Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Η νεφελη μας βγηκε βασιλακης!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

ολα καλα μεχρι εδω με τις ανυσηχιες ,τους φοβους,τις χαρες αισιως φτασαμε στην 21εβδομαδα ηρθε η ωρα λοιπον για το β!επιπεδου...αγχος και χαρα μαζι,χωρις αμφιβολια ομως για το φυλο εφοσον η γιατρος μας μας ειχε πει μαλλον κοριτσι πριν ενα μηνα και εμεις το δεσαμε και βαψαμε ροζ τα ονειρα μας....ελ που ειχε αλλα σχεδια ο μπεμπης!!!!!!!!μπαινουμε μεσα λοιπον αρχιζει ο υπερηχος και να το ποδαρακι ,το χερακι, τα ματακια!ωπ!και το τσουτσουνι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ανοιχτο το στομα και εγω κι ο αντρας μου.....ανελπιστη χαρα επακολουθησε βεβαια γιατι πανω απο ολα το μωρο μας ειναι υγιεστατο και γεματο ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

ΜΠΡΑΒΟ ΙΟΚΑΣΤΗ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.

ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ;ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ;ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ,ΧΕΡΑΚΙΑ,ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ;,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ;ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.

ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΡΑΤΑΕΙ;

Ο υπέρηχος ΙΙ επιπέδου μοιάζει με τον απλό μόνο που όλα φαίνονται πιο καθαρά. Να φανταστείς φαίνονται τα 4 διαμερισματα της καρδιάς και πως κυκλοφορεί το αίμα σε αυτά, μετρανε ακόμα και το μέγεθος των νεφρων. Κρατάει περίπου μισή ώρα. Όταν θα τον κάνεις ζήτα να σου τον γράψουν και σε DVD, νομίζω ότι είναι ωραίο ενθύμιο για τους γονείς και το μωρό. Α και να θυμάσε ότο στο μεγάλο υπέρηχο σου λένε τα πάντα (εννοώ και τα λιγότερο ευχάριστα). Στο μικρούλη μου βρήκαν το ένα νεφρό λίγο μεγαλύτερο απο το φυσιολογικό (υδρονέφρωση λέγεται) και εγώ έκανα 2 βδομάδες να συνέλθω από τη στεναχώρια μου, ενώ τελικά η κατάσταση τελικά δεν είναι τόσο άσχημη οσο νόμιζα.

Ιοκάστη με το καλό ο μπόμπιρας!!!

ilonka πού την έκανες και σου δώσαν dvd? Εμένα το Πάσχα πέρισυ που έκανα στο Ιασώ μου είπαν ότι έχουν καταργήσει να δίνουν dvd... :(:(:(

Διαφημίσεις

Πριν κανα μήνα, εκανα κ εγω το β'επιπέδου. Το εκανα οπως και την πρώτη φορά σε γνωστό γενετιστή.

Ελεγχει τα παντα, καρδιά,ρινικό οστο,αν αιματώνεται σωστα ο πλακουντας, νεφρα,ακρα, κ πολλά ακόμη.

Με κράτησε μεσα 1 ώρα, οπως και την πρωτη φορα, στην κόρημου. Είναι πολύ ψειρας.

Την πρώτη φορα, ειχα παρει κ εγω dvd, αυτη την φορά δεν ζήτησα, ξεχάστηκα.

Πριν κανα μήνα, εκανα κ εγω το β'επιπέδου. Το εκανα οπως και την πρώτη φορά σε γνωστό γενετιστή.

Ελεγχει τα παντα, καρδιά,ρινικό οστο,αν αιματώνεται σωστα ο πλακουντας, νεφρα,ακρα, κ πολλά ακόμη.

Με κράτησε μεσα 1 ώρα, οπως και την πρωτη φορα, στην κόρημου. Είναι πολύ ψειρας.

ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ;ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΑΣΤΑΤΟ;

Εκανα Β επιπέδου στο Γένεσης στη Θεσσαλονίκη. Για την εγγραφή σε dvd ζήτησαν επιπλέον 19 ευρώ :shock: αλλά μου φαίνεται ότι με το μπέμπη θα πρέπει να συνηθίσω το πιάσημο :lol:

ΜΠΡΑΒΟ ΙΟΚΑΣΤΗ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.

ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ;ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ;ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ,ΧΕΡΑΚΙΑ,ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ;,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ;ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.

ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΡΑΤΑΕΙ;

εμεις πηγαμε στο ιασω και η διαδικασια κρατησε 20 λεπτα,ειδαμε διεξοδικα τα μελη του βασιλακη μας σε τρισδιαστατο υπερηχο που εμοιαζε με την αυχενικη διαφανεια.μην αγχωνεσαι καθολου ολα θα ειναι μια χαρα,προσπαθησε να εισαι χαλαρη και ηρεμη να το απολαυσεις γιατι ειναι ακομη μια υπεροχη εμπειρια!

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

Ωραιος!!!!!

Φαντασου σας αρχισε τα κολπα ΠΡΙΝ καν γεννηθει :D:D:D:D:D

Με τις ευχες μου ολα να πανε καλά

καλημερα φωκιων μου ο βασιλακης μου ειναι απιστευτα ζουζουνιαρης,απο τωρα...σκεψου τι θα τραβηξω........σε ευχαριστω για τις ευχες σου ,ευχομαι τα καλυτερα σε σενα και στην οικογενεια σου...

my baby was my reborn...

Ο υπέρηχος ΙΙ επιπέδου μοιάζει με τον απλό μόνο που όλα φαίνονται πιο καθαρά. Να φανταστείς φαίνονται τα 4 διαμερισματα της καρδιάς και πως κυκλοφορεί το αίμα σε αυτά, μετρανε ακόμα και το μέγεθος των νεφρων. Κρατάει περίπου μισή ώρα. Όταν θα τον κάνεις ζήτα να σου τον γράψουν και σε DVD, νομίζω ότι είναι ωραίο ενθύμιο για τους γονείς και το μωρό. Α και να θυμάσε ότο στο μεγάλο υπέρηχο σου λένε τα πάντα (εννοώ και τα λιγότερο ευχάριστα). Στο μικρούλη μου βρήκαν το ένα νεφρό λίγο μεγαλύτερο απο το φυσιολογικό (υδρονέφρωση λέγεται) και εγώ έκανα 2 βδομάδες να συνέλθω από τη στεναχώρια μου, ενώ τελικά η κατάσταση τελικά δεν είναι τόσο άσχημη οσο νόμιζα.

εμενα δυστυχως δεν μου εδωσαν dvd ιλονκα μου,αλλα ηταν τοσο εντονη διαδικασιαπου εμεινε ανεξιτηλη μεσα στην ψυχη μου...ο μικρουλης σου ειναι μια χαρα και θα ειναι παντα εφοσον εχει δυο υπεροχους γονεις να τον αγαπουν,οσο για τα νεφρακια δεν ειναι τιποτα το σοβαρο(το εχω ξανακουσει)..σου ευχομαι να τον δεις οπως επιθυμεις....

my baby was my reborn...

Ιοκάστη με το καλό ο μπόμπιρας!!!

ilonka πού την έκανες και σου δώσαν dvd? Εμένα το Πάσχα πέρισυ που έκανα στο Ιασώ μου είπαν ότι έχουν καταργήσει να δίνουν dvd... :(:(:(

καλη σου μερα και σε ευχαριστω για τις ευχες σου,σου ευχομαι τα καλυτερα....δυστυχωςουτε σε μενα εδωσαν dvd.επισης ηθελα να σας ρωτησω μου ειπαν επισης και για εναν υπερηχο β επιπεδου που σου δινουν εγχρωμη φωτο του παιδιου κατι σαν doppler,γνωριζετε κατι?

my baby was my reborn...

καλημερα ,σε κρατησε μεσα μια ωρα?εμενα με ξεπεταξανε στο ιασω ελπιζω ο ελεγχος να ηταν αντιστοιχος..μηπως πηρες εγχρωμη φωτο?

my baby was my reborn...

εγώ έκανα τον μεγάλο υπέρηχο στο ΙΑΚΕΝΤΡΟ στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο αύγουστο - και όλα ήταν πολύ καλά.

μου κόστισε 120 ευρώ, μου έδωσαν και dvd και έγχρωμη εικόνα χωρίς επιπλέον κόστος.

(μάλιστα έπαθα πλάκα, που τώρα γεννημένη αποδεικνύει ότι η φωτογραφία ήταν....δική της - δεν πίστευα ότι έπαιρνα μια γεύση της φατσούλας της)

:lol::lol:

Διαφημίσεις

εγώ έκανα τον μεγάλο υπέρηχο στο ΙΑΚΕΝΤΡΟ στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο αύγουστο - και όλα ήταν πολύ καλά.

μου κόστισε 120 ευρώ, μου έδωσαν και dvd και έγχρωμη εικόνα χωρίς επιπλέον κόστος.

(μάλιστα έπαθα πλάκα, που τώρα γεννημένη αποδεικνύει ότι η φωτογραφία ήταν....δική της - δεν πίστευα ότι έπαιρνα μια γεύση της φατσούλας της)

:lol::lol:

δυστυχως δεν ενημερωθηκα σωστα επρεπε να το ψαξω περισσοτερο!ζηλευω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

my baby was my reborn...

Ιοκάστη μην ανησυχείς και μένα 10-15 λεπτά κράτησε στο Ιασώ.

Τώρα γι'αυτό με τη photo που ρωτάς δεν γνωρίζω κάτι...

οτι ο ελεγχος ηταν ο ιδιος....ελπιζω..

my baby was my reborn...

Μην βάζεις αρνητικά στο μυαλό σου. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο...αλλά προσπάθησε να τα κάνεις block out!!!Σκέψου μόνο τον μπομπιρίδη που κάνει τις απλωτές του και είναι τόσο χαρούμενος!!!Αχ έχω αρχίσει και νοσταλγώ την περίοδο αυτή...είμαι μαζόχα παιδιά???? :shock::shock::shock:

Μην βάζεις αρνητικά στο μυαλό σου. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο...αλλά προσπάθησε να τα κάνεις block out!!!Σκέψου μόνο τον μπομπιρίδη που κάνει τις απλωτές του και είναι τόσο χαρούμενος!!!Αχ έχω αρχίσει και νοσταλγώ την περίοδο αυτή...είμαι μαζόχα παιδιά???? :shock::shock::shock:

μπιζελι,μπομπιριδης καθοτι και ποντιος εφοσον ο μπαμπας μας κραταει απο το κιλκις9βερος ποντιος)

αγχωνομαι που λες γιατι τις απλωτες του δεν τις καταλαβαινω και συχνα...δεν εισαι καθολου μαζοχα εισαι απλα μια ευτυχισμενη μανουλα!

my baby was my reborn...

ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ DVD Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο "ΡΕΒΥΘΟΥΛΗΣ",ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΑ ΡΕΒΥΘΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΝΕ,ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΣΕ.ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟ!

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ;ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ;

ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΤΟΥ/ΤΗΣ.

Ά...ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ Ή ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕΙ;

Φαλινεται, φαίνεται...και στον μικρό υπέρηχο φαίνεται, αρκεί να έχει την κατάλληλη στάση και να μην κρύβεται.

Μην σου πω ότι φαίνεται και στην αυχενική, (εάν είναι αγόρι φαίνεται σίγουρα)..

Στην 2η εγκυμοσύνη, όταν πήγα για αυχενική με ρώτησε ο γιατρός που χεριριζόταν το μηχάνημα εαν είναι το πρώτο η 2ο παιδί

"Το 2ο" του λέω.

"Το π΄ρωτο είναι αγοράκι, η κοριτσάκι?" με ρωτάει

"Αγοράκι" του λεω

"Τότε πάτε για το κοριτσάκι τώρα?"

"Οχι, αγοράκι θα κάνω" (στην 2η εγκυμοσύνη, ήμουν σίγουρη ότι θα κάνω αγόρι - δεν ξέρω γιατί - σε βαθμό που μίλαγα στον άντρα μου για τον "μπέμπη")

Επειδή του είπα έτσι, προσπάθησε να το δει. Εδώ το είδαμε και εμείς στη οθόνη, φαινόταν ξεκάθαρα. Βέβεια ο γιατρός μας είπε ότι είναι πολύ νωρίς και να μην το πούμε σε κανένα γιατί δεν είναι σίγουρο...Εγώ βέβαια το έλεγα ήδη...

Πάντως έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις από γνωστούς μου ότι ενώ στην αρχή το νο΄μίζαν για κορίτσι, μετά βγήκε αγοράκι. Το αντίθετο δεν ξέρω εαν έχει συμβει. Πάντως τουλάχιστον και στους 2 γιούς μου, φαινόταν καθαρά στον υπέρηχο, ειδικά στο β-επιπέδου (για το μικρός δεν το έχω κάνει ακόμα, αλλά στο μεγάλο δεν χωρούσε αμφιβολία)

Εμεις εχουμε ραντεβου σε δεκα μερες για β-επιπεδου και ανυπομονω!!!!!!!

Θα το κανω στο "Μητερα" και οταν ρωτησα το γιατρο μου για dvd μου ειπε οτι δινουν αν δουλευει το μαραφετι τους.

Παντως και σε μας φανηκε το φυλλο απο την αυχενικη οτι ειναι αγορακι και στα υπολοιπα υπερηχογραφηματα μας το εδειχνε ξεδιαντροπα!!!

Οσο για το β-επιπεδου εχω μεγαλη αγωνια να δω πως θα φαινεται το bebe μου, τι θα κανει κλπ.

• 8 months later...

Πάντως έχω ακούσει πολλές περιπτώσεις από γνωστούς μου ότι ενώ στην αρχή το νο΄μίζαν για κορίτσι, μετά βγήκε αγοράκι. Το αντίθετο δεν ξέρω εαν έχει συμβει. Πάντως τουλάχιστον και στους 2 γιούς μου, φαινόταν καθαρά στον υπέρηχο, ειδικά στο β-επιπέδου (για το μικρός δεν το έχω κάνει ακόμα, αλλά στο μεγάλο δεν χωρούσε αμφιβολία)

Εγώ έχω δύο φίλες που ενώ τους είχαν πει αγοράκι ήταν τελικά κοριτσάκι. Γιατί πιο εύκολο είναι μια σκια ή ο λώρος να περαστεί για τσουτσουνάκι, παρά το αντίθετο... :lol:

για να δούμε εμένα θα πέσουν τελικά μέσα ?(είπαμε η αυχενική μας είπε 80% κοριτσάκι)

1Iik.png