Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

τωρα το μωρο ειναι 2 χρ και παει παιδικο!μεχρι τωρα δυστυχως ή ευτυχώς τ κράταγε η πεθερά μου!δυστυχως η μαμα μου μενει σε αλλη πόλη!

Αν ειχα την οικονομική άνεση μπορει και να προτιμούσα νταντα!

εγω δεν εχω να μου τα κραταει κανενας!οι γονεις κ τα πεθερικα ειναι ελλαδα.ο αντρας μου 12 ωρες δουλευει.ευτυχως παει κ παιδικο η μικρη κ ηρεμω λιγο...αλλα νταντα δε θα εμπιστευομουν ποτε..μονο αν ηταν καποια που την ηξερα χρονια πριν κ ημασταν φιλες.αλλα να την ηξερα χρονια.κ αυτο για 2-3 ωρες.πιστευω οτι μια γυναικα που πληρωνεται για να κοιταει τα παιδια σου κ το βλεπει σαν επαγγελμα δεν θα δειξει το καταλληλο ενδιαφερον κ αγαπη.ασε που εχουμε δει ντανταδες που τα κακοποιουν,υπαρχουν φυσικα κ εξαιρεσεις αλλα εγω δε θα το ρισκαρα

Eγώ μέχρι στιγμής έχω ένα και μου το κρατάει η μητέρα μου και ο μπαμπας του.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Διαφημίσεις

• 2 months later...

κανενας χαρα μου. Ηταν να παρω νταντα μιας και οι γονεις μου εχουν πεθανει και τα πεθερικα δεν ειναι πολυ καλα.....αλλα αλλαξα γνωμη για διαφορους λογους και παραιτηθηκα και την μεγαλωνω μονη μου. Το οτι δεν χρειαζεται να καλυψω 50 ρολους και εχω μονο εναν της μητερας/νοικοκυρας με εχει ηρεμησει και κανω την δουλεια πολυ ηρεμα. Τωρα σε περιπτωση δευτερου ελπιζουμε να γινει (αν γινει) οταν η μικρη θα ειναι μεγαλυτερη και θα πηγαινει παιδικο δηλαδη 3 και κατι. Ετσι θα μπορω να τα βολεψω (μαλλον) κουτσα κουτσα και τα δυο. Νταντα παλι θα σκεφτω πολυ σοβαρα αν θα παρω.....και νομιζω πως οχι εκτος και αν εχω θεμα υγειας και δεν μπορω να ανταπεξελθω.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Εχω 2 παιδακια, και οταν βγαινουμε με τον αντρα μου, τα κραταει η μαμα μου ή ο ανιψιος μου που ειναι φοιτητης, αλλα εχει μεγαλωσει το μικρο του αδελφακι και εχει εμπειρια.