Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δεν καθεται στο παρκο

μαρια39

Recommended Posts

Καλησπερα.Ο μικρος μου βρε παιδια δεν καθεται στο παρκο καθολου.Μολις τον βαζω αρχιζει να γκρινιαζει κ σηκωνεται στα καγκελα ζητωντας να τον παρω.Ασχολειται λιγοτα παιχνιδια κ μετα παλι ζητα αγκαλια Ειναι φυσιολογικο αυτο;.Δεν ξερω τι να κανω....Εχειτυχει σε καμμια απο εσας;

Διαφημίσεις

Σε πολλές..;). Φυσικό είναι να βαριέται στο πάρκο. Σε αυτή την ηλικία θέλει να μπουσουλάει και να εξερευνεί τον κόσμο. Υπομονή

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

Μαρια ποσο ειναι ο μικρουλης?Εμενα ο μεγαλος εκατσε ελαχιστα κ ο μικρος καθολου.Τους εχω βαλει κατω ενα παλιο παπλωματακι μου κ εχω αραδιασει παιχνιδα πανω.Εμενα επιασε, δοκιμασε το.

tyazp2.png

C9SDp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

Διαφημίσεις

μαρια39 και εμένα τα ίδια κάνει κάθεται για λίγο και μετά κλαίει για να βγεί. Και εγώ εχω κάνει όπως η μαμα τα δυο αγοράκια, εχω βάλει ένα σεντόνι στο χαλί και παίζει εκεί.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Ουτε εμενα καθεται..Εχει η μαμα μου δηλαδη και δεν το θελει για πολυ ωρα. Ουτε στην κουνα καθεται σπιτι μας για να παω καμια τουαλετα κτλ..Τον ειχα αρκετο καιρο στο καρεκλακι φαγητου με παιχνιδια στον δισκο και καθοταν αρκετα αλλά εδω και μισο-ενα μηνα δεν μπορει ουτε εκει πολυ ωρα. Εχει μαθει να σηκωνεται μονος του και να μπουσουλαει οπότε η καλυτερη του ειναι οταν τον αφηνω στο πατωμα να εξερευνει το σπιτι και να με ακολουθει. Του βαζω στο δωματιο του παιχνιδια κατω στο χαλι αλλα αν φυγω εγω από εκει με ακολουθει.. Αστα να πανε.. Παντως καταλαβα οτι το παιδι ηρεμησε πολυ από τότε που τον αφηνω κατω και μπουσουλαει. Ανακαλυπτει τον κοσμο και του αρεσει!

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Ευχαριστω κοριτσια.Κι εμενα καθεται κατω κ μπουσουλαει αλλα δεν τον αφηνω μονο φοβαμαι μη χτυπησει.(θελει να πιανει τα παντα που συναντα στο δρομο του)Το παρκο ειναι πιο ασφαλες για να κανω κ καμμια δουλεια (περιμενω να κοιμηθει γιανα τις κανω κ τελευται κοιμαται ολο κ λιγοτερο....)Ευτυχως ξυπνω νωρις το πρωι κ οτι κανω το κανω τοτε....ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!

Συμφωνω ότι δεν ειναι τοτε ασφαλες να είναι κατω αλλά τον εχω από κοντα και τον προσεχω και προσπαθω να απομακρυνω καθε τι επικινδυνο (όσο ειναι δυνατο βεβαια, ωρες ωρες πανε και χωνονται στα πιο απιθανα μερη). Εχει φαει καποιες τουμπες βεβαια αλλα και μεσα στην κουνια πεφτει και χτυπαει στα καγκελα, οπότε..Δεν ξερεις από που να φυλαχτεις..

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

εμας δεν καθοταν καθολου στο παρκο μολις τον βαζαμε εκλαιγε...:cry::cry::cry:

στη συνεχεια βαζαμε μεσα ολα τα παιχνιδια και μετα τις διακοπες του καλοκαιριου που το ειχαμε παρει μαζι ο μικρος τοτε ηταν 12 μηνων δεν το ξαναβαλαμε.

απλα νιμιζω οτι δεν τους αρεσει γιατι ειναι δραστηρια και αισθανονται εγκλωβισμενα...;)

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Πόσο απαραίτητο είναι το πάρκο; Λέω να μην του πάρω, αλλά μήπως τελικά το πάρκο τον βοηθήσει στο σήκωμα;

μονο τα κλασσικα παρκα μπορουν ισως να βηθησουν,εγω θα σου προτεινα να παρεις μονο αν θες να το χρησιμοποιησεις σαν παρκοκρεβατο για εκδρομες.

εγω ειχα κρεμασει κουκλακια για να σηκωνεται αλλα νομιζω οτι αν θελουν να σηκωθουν θα βρουν τον τροπο

Εγώ τις μικρές μου τις έβαλα από πολύ νωρίς στο πάρκο. Περίπου τεσσάρων μηνών ήταν, τις έβαζα μέσα είτε ξαπλωτές είτε ανάσκελα, μετά από προτροπή της παιδιάτρου, για να μάθουν να έρχονται σε επαφή και να γνωρίζει η μία την άλλη (μιας και είναι δίδυμες). Έτσι το συνήθισαν από πολύ νωρίς και τους αρέσει ακόμη και σήμερα να κάθονται εκεί. Η μία μικρή που περπατάει, εκεί έμαθε να σηκώνεται και τη βοήθησε πολύ να κάνει δειλά βηματάκια όντας σίγουρη ότι δε θα χτυπήσει, ενώ στο πάτωμα στην αρχή ήταν πολύ πιο άτολμη. Η δεύτερη που τώρα προσπαθεί να σηκωθεί, πάλι της αρέσει γιατί πιάνεται από το δίχτυ, ενώ όταν την έχω στο πάτωμα δυσκολεύεται. Και για να είμαι ειλικρινής, και εμένα με έχει βοηθήσει αρκετά, γιατί πολλές φορές είμαι μόνη μαζί τους και πρέπει να κάνω μια συγκεκριμένη δουλειά, οπότε στο πάρκο είμαι σίγουρη ότι δε θα σπάσουν κεφάλια μέχρι να τελειώσω. Φαντάζομαι, τελικά, ότι είναι στο κάθε παιδί και τι το εξυπηρετεί καλύτερα.

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Ακριβώς στην ίδια φάση είναι και ο δικος μου εδώ και μια βδομαδα οποτε εκανα το εξης: Του ανοιξα ενα μεγαλο χώρο στο καθιστικό, και εβαλα γυρω γυρω τα μεγαλα μαξιλαρια από την πλάτη του καναπε και μεσα του εριξα παιχνιδια..Χθες έκατσε εκει 3 ωρες με τον μπαμπα του (ο μπαμπας έκανε δουλεια με το laptop) χωρις να παραπονεθει καθολου μεχρι που νυσταξε..

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Πόσο απαραίτητο είναι το πάρκο; Λέω να μην του πάρω, αλλά μήπως τελικά το πάρκο τον βοηθήσει στο σήκωμα;

εγώ δεν της πήρα πάρκο αλλά παρκοκρέβατο για τις διακοπές. ΣΕ αυτό πρόσθεσα και κατι λαβές από το τζαμπο και πιανεται η μικρη απο αυτες και σηκωνεται κανονικα. Την ειχαν βοηθησει αρκετα οταν ενιωσε ετοιμη. Τωρα παιζει εκει, κοιμαται κλπ αλλα επειδη μπουσουλαει μερικες φορες παραπονιεται.