Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εφτιαξα Cd με τραγουδια του alter!

Recommended Posts

ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 20 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΑΕΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒ/ΚΟ ΣΤΟ ALTER ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ.ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΕΝΑ cD ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ATER!!!ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΚΑΣΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑ ΣΕ DVD ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Η ΜΗΚΡΗ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!!!!

.png

Διαφημίσεις

Aχ, το θέλωωωωωω!!!!

Μπράβο που κατάφερες να το γράψεις. Αν σου είναι εύκολο θα ήθελα να μου το στείλεις.

Να στο στειλω που μενεις ομως στειλε π.μ.

.png

• 1 month later...
ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 20 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΑΕΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒ/ΚΟ ΣΤΟ ALTER ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ.ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΕΝΑ cD ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ATER!!!ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΚΑΣΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑ ΣΕ DVD ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Η ΜΗΚΡΗ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!!!!

Τα ζουζουνια λες??

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

Κοριτσια επειδη βλεπω οτι εχει πολυ περαση το πραγμα θα το αντιγραψω σε μερικα αντιτυπα και θα προσπαθησω να σας το στειλω.Δεν μου ειναι βεβαια και ευκολο θα προσπαθησω ομως!!!Φιλιθα σε ολες τις τρελομανουλες!

.png

αχχχ κι εγω το θελω?!!!!!ο γιοκας μου κανει σαν τρελος καθε σαββατοκυριακο που παιζουν στο αλτερ!!!και δεν το βρισκω πουθενα..φιλια και ευχαριστω εκ των προτερων

Αγορακια μου σας λατρευω!!

κοριτσακια ειναι ενα προγραμμα που αποθηκευεις βιντεο απο youtube

τα βρησκετε εκει κ τα αποθηκευετε στον υπολογιστη σας κ μετα τα περνατε σε dvd

http://www.dvdvideosoft.com/free-dvd-video-software.htm

κανετε download και εγκατασταση.ενω εχετε ανοιχτο το προγραμμα πηγαινετε στο youtube βρησκετε βιντεο με ζουζουνια κλπ κ κανετε copy το λινκ.πηγαινετε στο προγραμμα κ πατατε paste.

κατεβαζετε οσα θελετε κ τα αντιγραφεται σε dvd κ βλεπουν καθε μερα κ απο λιγο να ξεχνιουνται.

ΥΓ. το κοκκινο κ αλλα της γιαννικου ειναι εδω

απο διπλα εχει λιστα με τα υπολοιπα

κανετε download και εγκατασταση.ενω εχετε ανοιχτο το προγραμμα πηγαινετε στο youtube βρησκετε βιντεο με ζουζουνια κλπ κ κανετε copy το λινκ.πηγαινετε στο προγραμμα κ πατατε paste.

κατεβαζετε οσα θελετε κ τα αντιγραφεται σε dvd κ βλεπουν καθε μερα κ απο λιγο να ξεχνιουνται.

Αι γεια σου Δημητρα. Ετσι κανω και εγω απο youtube, με την διαφορα οτι εμας τα παιζει ολα και τα .flv το MPEG streamclip......http://www.squared5.com εχει και version για windows (εμεις δουλευουμε σε MacOsX).......ελπιζω να σας βοηθησει να τα εχετε ολα πανευκολα. Εγω τα αποθηκευω σε folder στο PC και τα βλεπει ολα εκει η μικρη.....και τι δεν εχω κατεβασει.....καλα downloads.....:-D:grin::-D

PS: Με την διαφορα οτι στο Mac το download το κανω απευθειας απο το safari (αντιστοιχο internet explorer) με ενα συνδιασμο πληκτρων, και κατεβαζει ολο το video στα downloads. Νομιζω στα windows το βαζει στα temp....τωρα αυτο θελει ψαξιμο ..... και εγω με windows δεν θελω να ασχοληθω πλεον....

ρυθμιζεις εσυ που θες να το αποθηκευει.εγω για να μη ψαχνω το εκανα να αποθηκευει στην επ.εργασιας κ μετα τα βαζω σε εναν φακελο που εχω

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολύ κορίτσια να στε καλά!!!

1gGKp3.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια λυπαμαι που θα σας στενοχωρισω αλλα δυστηχως δεν μπορω να αντιγραψω το cd γιατι στο video club που πηγα για να το μετατρεψουν απο κασετα σε Cd μαλλον το κλειδωσε και δεν τα καταφερα να το αντιγραψω.Λυπαμαι πολυ....

.png

Κοριτσια λυπαμαι που θα σας στενοχωρισω αλλα δυστηχως δεν μπορω να αντιγραψω το cd γιατι στο video club που πηγα για να το μετατρεψουν απο κασετα σε Cd μαλλον το κλειδωσε και δεν τα καταφερα να το αντιγραψω.Λυπαμαι πολυ....

Δεν πειράζει να είσαι καλά ...

1gGKp3.png

Δεν πειράζει να είσαι καλά ...

Ειδα διαφημηση στο Alter και τα πουλανε τα CD πλεον με ολα τα τραγουδια, και τα ζουζουνια και τα χρωματα ολα.........

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...
Ξερετε να κατεβαζετε απο torrents? ekei yparxoun OLA! mazoo and the zoo, giannikou, zouzounia! οποια θελει ας μου στειλει PM να της πω που ειναι ακριβως!

στειλε τα τι και πως αλλα με αναλυση καθοτι ασχετη με τορεντς :lol::lol::lol:

Ευχαριστω :-D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

• 1 χρόνο μετά...

thanks

• 2 months later...

to programma dvdvideo soft to exw kstevasei kai egw alla den kserw giati den ginontai copy sto dvd kanw youtupe to dvd exw anikto to programma briskw ta vido twn zouzouniwn pou thelw kanw paste alla meta otan einai na ginoun burn se dvd den ginontai. mipws mporite na me voithisete:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...