Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

και μετά τι;;;;;;;;

Recommended Posts

Αντε και την παιρνω την μεγαλη αποφαση να χωρισω επιτελους.....μετα τι;;;;;;:?:-?:? Με δυο μικρα παιδια,χωρις συμπαρασταση απο κανενα,σε μια επαρχιακη πολη,χωρις δουλεια και με ενα συζυγο που σιγουρα θα προσπαθησει να μου κανει την ζωη κολαση!!!!!!:cry::cry::cry:Καποτε κοροιδευα αυτες που ανεχοταν τα παντα και λεγαν πως δεν εχουν αλλη επιλογη!!!Πως εγινα και εγω μια απο "αυτες" ουτε που το καταλαβα!!!

eNortjKzUjI0NrA0N1KyBlwwFX8C0w,,11.pnga2LYp3.png

Διαφημίσεις

κανεις δεν ειπε πως ειναι ευκολο κοριτσι μου!!!!

ισως γι αυτο, θα πρεπει πρωτα να οργανωθεις, πριν κανεις το μεγαλο βημα!!! αν ο συζυγος σου δεν σε κακοποιει εσενα και τα παιδια, δηλαδη αν δεν ειναι υπερεπειγον να φυγεις απο αυτον τον ανθρωπο, παρε λιγο χρονο για να φτιαξεις τις βασεις που θα πατησεις οταν μεινεις μονη σου...

αν ομως η σωματικη και ψυχικη σου ακεραιοτητα κινδυνευουν, τοτε δεν ισχυει αυτο!!!!

Ευτυχως η σωματικη κακοποιηση ειναι σπανια, αλλα η ψυχολογικη καθημερινη!Το πρωτο μου βημα ειναι να πιασω δουλεια αλλα δεν με αφηνει να βαλω το παιδι σε παιδικο!!!!!!Απο τη μια λεει πως ειμαι αχρηστη και καθομε ολη τη μερα σπιτι χωρις να κανω τιποτα και απο την αλλη λεει πως τα δικα του παιδια δεν χρειαζονται παιδικους και ολοημερα γιατι αυτος ειναι ο λογος που με κραταει και με ταίζει!!!Εχετε καμια ιδεα τι να κανω;;;;Ισως καμια δουλεια απο το σπιτι;;;

eNortjKzUjI0NrA0N1KyBlwwFX8C0w,,11.pnga2LYp3.png

Τι θα πει "σε κρατάει και σε ταίζει"??? Ήμαρτον Παναγία μου , τι ακούω πρωϊ-πρωϊ???

Για τρίξε του τα δόντια λίγο γλυκειά μου , βρες μια δουλειά και παράτησε τον! Εύκολο να το λες , θα μου πεις , αλλά θυμίσου ότι ποτέ δεν μας συμβαίνει τίποτα που δεν μπορούμε να αντέξουμε...

Η προσωπική σου ευτυχία και η ευτυχία των παιδιών σου δεν βρίσκονται σε αυτό το σπιτικό, κάνε κουράγιο , πάτα στα πόδια σου και φύγε μακρυά!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Βρες δουλειά οπωσδήποτε. Μετά χώρισε. Κάντο για σένα και για τα παιδιά σου. Δε θα δυσκολέψει η ζωή σου...το αντίθετο...

σου εύχομαι να βρεις το κουράγιο να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να την ζήσεις..

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

Διαφημίσεις

• 1 month later...

εκ πείρας που μόλις απόκτησα σου λέω ότι είναι πολύ δύσκολο ακόμα και αν έχεις δουλειά όπως εγώ. χώρισα δηλ έφυγα απ το σπίτι και ναι τα έβαλα και τα δύο σε σταθμό και για πες τι κάνουμε με τις ιώσεις κ.τ.λ.? έλειπα συνέχεια απ τη δουλειά ντρεπόμουνα και να τους εξηγώ συνέχεια αφού δεν έβγαζα την δουλειά μου. Τελικά εφόσον δεν είχα βοήθεια από πουθενά πείρα νταντά στο σπίτι. και με ένα πρόχειρο υπολογισμό σου λέω παίρνω 1000?. 400 ενοίκιο, 400 η νταντά άντε κάνε λογαριασμό τα υπόλοιπα βενζίνη, πετραίλεο, ΔΕΗ, φαί και άλλα. Δεν είναι εύκολο μέσα μπαίνω και με κάρτες και δάνειο που πείρα βολεύεται η κατάσταση μέχρι να φύγει ο χειμώνας και μετά βλέπουμε. Πάντως πίσω δεν γυρνάω αυτό είναι το μόνο σίγουρο απλά σου λέω ότι θα χρειαστείς βοήθεια έστω και να σε φιλοξενήσουν για μήνες μέχρι να σταθείς στα πόδια σου αφού δεν μπορείς να οργανωθείς από πριν. Εγώ το σχεδίαζα καιρό να φανταστείς και πάλι δύσκολα είναι άλλα τα καταφέρνω και είμαι καλά και είναι καλά και τα παιδιά μου. ελπίζω να μην σε μπέρδεψα περισσότερο φιλιά.

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!