Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

α εσυ Σοφακι εισαι καταπληκτικη..ευτυχως που μενω θεσ-νικη και οταν ερθει η ωρα η καλη να γεννηθει το μωρακι μου θα σε τρελλανω στις πληροφοριες για την βαφτιση κλπ..

πραγματικα εισαι πολυ ενημερωμενη...

Για όσες μένουν Αθήνα λοιπόν η λύση είναι ενα μαγαζί με μπαλόνια στον Πειραιά που βρίσκεται απέναντι από το Jumbo. Είναι πολύ μικρό μαγαζί, ίσα που φαίνεται αλλά εκεί βρήκα τα πιο φθηνά για την βάπτιση του γιου μου. Νομίζω είχαν 10 λεπτά το ένα ενώ αλλού τα έβρισκα στην διπλάσια τιμή και μάλιστα μου έλεγαν οτι αποκλείεται να τα βρήκες τόσο φθηνά.

VmXMp3.png

Διαφημίσεις

Για όσες μένουν Αθήνα λοιπόν η λύση είναι ενα μαγαζί με μπαλόνια στον Πειραιά που βρίσκεται απέναντι από το Jumbo. Είναι πολύ μικρό μαγαζί, ίσα που φαίνεται αλλά εκεί βρήκα τα πιο φθηνά για την βάπτιση του γιου μου. Νομίζω είχαν 10 λεπτά το ένα ενώ αλλού τα έβρισκα στην διπλάσια τιμή και μάλιστα μου έλεγαν οτι αποκλείεται να τα βρήκες τόσο φθηνά.

Οταν λες απέναντι απο το jumbo πιο jumbo λες? γιατι εχει δύο στον πειραιά.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Μιλάω για το Jumbo που είναι στην οδό ... χμμμ με τις οδούς δεν τα πάω καλά αλλά νομίζω οτι είναι η Γρηγορίου Λαμπράκη. Είναι στο δρόμο που σε βγάζει στο δημοτικό θέατρο του Πειραιά και το βρίσκεις στο δεξί σου χέρι σ' αυτή την οδό.

Ελπίζω να σας κατατόπισα!

Στα Jumbo πάντως που το ειχα ψάξει δεν τα πουλάν μεμονωμένα και το πακέτο περιέχει μόνο χρωματιστά, οπότε αν σε ενδιαφέρουν τα άσπρα δεν θα τα βρείς εκεί, αλλά μόνο στο μαγαζί μπαλονιών που σας είπα.

VmXMp3.png

Πάντως εγώ ενώ πήρα τα μπαλόνια με τα καλαμάκια από τα Jumbo τελικά έδωσα σκέτα τα μπαλόνια γιατί φοβήθηκα ατυχήματα με τα καλαμάκια..Βέβαια τα παιδιά που τα έδωσα είναι 3 ετών..

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Σοφία, αυτά τα καλαμάκια στη θεσσαλονίκη πού μπορώ να τα βρω?Αν ξέρει και κάποιος άλλος παρακαλώ βοηθήστε με!Βασικά τα χρειάζομαι για να κολλήσω πάνω φιγούρες και να τα τοποθετήσω στο μπουφέ.Ευχαριστώ!