναει πολυ.

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif

Διαφημίσεις

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

προσπαθησε με καθε τροπο να του δωσεις φρουτα (ακτινιδια, συκα κλπ) και λαχανικα, κανε τα παντα.... οτιδηποτε!!!

βεβαια η γνωμη μου ειναι να μιλησεις αμεσα με παιδιατρο παλι !!!

τωρα να του βγουν κακα απο το στομα, τι να πω ??? δεν εχω ιδεα,,,, αλλα μην ακους και πολλα.. γιατρο μονο !!!

τωρα για κρεμα εμας μας εσωσε η Ντακταντορ και η Ζινκο (σε συγκαμα, οχι καθε μερα)

γμτ κι εμενα ειναι δυσκοιλια αλλα οχι κι ετσι....

κουραγιοοοοοοοοο

εχω τρελαθει μαριλενακι,δεν μπορω να τον βλεπω να σφιγγετε.ειναι μεγαλο μαρτυριο.εχω κανει τα παντα αλλα δεν τα τρωει,του ταζω πραγματα,τον μαλωνω αλλα τιποτα.ειναι πολυ κακοφαγως.

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif

βρες οτι κολπο μπορεις να φανταστεις !!!

Γάλα πινει ? Δωσε του φρεσκο απο το ψυγειο !!!

Γιαουρτι ???

Δημητριακα με γαλα ?

Δωσε του μιλκο !!! Ενα κι ενα !!! χαχα

Κανε του φρουτοκρεμα....

Πιτσα με λαχανικα

Πες μου τι του αρεσει να σκεφτουμε....

Ασε ξερω πως ειναι.... το μωρακι μου μωρε....

γαλα επινε μεχρι που ηρθε το μωρο στο σπιτι,τωρα πινει 100γρ,με το ζωρη,του εβαλα ζαχαρη,του εβαλα κακαο,του εβαλα δημητριακα αλλα τιποτα.γιαουρτι θα φαει λιγο με φρυγανια αλλα δεν μπορει να ζησει μονο με το γιαουρτι.του αλεσα φρουτα με τιποτα.του πηρα το ακτιβια που διαφημηζει η τηλεωραση με συκο και δαμασκηνο του το εδωσα με το ζωρη με αποτελεσμα βεβαια να κανει εμετο.την πιτσα ουτε να την βλεπει.του αρεσουν μακαρονια και ρυζι και εννοειτε πως η παιδιατρος μου τα απαγορευσε.εχω δοκιμασει τα παντα.

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif

Διαφημίσεις

Αγκαλίτσα γιατί δεν κάνετε κανενα κλισματάκι ή να του βάλεις κανενα υπόθετο γλυκερίνης να ηρεμίσει το παιδί? Μήπως κανετε ετσι μεγαλύτερη ζημία? Βοήθησε το το παιδί αρχικά ετσι και μετα πρόσεξε την διατροφή του εφόσον έχει τέτοιο πρόβλημα.

.png

Αγκαλίτσα γιατί δεν κάνετε κανενα κλισματάκι ή να του βάλεις κανενα υπόθετο γλυκερίνης να ηρεμίσει το παιδί? Μήπως κανετε ετσι μεγαλύτερη ζημία? Βοήθησε το το παιδί αρχικά ετσι και μετα πρόσεξε την διατροφή του εφόσον έχει τέτοιο πρόβλημα.

συμφωνω το ειχαμε και εμεις αυτο το προβλημα και βαλαμε υποθετο

γλυκερινης και ηρεμησε το παιδι. εποικηνωνησε με τον γιατρο και ρωτα τον θα δεις που θα σου το προτεινει.

Διαφημίσεις

του εχω βαλει πολλες φορες υποθετο,αλλα η παιδιατρος μου ειπε αν γινετε να το αποφευγω.να σας πω την αληθεια κι εγω δεν το θελω(καθοτι αγορακι,μην του γινει συνηθειο)ετσι το λεω του αντρα μου και γελαει.το απογευμα παντως θα του βαλω αλλα πρεπει να τον δεσω πρωτα :lol: ,δεν καθετε με τιποτα.ευχαριστω πολυ κοριτσια για της απαντησεις σας,πιστευω αν και δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα οτι για ενα παιδακι ειναι μεγαλη τηρρανια.

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif

του εχω βαλει πολλες φορες υποθετο,αλλα η παιδιατρος μου ειπε αν γινετε να το αποφευγω.να σας πω την αληθεια κι εγω δεν το θελω(καθοτι αγορακι,μην του γινει συνηθειο)ετσι το λεω του αντρα μου και γελαει.το απογευμα παντως θα του βαλω αλλα πρεπει να τον δεσω πρωτα :lol: ,δεν καθετε με τιποτα.ευχαριστω πολυ κοριτσια για της απαντησεις σας,πιστευω αν και δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα οτι για ενα παιδακι ειναι μεγαλη τηρρανια.

Και για ενα μεγάλο είναι τυραννια. Πρόσεξε την διατροφή του. Ακτινίδια πολλά και αχλάδια. Αν του τα άλεθες και του τα έδινες με το ζόρι?

.png

Νομίζω ότι το θεμα με τα κλίσματα κλπ μπορείς να το κάνεις αλλά δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια. Επομένως πρέπει να βρεις τρόπους να αρχίσει να τρώει λαχανικά-φρούτα. Δηλ αν στο ρύζι που τρώει βάλεις, κομματάκια καρότου, αρακά κλπ θα είναι πολύ ευχάριστο στην όραση, οπότε μπορεί να το φάει.

Ακόμη δοκίμασε να του δώσεις να φάει καρότο ωμό. Δηλ να καθαρίσεις ένα καρότο και να το φάει σαν κουνελάκι...χρατς, χρουτς. Συνδυασέ το και λίγο με τον μπαγκς μπαννυ μήπως και τον δελεάσεις.

Επίσης νομίζω ότι και το μέλι είναι καλό για τη δυσκοιλιότητα.

Χυμούς πίνει; αν πίνει δίνε του χυμό πορτοκάλι...σουπερ διαρροοικό!!

Ιωακείμ το αγγελούδι μου!

ασε ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα κ δεν εβρισκα λυση με τη μικρη μου που ειναι 2 μιση κ μενα.ακου.θα αλλαξεις το γαλα .θα δωσεις ενα αλλο οποιοδηποτε.σου προτεινω το νουνου κιντ.οσο πιει.τη 2η μερα θα δεις το θαυμα

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΒΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ.ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΩΡΟ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥ 'ΕΡΕΘΙΖΩ' ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ.ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΑΠΛΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ.ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΑΜΑ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η SUDΟCRΕM.ΕΓΩ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Κ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΥΝΗΛΘΕ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΕΒΑΛΑ SUDOCRΕM...ΑΥΤΑ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ( 9/12/05 ), ΜΠΕΜΠΑ ( 20/3/08 )

το νουνου κιντ του εδινα και μου ειπε η παιδιατρος να του το αλλαξω γιατι εχει πολυ σιδερο και φερνει δοισκιλιοτητα,και του δινω το νουνου το σκετο.κοριτσια προκειτε για ενα παιδι μυστηριο,στο λογο μου δεν τρωει τιποτα απο αυτα που μου ειπατε,ακομα και με το ζωρι να του τα δωσω αναγουλιαζει και θελει να κανει εμετο του αλλεσα και φρουτα και χυμουσ του εστειψα,θελει μονο αμιτες και αυτες του δινω.τωρα θα δοκιμασω τα γιαουρτια με φρουτα.αλλα για τωρα θα του βαλω υποθετο για να αδιασει τελοιος.ευχαριστω πολυ κοριτσια.

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif

ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΒΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ.ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΩΡΟ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥ 'ΕΡΕΘΙΖΩ' ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ.ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΑΠΛΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ.ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΑΜΑ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η SUDΟCRΕM.ΕΓΩ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Κ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΥΝΗΛΘΕ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΕΒΑΛΑ SUDOCRΕM...ΑΥΤΑ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Kωνσταντίνα όμως δεν θεωρώ και εντάξυ το να μην ερεθίζεται ο πωπώς μόνο αν βάζεις Sudocrem. μήπως έχει συνηθίζει και μόνο έτσι δεν συγκαιεται? Η κρέμα αυτή απ οτι ξέρω δεν είναι για πρόληψη αλλα για θεραπεια, ειναι αρκετα δυνατή και μαλιστα την χρησιμοποιούν και παππούδες που είναι κατάκητοι.

Οσο για ατα ακτινίδια, όντως κάνουν δουλεια. Εμείς από τον 6ο μήνα το ακτινίδιο είναι παντα στην φρουτόκρεμα μας.

.png

• 2 weeks later...

ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΟ ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ(ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΑΥΤΟ)ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΡΕΜΑ.ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑ KEROZIN ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΓΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ.....

Αγκαλίτσα

καλημέρα και από εμένα!!!!

Έχω και εγώ 1 γιο στην ηλικία του δικού σου.

όσον αφορά την δοισκιλιότητα δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω. Κλίσμα και υπόθετα γλυκερίνης δεν είναι να τα χρησιμοποιούμε συνέχεια.

Για τον πωπώ του αυτό που έχω να σου προτείνω είναι να του βάλεις μόνο για 2 ημέρες πρωί-βράδυ την daktodor και να του βάζεις γενικά τάλκ.

Ο άντρας μου είναι φαρμακοποιός και έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν αντίστοιχο σύγκαμα που να ανοίγει και να τρέχει αίμα.

[/u]

ΖΑΙΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΘΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ SUDOCREM Κ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΚΡΕΜΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Κ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΤΗΣ PRΟΡΟLIΝΕ ΣΥΓΚΑΗΚΕ.ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ ΘΥΜΑΜΑΙ Κ ΑΡΓΗΣΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΞΩ Κ ΣΥΓΚΑΗΚΕ...ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΟΣΟ Η ΣΟΥΝΤΟΚΡΕΜ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ Κ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΒΑΛΩ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ...

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ( 9/12/05 ), ΜΠΕΜΠΑ ( 20/3/08 )

υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να αντισταθεί κανένα παιδάκι...

ΠΑΓΩΤΟ/ΓΡΑΝΙΤΑ!!!

Φτιάξε οικιακή γρανίτα με γεύσεις από φρέσκα φρούτα! Σύκο, δαμάσκινο, ακτινίδιο...

Πιστεύω ότι μια χαρά θα τα τσακίζει

Και ακόμα και τώρα μέσα στο χειμώνα... νομίζω ότι δεν είναι και τραγικό...

βάλτον δίπλα στο καλοριφέρ και δώστου γρανίτα επειδή ήταν καλό παιδί :lol:

ΖΑΙΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΘΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ SUDOCREM Κ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΚΡΕΜΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Κ ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΤΗΣ PRΟΡΟLIΝΕ ΣΥΓΚΑΗΚΕ.ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ ΘΥΜΑΜΑΙ Κ ΑΡΓΗΣΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΞΩ Κ ΣΥΓΚΑΗΚΕ...ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ ΟΣΟ Η ΣΟΥΝΤΟΚΡΕΜ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ Κ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΒΑΛΩ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ...

Αυτο λέω. Η σουντοκρεμ ειναι για θεραπεία. Πάρε μια άλληγια πρόληψη όταν δεν είναι συγκαμένος. Δεν είναι για να την χρησιμοποιούμε συνέχεια.

.png