Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δεκατα για πολλες μερες

Recommended Posts

κοριτσια,ο μπεμπης ειναι 10 μηνων και εδω κι 6 μερες εχει απο 37 μεχρι 37,6 απο το πρωι που ξυπναει μεχρι το βραδυ.ολη μερα!δεν εχει κανενα αλλο συμπτωμα,παρ ολα αυτα ανησυχω πολυ-η παιδιατρος ειπε να κανουμε μια καλλιεργεια ουρων και θα τον δει αυριο αλλα πειτα μου αν σας εχει συμβει-βγαζει δοντια αλλα ποτε δεν εχει μου εχει κανει κατι παρομοιο.ανησυχω πολυ

σας ευχαριστω πολυ

Διαφημίσεις

Βγαζει δοντια ναι, αλλα ποια ακριβως;

Εμενα ο δικος μου με τα μπροστινα δοντια δεν ειχε κανενα προβλημα,

αλλα οταν αρχισε να βγαζει τα πισω, πονουσε, εκανε πυρετο και ειχε διαρροια.

• 3 weeks later...

να ρωτήσω κάτι εδώ για να μην ανοίγω άλλο θέμα

το κοριτσάκι μου 14μηνών μου κάνει όλη μέρα δέκατα ,απο 37,2 εως 37,8 και την νύχτα ανεβαίνει εως 38

είναι η 3η μέρα σήμερα και απλά σήμερα παρουσίασε λίγο έως καθόλου συναχάκι μόνο απο το ένα ρουθούνι

δεν την είδε γιατρός

παίζει να έιναι καμμια ουρολοίμωξη???

Διαφημίσεις

να είσαι καλά τόνια

απλά μου έκανε εντύπωση ο χαμηλός πυρετός και περνάνε όλα απο το μυαλό μου

αύριο αν συνεχιστει θα την παω στο γιατρό να τη δει

σ ευχαριστώ

να είσαι καλά τόνια

απλά μου έκανε εντύπωση ο χαμηλός πυρετός και περνάνε όλα απο το μυαλό μου

αύριο αν συνεχιστει θα την παω στο γιατρό να τη δει

σ ευχαριστώ

καλησπέρα,

μήπως ειναι απο τα δοντάκια της?και η δικιά μου πριν 1 μηνα εκανε πυρετο για 4 ημέρες συνεχομενα, δεκατα μόνο και η γιατρός μου είπε οτι ειναι απο τα δοντια της γιατι δεν ειχε κανενα συμπτωμα γρίπης. Και ότως μετα απο 4 μερες της πέρασε

να ρωτήσω κάτι εδώ για να μην ανοίγω άλλο θέμα

το κοριτσάκι μου 14μηνών μου κάνει όλη μέρα δέκατα ,απο 37,2 εως 37,8 και την νύχτα ανεβαίνει εως 38

είναι η 3η μέρα σήμερα και απλά σήμερα παρουσίασε λίγο έως καθόλου συναχάκι μόνο απο το ένα ρουθούνι

δεν την είδε γιατρός

παίζει να έιναι καμμια ουρολοίμωξη???

αυτό το είχε η δικιά μου πριν 2 εβδομάδες και για 3-4 μέρες.απλά στο 38 και κάτι τις έδινα λίγο ντεπόν, και αυτό ήταν.προφανώς περάσαμε κάποια ίωση ελαφρά.πάντως για τα μικρά μέχρι 37,5 συνήθως δεν δίνουν τίποτα.περαστικά σας

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

κορίτσια σας ευχαριστ΄ς ειλικρινά για τις άμεσες απαντήσεις

τελικά έφερα τον γιατρό στο σπίτι γιατί αγχώθηκα

αυτό που δεν είπα πιο πάνω είναι οτι εδώ και λίγεσ μέρες κάνει κακάκια 3 με 4 φορές την ημέρα κάτι ενώ έκανε μόνο μια

τελικά είναι γαστρεντερίτιδα ήπιας μορφής γιατί δε μου κάνει διάρροια

είνια και λίγο ερεθισμένος ο λαιμός της και δέσαμε

μου είπε για κανα 2 μέρες προσοχή στη διατροφή και μετά βλέπουμε πως 8α πάει

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Πολλά θα μπορούσε να είναι, μέχρι και τίποτα. Κάποια ίωση, τα δοντάκια του ενδεχομένως, ουρολοίμωξη συχνά ανεβάζει δέκατα έως και πυρετό. Αλλά όλα αυτά είναι τελείως θεωρητικά αν η μόνη ένδειξη που λες είναι ο πυρετός. Ο παιδίατρος τί σου είπε;

wyaMp2.pngcEVCp2.png

• 4 weeks later...

ο μπεμπης μου 1 μηνων τοτε ειχε για 2 μερες δεκατα απο 37 εως 37,6 !η παιδιατρος μας ειπε πως μαλλον ηταν απο τα πολλα σκεπασματα κ να μην ανυσηχουμε !την πηραμε 2-3 φορες τηλεφωνο να το αναφερουμε κ μας καθησυχαζε λεγοντασ πως απο 38 κια κατω δεν ειναι πυρετος!το αποτελεσμα πηγαμε το μωρο σε αλλο παιδιατρο που αμεσα προεβηκε στις αναγκαιες ξετασεις!κοριτσια ηταν ουρολοιμωξηγ που την προλαβαμαμε στην πολυ αρχη!ημασταν πολυ τυχεροι!προσεξτε τους παιδιατρους!!

κοριτσια,ο μπεμπης ειναι 10 μηνων και εδω κι 6 μερες εχει απο 37 μεχρι 37,6 απο το πρωι που ξυπναει μεχρι το βραδυ.ολη μερα!δεν εχει κανενα αλλο συμπτωμα,παρ ολα αυτα ανησυχω πολυ-η παιδιατρος ειπε να κανουμε μια καλλιεργεια ουρων και θα τον δει αυριο αλλα πειτα μου αν σας εχει συμβει-βγαζει δοντια αλλα ποτε δεν εχει μου εχει κανει κατι παρομοιο.ανησυχω πολυ

σας ευχαριστω πολυ

37 και 37,5 για τα μπεμπακια δεν θεωρειτε δεκατα.....η γιατρος εμας μας τα προσπερναει αυτα. Ειπε να παρακολουθουμε το βραδυνο. Αν το βραδυ πεφτει στα φυσιολογικα ειμαι ΟΚ. Η μικρη εμας συνηθως ξυπναει με 37,2 μπορει στην μερα να φτασει και 37,5 αναλογα με του τι κανει εκεινη την στιγμη, οταν πεφτει για υπνο ειναι 36,4 και πιο κατω ισως. Εχει τυχει να δω απο ηλεκτρονικο αυτιου μεχρι και 38,1 πρωι πρωι γιατι το αυτι το παταγε στον υπνο της. Μετα δεν ειχε τιποτα. Σε γενικες γραμμες οι γιατροι θεωρουν ελαφρυ πυρετο απο 38,1 μεχρι 38,8 και σοβαρο πυρετο απο 39 και πανω. Και αντιπυρετικα τουλαχιστον εμας μας δινει μονο απο 38 και πανω. Δεν θα ανησυχουσα αν ημουν στην θεση σου. Αν εχει κεφια, παιζει και τρωει εισαστε ΟΚ. Οσο για την ουρολοιμωξη μυριζε τα τσιτσα της. Στην ουρολοιμωξη μυριζουν ασχημα......και ειναι και μειωμενη η ποσοτητα τους (συνηθως).

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Κι εμείς τις ίδιες οδηγίες με την Ellemphriem έχουμε απ'την παιδίατρό μας. Nelly, το μόνο σύμπτωμα ήταν αυτά τα δέκατα; Δεν υπήρχε κάτι άλλο που να δίχνει προς ουρολοίμωξη (όπως, π.χ. μειωμένη όρεξη ή γκρίνια ή διαρροικές κενώσεις);

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες..σε τόσο μικρή ηλικία πρέπει να έχουμε το νου μας και για την ουρολοίμωξη. όσο μεγαλώνει δηλαδή μετά τους 8 9 μηνες και βάλε η ουρολοόμωξη γίνεται πιο συμπτωματική δηλαδή πυρετό κανονικό.εμείς κάναμε ουρολοίμωξη στους 5μιση μήνες με μόνο σύμπτωμα πυρετό 37 ,8 'έως 38,2 πυρετό από τον ποπό΄παρακαλώ που σημαίνει 37,5 37, 7 κανονικά από τη μασχάλη..και αυτό για 2 ώρες..μετά το παιδί απύρετο..εμείς επειδή έχουμε τον νου μας σε ουρολοίμωξη λογω μια μικρής διάτασης που έχει, την επόμενη με΄ρα αμέσως καλλιέργεια που έδειξε ουρολοίμωξη...κανονικά δηλαδή δεν θα το ψάχναμε καν για ουρολοίμωξη, αφού το παιδί έριξε τον πυρετό του..απλά την επόμενη μας είπε ο γιατρός ή την μεθεπόμενη θα ανέβαζε υψηλό πυρετό και τότε όντως θα το καταλαβαίναμε μόνο που δεν θα την είχαμε προλαβει εγκαίρως..για αυτό αν μου επιτρέπετε, να έχετε πάντα στο πίσω μερος του κεφαλιού σας την ουρολοίμωξη, αυτή την κρυφή λοίμωξη..όσο για τα υπόλοιπα συμπτώματα, εγώ θήλαζα και δεν κατάλαβα αν είχε μειωμένη όρεξη αφού το στήθος το ήθελε, τα τσίσα δεν μύριζαν, ανήσυχο δεν ήταν...