Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δεν αναγνωρίζω τις φίλες μου....

Maya

Recommended Posts

Θα ήθελα να θέσω ενα θέμα που δεν γνωρίζω αν σας απασχόλησε ποτε. Τώρα μετά το παιδί δεν 'αναγνωρίζω' κάποιες από τις φίλες μου. Και δεν μιλάω γι αυτές που δεν έχουν παιδιά, αλλά γι αυτές που έχουν παιδιά στην ίδια ηλικία περίπου με το δικό μου. Κάποιες από αυτές προσπαθούν να αποδείξουν ότι το δικό τους είναι καλύτερο, πιο ωραίο (έμμεσα φυσικά), πιο έξυπνο (εμένα το κάνει αυτό, εσένα ακόμα?), πιο συνεργάσιμο γενικά πιο 'σωστό'. Δημιουργήθηκε ένας ανόητος ανταγωνισμός που τώρα είναι αστείος, όταν όμως τα παιδιά θα πάνε σχολείο θα γίνει ανυπόφορος. Νόμιζα ότι είμαστε από τα τυχερά ζεύγάρια που έχουμε μία παρέα από άλλα ζευγάρια που ταιριάζουμε, πάμε μαζί εκδρομές, τα παιδιά μας θα γίνουν φίλοι, γιατι είναι στην ίδια περίπου ηλικία. Τελικά όμως ίσως να μην πετύχει αυτό...

Διαφημίσεις

Έλα βρε, μην το παίρνεις και τόσο σοβαρά :lol::lol::lol::lol::lol: Όλες οι μαμάδες είμαστε λίγο "κουκουβάγιες" και θεωρούμε το παιδί μας πιο όμορφο ή πιο έξυπνο από τα υπόλοιπα...

ΟΚ! εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν μου αρέσει ούτε να λέω πολλά πολλά αλλά ούτε να μου λένε κιόλας!!

Θα σου πω ενα πχ τα παιδιά μου έχουν πολύ ωραία μάτια και ΔΥΣΤΥΧΩΣ όλοι τους το λένε... Ε! εμένα λοιπόν δεν μου αρέσει να τους το λένε και το επισημαίνω συνέχεια, γιατί το θεωρώ πολύ "κάπως" και εντελώς ανούσιο και δεν γουστάρω τα παιδιά μου να θεωρούν τον εαυτό τους "καλύτερο" -τουλάχιστον σε αυτήν την τόσο μικρή ηλικία- ... όπως και βέβαια και από τη μερία μου, ούτε εγώ λέω πολλά πολλά για άλλα παιδιά ιδίως εάν τύχει και είναι παρόντα στη συζήτηση :!::!:

Αλλά όλες μας και πιστεύω είναι φυσιολογικό εως ένα σημείο -βλέπουμε τα παιδιά μας καλύτερα και είμαστε υπερήφανοι ακόμη και για το μικρότερο κατόρθωμά τους... απλά όχι υπερβολές γιατί και εμένα με νευριάζουν αφάνταστα σε σημείο που κόβω σχέσεις :wink::wink::wink::wink:

Όταν οι άλλες μαμάδες αρχίζουν να μου λένε 'εμένα κάνει αυτό κ.τ.λ.' απλώς απαντάω: 'μπράβο, μπράβο, φοβερός ο.../φοβερή η....!'

Μετά από λίγο σταματάνε!

Δοκίμασέ το και πες μου!!! :D

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Έλα βρε, μην το παίρνεις και τόσο σοβαρά :lol::lol::lol::lol::lol: Όλες οι μαμάδες είμαστε λίγο "κουκουβάγιες" και θεωρούμε το παιδί μας πιο όμορφο ή πιο έξυπνο από τα υπόλοιπα...

Δυστυχώς και γω πολλές φορές "καυχιέμαι" για τα κατωρθώματα της μικρής μου, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θεωρώ πως το παιδάκι κάποιου άλλου υστερεί σε κάτι. Απλά μου αρέσει να μιλάω για το μωρό μου.

Τώρα βέβαια όταν υπάρχει στο τέλος και η παρατήρηση του τύπου "εμένα κάνει αυτό, το δικό σου γιατί όχι ακόμα".... Μπορείς κάλλιστα να ανταπαντάς: "Εσένα κάνει αυτό, εμένα κάνει κάτι άλλο.... κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό".

Αν νομίζεις ότι γίνεται συνέχεια και σε κάνουν να νιώθεις άβολα το επισημαίνεις ή αραιώνεις τις σχέσεις με τα συγκεκριμένα άτομα.

\ sL7ap2.png

αν στο λενε φιλοι λιγο το κακο δεν τους κανεις πολυ παρεα. εμενα συγκρινει η πεθερα μου τις 2 εγγονες της, τη δικη μου 15 μηνων και τη μικρη της κορης της 23 μηνων. γιατι εκεινη περπατησε 11 μηνων ενω η δικη μου 13μ εκεινη εβγαλε πρωτο δοντι 5μ ενω εμεις 9μ τι μεγαλη πατουσα εκεινη τι μικρη εμεις.ποσο ψηλη ειναι σε σχεση με εμας...........τρελα κανονικη. αφου εχουν 8 μηνες διαφορα δεν θα ειναι πιο ψηλο και με μεγαλη πατουσα? :x αυτα ειναι λιγα σε σχεση με αυτα που ακουω. :x:x

Διαφημίσεις

Τουλαχιστον εχεις παρεα με παιδια, αρα θα εχουν και τα παιδια σου...

Αν ολες σου οι φιλες ηταν εργενισσες, τι θα εκανες?

Θα εψαχνες κανενα παιδακι να παιξει το δικο σου κι εσυ να πεις καμμια χαζομαμαδοκουβεντα :D Ασε τα περασα και δε λεει...

.png.png[/url]

Δεν νομιζω οτι το κανουν για να μειωσουν το δικο σου το παιδι ή ανταγωνιστικα..

Επειδη εχω πολλες φιλες που γεννησαμε με διαφορα μια βδομαδας εως 1 μηνα, καθε φορα που συνατιομαστε λεμε τα κατορθωματα των παιδιων μας, μετραμε τα δοντια τους, το υψος τους το βαρος τους, το ποσες λεξουλες λενε (αν μενε μα, μααα ή μααα μααα)

Εγω το βρισκω χαριτομενο. Ας πουμε ο δικος μου εχει τα λιγοτερα δοντια απ΄ολους τους "φιλους" του αλλα μπορουσε να μασαει κριτσινια χωρις να πνιγεται απο πολυ μικρος και εφαγε μπισκοτα οντας φαφουτης ενω οι αλλοι με τις "δονταρες" τους "πνιγοντουσαν"..

Ολες οι μαμαδες με μωρα το κανουν αυτο.. Μην εισαι αρνητικη..

Και αλλωστε για την καθε μαμα το παιδι της ειναι το καλυτερο, το ομορφοτερο και το εξυπνοτερο οποτε ειναι φυσικο να υπερηφανευεται..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

αγαπητη μου Maya...

το κακο καμια φορα ειναι οτι εμεις οι γονεις βλεπουμε τα παιδια μας ως προεκταση μας και αυτο μας κανει "τυφλες κουκουβαγιες", οπως λεω συχνα στον κυκλο μου....

τα κατορθωματα τους ειναι και δικα μας και οι αδηναμιες τους οικοιπουνται με εμας και γινονται δικες μας....

ποτε δεν συγκρηθηκαμε με καποιον για τον απλο λογο οτι κανεις δεν ειναι ιδιος, και αναγνωριζουμε την διαφορετικοτητα μας ....και την ατομικοτητα μας...

οσα βιβλια για παιδια πχ κι αν διαβασεις λενε οτι καθε παιδι ειναι διαφορετικο και ακολουθει τους δικους του τροπους αναπτυξης αναλογα με την ατομικοτητα του, το περιβαλλον του, τα αιρεθησματα που εχει....

..... ενα θα σου πω...

ο Αϊνσταιν μηλησε στα 4 του χρονια....φαντασου τι ελεγαν οι αλλες μανουλες στην μαμα του!!!!....χαχαχαχαχ....

Νομιζω πως καταλαβαινω πως το εννοεις Μαγια... αλλά θα σου πω κατι που εμενα με τσιτωνει χειρότερα.... Μερικοι γονεις λενε ψεμματα, προκειμενου να δειξουν οτι εχουν το καλύτερο παιδι !!!

Ε αυτο με εξοργιζει.... για παραδειγμα το παιδακι μιας φιλης μου που το εχω ζησει πολυ πολυ καλα, το εχω κρατησει και μονη μου κλπ κλπ και ειναι ενα παιδακι πολυ ... οχι ζωηρο... πειραζει τα παντα στο σπιτι και τα κανει μπαχαλο, ντουλαπες κλπ... Και μου λεει [αντα η φιλεναδα μου... "Εμενα η .... σαν να μην εχεις παιδι... Ποτε δεν πειραζει τιποτα..."...

και της λεω μα αφου προχθες αυτο κι εκεινο και το αλλο... ε καλα θα ετυχε...λεει...

Τεσπα... τι να πει κανεις για το παιδι της αλληνης...!

Θα εψαχνες κανενα παιδακι να παιξει το δικο σου κι εσυ να πεις καμμια χαζομαμαδοκουβεντα :D Ασε τα περασα και δε λεει...

Όντως αυτό το περνάω και εγώ και είναι ΧΑΛΙΑ....καμμία σχέση μια μαμά με μια γυναίκα χωρίς παιδιά -όσο και αν τα αγαπάει!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να λέμε καλά λόγια για τα παιδιά μας. Αυτό πρέπει άλλωστε. Το λέει και η επιστήμη, πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε θετικά, να μην τα κατακρίνουμε μπροστά τους, να τονίζουμε τα χαρίσμάτά τους... Αυτό προσπαθώ να κάνω κι εγώ. Και αν αισθάνομαι περίφανη με το παιδί μου, θα το πω στις φίλες μου, και θα καμαρώσω και για το δικό τους παιδί. Όμως εδώ μιλάμε για γονείς 'που δεν κατάλαβαν παιδί' που όταν τους έλεγα ότι το παιδί μου έχει το χ και ψ πρόβλημα με αντιμετώπιζαν ως άσχετη (κάτι δεν κάνεις καλά), και μετά από ένα χρόνο τους ξεφεύγει ότι πχ. το πρώτο εξάμηνο δεν κοιμήθηκαν καθόλου, ή ότι το παιδί έκλεγε ώρες ατελείωτες. Ή ακόμα χειρότερα, μία συνεχή σύγκριση, πολύ κουραστική. Λέω εγώ όλο χαρά ότι το μωρό μου είπε 'μαμα' (ενός έτους πχ) και μου απαντάει η άλλη που είναι 3 μηνών, 'α, εμένα το λέει πολύ καιρό!". Αυτό είναι λίγο πρόβλημα σε μία παρέα, δεν είναι?

Έχω μια φίλη που είμασταν μαζί έγκυες, αυτή μελαχροινή και ο άντρας της το ίδιο, γεννάει λοιπόν το αγοράκι της και της βγαίνει με γαλάζια μάτια ενώ ο δικός μου, ο μεγάλος, βγαίνει με καστανά, ενώ ο μπαμπάς μας είναι γαλανομάτης. Άρχισε το ποίημα και τι όμορφο που είναι και εσείς τι ατυχία και τον βγάλαμε φώτο και ξετρελάθηκαν όλοι και είναι πιο ψηλός από τον δικό σου κ.λ.π. Δεν μπορώ να πω οτι δεν μου την έσπαγε αλλά δεν είχε και άλλες μαμάδες στην παρέα της για να συγκρίνει, δεν την παρεξηγώ, καταλαβαίνω οτι είναι πολύ εκνευριστικό. Όσο για το μέλλον, τα παιδιά μπορεί να τα περνάνε τέλεια μεταξύ τους. Επειδή και εμένα με ένοχλούν κάτι τέτοια, κάποια στιγμή έκανα μια κουβέντα με την κουμπάρα μου που είναι πολύ άνετος τύπος και τις τα έλεγα και μου λέει, "άντε ρε, αδελφή σου είναι?" Αφού ταιριάζουν τα γούστα σας στο φαί και στις διασκεδάσεις και όταν βγαίνετε παιρνάτε καλά, μην δίνεις σημασία στα υπόλοιπα. Ένα σαββ/κο που μας μένει πρέπει να διασκεδάζουμε και να μην ασχολούμαστε και χαλιόμαστε με πταίσματα. Και θ ασυμφωνήσω απόλυτα με την starlight Όταν οι άλλες μαμάδες αρχίζουν να μου λένε 'εμένα κάνει αυτό κ.τ.λ.' απλώς απαντάω: 'μπράβο, μπράβο, φοβερός ο.../φοβερή η....!' καλύτερη τακτική!!! :wink:

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Και εμείς στην μεγάλη παρέα μας είμαστε σχεδόν όλες μωρομάνες....

Και όταν βρισκόμαστε λέμε όλες τα κατορθώματα των παιδιών μας και το διασκεδάζουμε....

Θα σας πω ένα παράδειγμα:

Όταν είμασταν 7 μηνών εμείς το παιδάκι της φίλης μου ήταν 5 μηνών. Εκείνος μόλις είχε βγάλει δόντι και αρχίσαμε να λέμε αααα ο Μανωλάκης θα φάει πρώτος παϊδάκια. χαχαχαχα Έτοιμος είναι για χασαποταβέρνα κτλ....

Δεν αισθάνομαι ότι το παιδί μου συναγωνίζεται κανένα παιδάκι της παρέας. Άλλωστε σε αυτήν την ηλικία οι λίγοι μήνες που έχουν διαφορά είναι αισθητοί και στην κινητική και στην νοητική ανάπτυξη τους.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι όταν συναντιόμαστε ανταλλάσουμε παιδιά χαχαχα. Χαίρομαι τόσο πολύ τα ζουζούνια αυτά και τα αγαπώ πάρα πολύ . Και είναι όλοι κούκλοι. Ο ένας είναι πιο όμορφος απο τον άλλο. Αυτοί πολυ πιθανόν να είναι οι μελλοντικοί φίλοι του Γιάννη μου που θα κοιμούνται στο σπίτι μας και θα παίζουν μαζί και αυριο μεθαύριο θα ψάχνουν και γκόμενες μαζί.

Λέμε μάλιστα για το καλοκαίρι να ενοικιάσουμε δωμάτια στην Θάσο τα οποία είναι μικρές μεζονέτες και έχουν αυλή για να μπορούν τα παιδάκια μας να παίζουν... Το φαντάζομαι σούπερ. Μια αυλή παιδιά χαχαχα θα είναι σκέτη τρέλα. :lol::lol::lol::lol::lol:

dev277pr___.png

Μαγια στανταρ αυτο που λες με χαλαει κι εμενα ασχημα... Ειναι ωραιο να συζηταμε για τα παιδακια μας και βεβαια να λεμε και τα θετικα τους και ολα.. αλλα δεν υπαρχει ΛΟΓΟΣ συγκρισης !!!

ΚΑΝΕΝΑΣ !!!

Καθε παιδακι κανει τα δικα του και στον δικο του χρονο... Απλα πρεπει οι γονεις να ειναι σοβαρα μυαλα... κι εμενα ο μπεμπης πεταξε πριν λιγες μερες ενα μαμα, 5 μηνων, ε και ? το εννοουσε ??? απλα αναρθρη κραυγη ητανε !!!

ελα μωρε τωρα, ψωνια υπαρχουν πολλα !!!

Διαφημίσεις

Θα ήθελα να θέσω ενα θέμα που δεν γνωρίζω αν σας απασχόλησε ποτε. Τώρα μετά το παιδί δεν 'αναγνωρίζω' κάποιες από τις φίλες μου. Και δεν μιλάω γι αυτές που δεν έχουν παιδιά, αλλά γι αυτές που έχουν παιδιά στην ίδια ηλικία περίπου με το δικό μου. Κάποιες από αυτές προσπαθούν να αποδείξουν ότι το δικό τους είναι καλύτερο, πιο ωραίο (έμμεσα φυσικά), πιο έξυπνο (εμένα το κάνει αυτό, εσένα ακόμα?), πιο συνεργάσιμο γενικά πιο 'σωστό'. Δημιουργήθηκε ένας ανόητος ανταγωνισμός που τώρα είναι αστείος, όταν όμως τα παιδιά θα πάνε σχολείο θα γίνει ανυπόφορος. Νόμιζα ότι είμαστε από τα τυχερά ζεύγάρια που έχουμε μία παρέα από άλλα ζευγάρια που ταιριάζουμε, πάμε μαζί εκδρομές, τα παιδιά μας θα γίνουν φίλοι, γιατι είναι στην ίδια περίπου ηλικία. Τελικά όμως ίσως να μην πετύχει αυτό...

το εχω βιωσει πολυ εντονα αυτο που περιγραφεις απο την ωρα που γεννησα και αποφασισα να κανω στην ακρη ατομα που μου κανουν ενδομυχα κακο ,γιατι μου εκαναν καθε φορα που το δικο της το παιδι εκανε κατι που το δικο μου επρεπε να κανει αγχωνομουν ,διαβαζα ,εψαχνα...γιατι να ανταγωνιστω καποιον που θα επρεπε να περναω καλα να μοιραζομαι τις αποριες τις ομορφες στιγμες κ τις ασχημες..ε οχι δεν το αντεχω αυτο εγω...

my baby was my reborn...

Δεν αναγνωρίζω τις φίλες μου....

ε, welcome to the club!! εγω αυτό έχω να πω!!

καταρχήν ποιες φιλες... έτσι οπως τα έχουμε κανει γνωστές έχω πια... όχι φιλες.... το κακο ξεκινησε απο την εγκυμοσυνη μου... μετά τη γεννα απλα γενικευτηκε... τι να λεω τωρα... αν αρχισω δε θα τελειωσω ποτε μου φαινεται!!

Δε λεω, όλες συζηταμε για τα παιδια μας και χαιρομαστε και καμαρωνουμε

ακόμη και εδω μεσα στο φορουμ λεει κατι η μια και αμεσως η αλλη απανταει και εμενα αυτό η το άλλο αλλα δεν το κανουμε απο κακο ειναι φυσικο!

το πραγμα ομως οταν ειναι συγκριτικο, υποτιμητικο ή προσβλητικο ξεχωριζει αμεσως!! τοτε νομιζω πως καμια δε σηκωνει μυγα στο σπαθι της για το παιδι της....

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Μάγια προφανώς δεν αναφέρεσαι σε αυτές τις μανούλες που απλά μοιράζονται τη χαρά τους για το μεγάλωμα των παιδιών τους και για τα κατορθώματά τους όπως κι εσύ αλλά για κάποιες που βλέπουν τα άλλα παιδιά ανταγωνιστικά...

Δυστυχώς ζούμε σε μια ανταγωνιστική κοινωνία! Εγώ έχω να σου πω να μην στενοχωριέσαι γιατί οι μαμάδες που το κάνουν αυτό ΔΕΝ το κάνουν για να μειώσουν εσένα.

Βιώνουν μάλλον μία δική τους εωτερική ανασφάλεια και για να την καλύψουν προσπαθούν να παρουσιάσουν το παιδί τους όπως θα ΗΘΕΛΑΝ αυτές να είναι. Λέγοντας για τα παιδιά τους αυτά τα λόγια και μειώνοντας το δικό σου -που σίγουρα ενδόμυχα το θεωρούν καλύτερο- νιώθουν πιο όμορφα. Επιβράβευσε λοιπόν κι εσύ τα παιδάκια τους γιατί αυτό χρειάζονται!!

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

Το θέμα όμως starlight είναι ότι όλες μας έχουμε ανασφάλειες. Καμία δεν είναι βέβαιη ότι κάνει το σωστό, γιατί δεν υπάρχει σωστό. Από το αποτέλεσμα θα κριθεί το πόσο καλή μάνα ήσουν. Θέλεις λοιπόν από τους γύρω σου να σου δίνουν κουράγιο και κυρίως να μοιράζονται τους ίδιους προβληματισμούς. Όχι να σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι πάντα κάτι κάνεις λάθος, γιατί το δικό τους παιδί δεν αντιμετώπισε ποτέ τέτοιο θέμα. Εγώ το ξέρω ότι κι εκείνες είναι ανασφαλείς. Μήπως όμως αντί να προσπαθούμε να φαινόμαστε τέλειες, ανοίξουμε την καρδιά μας και μάθουμε η μία από την άλλη? Γι αυτό λέω να τους μιλήσω.... Αν πιάσει, καλώς. Αν όχι, θα το ρίξω στην τρελλή. Θα αρχίσω κι εγώ να λέω ότι το μωρό μου, χθες, άρπαξε ένα βιβλίο και άρχισε να διαβάζει.

Γι αυτό λέω να τους μιλήσω.... Αν πιάσει, καλώς. Αν όχι, θα το ρίξω στην τρελλή. Θα αρχίσω κι εγώ να λέω ότι το μωρό μου, χθες, άρπαξε ένα βιβλίο και άρχισε να διαβάζει.

:P:P:P:P εμ μα και μετά σου γραψε και την περίληψη!!! :wink::wink:

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Το θέμα όμως starlight είναι ότι όλες μας έχουμε ανασφάλειες. Καμία δεν είναι βέβαιη ότι κάνει το σωστό, γιατί δεν υπάρχει σωστό. Από το αποτέλεσμα θα κριθεί το πόσο καλή μάνα ήσουν. Θέλεις λοιπόν από τους γύρω σου να σου δίνουν κουράγιο και κυρίως να μοιράζονται τους ίδιους προβληματισμούς. Όχι να σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι πάντα κάτι κάνεις λάθος, γιατί το δικό τους παιδί δεν αντιμετώπισε ποτέ τέτοιο θέμα. Εγώ το ξέρω ότι κι εκείνες είναι ανασφαλείς. Μήπως όμως αντί να προσπαθούμε να φαινόμαστε τέλειες, ανοίξουμε την καρδιά μας και μάθουμε η μία από την άλλη? Γι αυτό λέω να τους μιλήσω.... Αν πιάσει, καλώς. Αν όχι, θα το ρίξω στην τρελλή. Θα αρχίσω κι εγώ να λέω ότι το μωρό μου, χθες, άρπαξε ένα βιβλίο και άρχισε να διαβάζει.

καλή μου Maya :D επαναλαμβάνω, Μην το παίρνεις τόσο σοβαρά το όλο ζήτημα και στο τέλος τέλος μπορείς κάλιστα να ξεκόψεις από τα συγκεκριμένα άτομα που σου δημιουργούν άγχος ή ό,τι άλλο

φιλικά πάντα

motherof2 :D:D:D

To να ξεκόψεις, δεν είναι εύκολο, αν πρόκειται για φίλους. Τους φίλους τους αγαπάμε όπως και να είναι. Άλλωστε δεν είναι αυτός και ο στόχος. Ο στόχος είναι να μάθει κανείς να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις, που θα τις βρει και μπροστά του στο μέλλον. Εγώ θέλω να ελπίζω ότι είναι κάτι περιστασιακό. Θα τους περάσει, όταν θα αισθανθούν περισσότερο ασφαλείς. Μέχρι τότε, θα γελάμε.....

Εγώ ήμουν στην αντίθετη θέση. Όλες μου οι φίλες -τότε- είχαν παιδιά κι εγώ ήμουν εργένισσα. Είχε μεγάλη πλάκα! Βλέπεις εγώ μπορούσα να παίζω λίγο με τα παιδιά τους και μετά να βγαίνω για ποτό, ενώ εκείνες έμεναν σπίτι να τα κοιμήσουν! Τελικά έκανα, αναγκαστικά, άλλες παρέες που συγχρονιστήκαμε!

Εγω νομιζω πως θα περασει απο μονο του(και το λεω ακ πειρας :wink: )

Στην αρχη θα σε ενοχλει αρκετα, μετα θα νομιζεις οτι θα σκασεις αν δεν τους τα πεις ενα χερακι,ισως αρχισουν να λενε περισσοτερα και θα σε ενοχλει περισσοτερο κ.λ.π.,κ.λ.π.

Ομως κανε υπομονη ,ο χρονος περναει και δεν θα υπαρχει τοσο ενδιαφερον απο τις φιλες σου για αυτο....Δεν ξερω χανουν το ενδιαφερον τους αν δεν υπαρχει απο την πλευρα σου θεμα ανταγωνισμου,βλεπουν πως υπαρχουν θεματα να κουβεντιασετε που εχουν περισσοτερο ενδιαφερον απο το ποσο γρηγορα το παιδι σου τρωει την κρεμα του, η ποσους ποντους πηρε αυτον τον μηνα.θα ερθει ο καιρος που θα πουνε . καλυτερα να μην ελεγα οτι το δικο μου ειχει 2 δοντια παραπανω πριν ενα μηνα γιατι τελικα το παιδακι της φιλης μου τα εβγαλε ολα μαζι και τωρα εχει 2 παραπανω απο το δικο μου αρα καλυτερα να πω για τα υπεροχα ρουχα που ειδα στις εκπτωσεις διπλα στο γραφειο μου μηπως θελει να της παρω και για το δικο της παιδι?

Ευχομαι να πανε ολα καλα και να το καταλαβουν γρηγορα.

ειναι κριμα να χαλανε οι σχεσεις χρονων......

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...