Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΙΩΣΕΙΣ!ΕΛΕΟΣ!

Recommended Posts

Μολις σημερα πηραμε εξιτηρια απο την Παιδιατρικη του Μητερα λογω ιωσης!να τα παρω απο την αρχη για να μην σας μπερδεψω.απο την 28/10ξεκιναμε με συμπλεγμα 4 διαφορετικων ιωσεων,με πυρετο λαιμο βηχα και ολα τα καλα για καμια 10 μερες οπου χρειαστηκε να παρει και αντιβιωση για πρωτη φορα στην ζωη της η ζουζουνα μου.αμεσως μετα στο καπακι ομως κανουμε το αντιγριπικο το κοινο και το MMR μετα απο 6 μερες ανεβαζει δεκατα τα οποια κρατανε 1 24ωρο.και μετα αρχιζουν τα οργανα καθε 3 ωρες πυρετο 39 ωσπου προχθες την Τριτη ημουν και μονη το βραδυ ο αντρα μου στην δουλεια,αρχιζει μεσα στον υπνο ριγος δεν ειχε περασει 3ωρο ακομα την παιρνω αγκαλια και να τρεμει το πουλακι μου σαν το ψαρι,και ερχιζει να μου μελανιαζει κοριτσια χερια ποδια στομα,χ......α πανω μου περιτο να το πω την βουταω και στο Metropolitan καθοτι πιο κοντα στο σπιτι,να γινεται πανζουρλισμος, ηταν η πρωτη φορα που πηγαινα και μονο ιδιωτικου νοσοκομειου εντυπωση δεν μου εκανε!τελος παντων ασχετο αυτο,την βλεπει παιδιατρος μου λεει εισαγωγη για εξετασεις για ιω της γριπης και για να δουμε για το μελανιασμα αν θα ξαναγινει,οποτε εφοσον το μωρο ηταν καλυτερα ειχε ψιλοπεσει ο πυρετος επελεξα να την παω εκει που ειναι και ο δικος μας παιδιατρος.το κατατσιμπησαν το πουλακι μου το τρελλαναν αλλα τελικα ειναι ιωση που δεν ξερω και εγω που στο καλο την κολλησε αφου δεν την εβγαζα την κακομοιρα απο το σπιτι γι΄αυτον τον λογο.εκανε και ενα αιφνιδιο εξανθημα και τελος καλο ολα καλα!ΠΡΟΣΟΧΗ κοριτσια πουθενα τα παιδακια σπιτι και παλι σπιτι να περασει η λαιλαπα των ιωσεων τα εχουν ρημαξει τα παιδακια.στο Μητερα γινοταν χαμος απο ιωσεις το πρωι στα εξωτερικα γινοταν το ελα να δεις!ας ευχηθουμε το τελευταιο να ειναι γιατι το μωρακι μου εχει τρελλαθει εβλεπε ανθρωπο να μπαινει στο δωματιο και ουρλιαζε μεχρι και την καθαριστρια και την τραπεζοκομο που εβλεπε να μπαινει στο δωματιο μας τσιριζε και ελεγε γκαλα(αγκαλια) το κοριτσακι μου!.

Διαφημίσεις

αχ αυτά ακούω και κλειδώνομαι!!!

περαστικά σας βρε κορίτσια!!!

Παντως για να ξέρεις η βαφτιστήρα μου στα 1α της Χριστούγεννα δεν είχε δει κανενα παιδάκι μονο την μανα της, τον πατερα της, εμενα και τον συζυγο που είμαστε νονοι.

Το παιδί πέρασε ολοκληρη ατυπη πνευμονία και κανεις μα κανεις μας ουτε εβηξε ουτε φτερνήστηκε.

Βεβαια προφανως καποιος απο εμας της την κώλησε ο οποίος όμως ήταν ασυπτωματικός!!!

περαστικα στο κοριτσακι σου,ευτυχως στο σπιτι σας θα ξεχαστει και θα μπει στους κανον ικους ρυθμους της...ποσο σε καταλαβαινω...και μενα ο μεγαλος μου νοσηλευθηκε με βρογχιολιτιδα και απο τοτε οποτε παμε στο διαβαλκανικο τρελαινεται και ψαχνει να κρυφτει! ειναι εξυπνα τα μικρουλια και ανυπερασπιστα:cry:. και παλι περαστικα και αλλο κακο να μη σας βρει

περαστικα σας.

Κι εγω εχω κουραστει αφανταστα. 1 μερα ορθιος 5 ξαπλα ειναι ο μικρος.:-(

ΥΓ. Η 2η και εμας μετα το αντιγριπικο εσκασε (το κοινο) και μου εκανε πολυ εντυπωση γιατι και ο ΒΑσιλης επεσε (που μεχρι τωρα ...):roll::roll:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Περαστικα σας και κουραγιο.δυστυχως και εμεις αυτα εχουμε συνεχεια καθως η μεγαλη κολαει τον μικρο!

Εμας παει αναποδα :roll:

Ο μικρος κολαει τον μεγαλο και τους υπολοιπους. 1 φορα να τον παω καπου ταβλα θα ειναι μετα :cry: Οσο για τον παιδικο..... παμε αραιααααα και που πια αφου σχεδον συνεχεια με το που πατησει ξαναπεφτει 10 μερες. Τωρα παλι στην αναρωση ειναι. Πηγε 6/11 μετα απο 15 μερες (δεν επετρεπε ο γιατρος νωριτερα και αν δεν εχεις χαρτι γιατρου.....) και μετα παλι κατω επεσε για 10 μερες παλι.

Ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες μακαρι να ηταν το τελευταιο αν και δεν το βλεπω, δυσκολος προβλεπεται αυτος ο χειμωνας!κουραγιο και υπομονη σε ολες μας και πανω απο ολα στα παιδακια μας.

περαστικά σας. δεν θεωρώ ότι είναι λύση να μένουν τα παιδιά μέσα, το καλύτερο είναι οι βόλτες, ειδικά με τέτοιο καιρό τώρα, αφού από τον ήλιο παίρνουν και την βιταμίνη d. εμείς βγαίνουμε καθημερινά, παίζουμε με παιδάκια στην παιδική χαρά και δεν έχει κολλήσει τίποτα η μικρή. ίσως βοηθά το ότι θηλάζει και δεν κάνει εμβόλια...

αναρωτήθηκες μήπως έφταιγαν και τα εμβόλια!!!!! έγιναν παρα πολύ κοντά με τις ιώσεις που περάσατε.

Διαφημίσεις

αναρωτήθηκες μήπως έφταιγαν και τα εμβόλια!!!!! έγιναν παρα πολύ κοντά με τις ιώσεις που περάσατε.

Προσωπικα οχι απλα αναρωτηθηκα αλλα και αγχωθηκα.....

Παντα μετραω που ειμασταν 3 μερες πριν την ιωση και παντα βρισκω το γιατι αρωστησαμε. Αυτη την φορα 3 μερες πριν ηταν το εμβολιο και ειλικρινα αγχωθηκα ειδικα τωρα που κοντευει η 2η δοση ):roll:

δεν ξερω βρε κοριτσια τι γινεται!πραγματικα εχω μπερδευτει λιγο με ολα αυτα που διαβαζω με τα εμβολια αλλοι λενε κανε αλλοι μην κανεις,και απο οσο διαβασα ειναι δικοπομαχαιρι αν δεν κανεις και κολλησει καποια ασθενεια μορει να υπαρξει επιπλοκη αν παλι κανεις εμβολια παλι μπορει να εχεις επιπλοκη!οποτε κανω για να νιωθω εγω πιο ηρεμη!απο οσο μου ειπε ο γιατρος δεν ειναι τα εμβολια τωρα ο Θεος και η ψυχη του

θα συμφωνήσω με την katfan. Βγάλτε τα παιδιά έξω ειδικά όταν έχει ήλιο και ας έχει μείον 5. Δεν το λέω μόνο από προσωπική άποψη και εμπειρία, μου το έχουν επιβεβαιώσει και όλοι οι παιδίατροι που ξέρω.

Ikas και συ η ίδια είπες ότι απορείς πως κόλλησε η μικρή χωρίς να έχετε πάει πουθενά.

Περαστκά σε όλα τα παιδάκια.

οχι και εγω συνφωνα εξω απο το σπιτι ναι σε κλειστους χωρους οχι και εγω την βγαζω την μικρη καθε μερα οτι καιρο και να κανει απλα φοβηθηκε το ματι μου κοριτσια και οταν εγραψα πιο πανω μεσα στο σπιτι προφηλαξτε τα παιδια δεν το εννοουσα το εγραψα χαριτολογοντας απο αυτα που περασαμε ηταν δλδ ως χιουμορ!