Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ?ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Recommended Posts

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ.ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΓΧΩΔΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ(ΑΠΟΚΟΛΗΣΗ)ΣΤΙΣ 20 ΔΕΚ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΗΡΕΜΙΑΣ .ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ(25),ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΚ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ....ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΤΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ( ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2 ΩΡΩΝ)ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (ΠΑΛΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2 ΩΡΩΝ),ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΩ 'ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ'.ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ 'ΧΕΣΤΗΣ"?!ΔΕ ΞΕΡΩ.ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΩ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ(ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ)ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ... ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ) ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ(ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΛΙΓΟ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΑΡΧΗ,ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΕΡΟ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ).ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

.png

Διαφημίσεις

Σας εύχομαι πρώτα από όλα καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη , χωρίς προβλήματα , να πάνε όλα καλά και με το καλό να φέρεται στον κόσμο το μωράκι σας ! Θα έλεγα καλύτερα να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για αυτό το θέμα διότι υπάρχει αυτό το ιστορικό της αποκόλησης . Τον έχετε ρωτήσει ? Σίγουρα ένα ταξιδάκι θα έκανε καλό στην ψυχολογία σας , αλλά πρώτα σε συνενόηση με τον γιατρό σας ! :)

Επειδη και εγω ειχα αποκολληση το πρωτο καιρο, σκεφτομαι το τριημερο της Καθαρας Δευτερας να παω τριημερο με τον ανδρουλη μου καπου κοντα αλλα παντα με τη συμφωνη γνωμη του γιατρου!

Δεν ξερω να σου πω για ταξιδι με αεροπλανο( η φιλη μου παντως που ειναι στον 6ο μηνα κανει ταξιδια συχνα απο την αρχη της εγκυμοσυης και δεν εχει προβλημα ) αλλα ενα ταξιδακι με το αυτοκινητο 2 ωρων δε νομιζω οτι θα κανει κακο!Ισα-ισα οπως λες θα ανανεωθειτε.....

pEmXp3.png

ΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.ΤΩΡΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ.

.png

Διαφημίσεις

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την ψυχική ηρεμία. Kαι κυρίως μέσω ενός ταξιδιού που προσφέρει και τρομερή και ανανέωση.

Όμως, ιδίως στην περίπτωσή σας, η γυναίκα σου δεν πρέπει να κουράζεται. Ίσως το εξωτερικό να είναι λίγο παρακινδυνευμένο. Mπορείτε όμως να πάτε κάπου χαλαρά, εντός συνόρων και να απολαύσετε ηρεμία, φαγητό και πολύ ύπνο!

Πάντως, ο πιο αρμόδιος για να σας απαντήσει σ'αυτό το θέμα είναι ο γιατρός σας.

Eννοείται ότι δεν θα κάνετε τίποτα αν δεν πάρετε την έγκρισή του.

Mε μέτρο όλα μπορούν γίνουν!

Σας εύχομαι μια καλή εγκυμοσύνη!

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

ΕΠΕΙΔΗ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ FORUM, ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΒΙΕΝΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΑΡΑΧΩΒΑ.ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΩΡΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ.

.png

Αυτό που φοβούνται κυρίως οι γιατροί στα αεροπορικά ταξίδια είναι τα κενά αέρος και οι κραδασμοί που μπορεί να αποφέρουν ! Συνήθως για αυτό το λόγο τα απαγορεύουν , αν και αυτό εξαρτάται πάλι από τον γιατρό ! Αλλοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα !

Διαφημίσεις

Καλησπερα,

Οταν παντρεύτηκα (Οκτώβριο) ήμουν ήδη έγκυος και ειχα ένα ιστορικό μικρής αποκόλλησης (Σεπτέμβριο) / βεβαια είχε αποκατασταθεί πλήρως / οι γονείς μου ήθελαν να μας κάνουν δώρο ταξίδι στο εξωτερικό (με αεροπλάνο). Ο γιατρός μου δεν μου το επέτρεψε και αντ΄ αυ΄τού πήγαμε στο Καρπενησι (όπου περάσαμε εκπληκτικά).

Πένη

.png

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑΞΙΔΙ(ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ)ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Η ΑΠΟΚΟΛΗΣΗ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ, ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ(ΚΟΝΤΑ)ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ.ΟΤΙ ΑΝ ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ 3 ΠΡΩΤΩΝ ΜΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ(ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΣΚΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΒΑΡΗ)

.png

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΟΥΘΕΝΑ)ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΡΑΞΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΦΟΥ ΚΟΙΤΑΓΑΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ.

.png

Εγω θελω να πω μονο ενα μεγαλο μπραβο στον φιλο μας κ μελλοντα μπαμπουλη που βρισκει χρονο κ φροντιζει ετσι τη γυναικα του...Εμεις ταξιδακια μονο καλοκαιρι.Ολο τον αλλο καιρο δουλεια κ μοναξιααααα... :cry::cry::cry:

Πάλι με έπιασαν τα μελοδραματικά μου.. :D

Διαφημίσεις

Νομίζω καλύτερα, αν σας δώσει το οκ ο γιατρός εννοείται, να προτιμήσετε κάτι στο εσωτερικό και να αφήσετε τη Βιέννη για αργότερα... Εντάξει το αεροπορικό ταξίδι είναι αρκετά ακίνδυνο, αλλά σκέψου οτί θα θέλετε να περπατήσετε, να πάτε σε κανένα μουσείο, να δείτε την πόλη κλπ.... Τόσο περπάτημα είναι πολύ πιο επικίνδυνο απο το αεροπλάνο... Με ταξίδι με το αυτοκίνητο, αν κάνετε και καμια στάση για να ξεμουδιάσετε και να τεντώσει και λίγο τα πόδια της, και προσέχεις να αποφεύγεις τις λακούβες, ώστε να μην έχετε αναταράξεις (δε φαντάζεσαι πόσο επίπονο είναι για μια έκυο το κακό οδόστρωμα) δεν φαντάζομαι να έχετε κάποιο πρόβλημα.... Καλό ταξίδι και να ξεκουραστείτε πολύ πολύ!!!

Μαμά της Ναταλίας και της Λυδίας...

Καλημέρα. Νομίζω ότι το θέμα της Αράχωβας δεν τίθεται καν, αφού πρόκειται για πολύ σύντομο ταξίδι 2 ωρών. Αν το καλοσκεφτείς για να πάς από Γλυφάδα στο κέντρο καμιά φορά χρειάζεσαι τόσο. Επίσης εγώ είμαι τώρα στα τέλη του 7ου και από τον 4ο μήνα κάνω τη διαδρομή κάθε Σαββατοκύριακο χωρίς κανένα πρόβλημα. Όσο για το αεροπορικό ταξίδι, όταν ήμουν 4 μηνών έκανα ταξίδι αεροπορικό 5 ωρών μαζί με την αδελφή μου που ήταν 8 μηνών. Και μάλιστα με ανταπόκριση. Βέβαια, στην περίπτωσή σας υπάρχει και το ιστορικό της αποκόλλησης, οπότε το καλύτερο θα ήταν να πάρετε τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας. Πάντως νομίζω ότι και για το αεροπορικό δεν θα έχετε πρόβλημα, αφού στην τελική είναι πιο ξεκούραστο από το αυτοκίνητο.

Μας έτυχε ακριβώς το ίδιο. Τα εισιτήρια ήταν για Ιταλία και ήταν τρία, αφού έχουμε και το πρώτο αγοράκι μας. Ήταν περίπου 1000 ευρώ και τα ακυρώσαμε.

Μία συμβουλή: να απευθυνθείτε στην αεροπορική εταιρεία, (όχι στο help desk) δηλαδή στην εξυπηρέτηση πελατών γιατί δεν παίρνουν την ευθύνη, μιλήστε με την έδρα της εταιρείας και ζητήστε να σας αποζημιώσουν για το ναύλο. Εμείς (μετά από επιμονή του άντρα μου) καταφέραμε να έχουμε τρία εισιτήρια ανοικτά, για όποτε θέλουμε εμείς, έτσι δεν χάσαμε τα χρήματα. (όχι ότι αυτό έχει σημασία όταν ο Θεούλης σου δίνει το δώρο της σύλληψης νέας ζωούλας) αλλά γιατί να μην προβλέπεται αυτό από την αεροπορική εταιρεία?

Ρωτήστε το γιατρό σας εάν το ταξίδι οδικώς είναι επικίνδυνο. Συνήθως δεν είναι, αλλά πάντοτε ακούμε το γιατρό μας, εκτός αν έχουμε προαίσθημα για κίνδυνο. Η μητέρα το νιώθει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σας εύχομαι όλα καλά και με το καλό.

wjhKp3.png

c5dop3.png

Εμείς διαπιστώσαμε οτι είμαι έγκυος στην Τυνησία που είχαμε πάει για διακοπές το καλοκαίρι. Από τη στιγμή που είδα θετικό το τεστ εγκυμοσύνης και μετά, είχα άγχος μήπως κάνω κάτι που θα φέρει άσχημη έκβαση.... απείχα απο αρκετές δραστηριότητες και το ταξίδι της επιστροφής ήταν για μένα δύσκολο. Σε κάθε τράνταγμα με έτρωγε η αγωνία. Άσε που αν (χτύπα ξύλο) συμβεί κάτι είσαι έξω απο το χώρο σου και ποιος ξέρει ποιός θα σε κουράρει!!

Έτσι ένιωθα εγώ. Ίσως υπερβάλλω δε λέω... Ίσως κάποια άλλη στιγμή να το χαρείτε και να το χρειάζεστε περισσότερο το ταξίδι.

H BIEENNH EINAI ΥΠΕΡΟΧΗ αλλά θα χρειαστείτε πολύ ποδαράτο.

ΠΟΛΥ.

δεν θα το συνιστούσα γιατι θα είναι κρίμα να μην μπορέσετε να δείτε όλα τα αξιοθέατα που είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ..... υπέροχα, μαγικά.

θέλει δηλαδή να είσαι όλη μέρα στο πόδι γιατί είναι ανεπανάληπτα όλα, αλλά και πάρα πολύ ρομαντικά

(πχ να κάνετε αμαξάδα) δε γίνεται πχ να πάτε στο παλάτι και να μην κανετε αμαξάδα... έτυχε και πήγα μόνη μου για επαγγελματικό ταξίδι,

και βλαστημούσα που δεν ήταν εκεί ο σύντροφος για να πάμε βόλτα έξω απο το παλάτι....!!!

ζητήστε να σας αλλάξουν τα εισιτήρια σε OPEN έτσι ώστε να πάτε ίσως μετά απο κάποιο χρόνο, ή μεταφορά σε όνομα άλλο, να πάτε άλλη φορά,... ??? ...

είναι καταπλητικά,

αλλά νομίζω καλύτερα να πάτε αράχωβα όπου θα κάτσετε θα είσαστε σε ένα τζακάκι, θα παίξετε τα παιχνίδια σας, θα διαβάσετε βιβλιαράκια....

η Βιέννη είναι πραγματικά φοβερή αλλά θα είναι κρίμα να πάτε και να μη μπορείτε να δείτε τα πιο ωραία πράγματα... δεν ξέρω.. θα είναι εκεί και σε λίγο καιρό, δεν θα φύγει,

ενώ το μωράκι σας να το κουράσετε.... δεν ξέρω.

δείτε και τι θα σας πει ο γιατρός.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ... 

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...