Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

eri

Recommended Posts

Λοιπόν, ο σύζυγος μου δεν είναι μηχανικός δικτύων, είναι προγραμματιστής, αλλά γενικά ασχολείται πολύ με όλα αυτά και μου λέει το ίδιο πράγμα. Και ότι η ακτινοβολία που λαμβάνει κανείς από το ασύρματο για ένα χρόνο είναι όση παίρνει από το κινητό για μια εικοσάλεπτη κλήση (ή κάτι τέτοιο).

Και ναι, κλείνουμε το ρούτερ όποτε το θυμόμαστε ή λείπουμε από το σπίτι, αλλά γενικά δεν αγχωνόμαστε τρελά με το συγκεκριμένο. ΌΠως σωστά είπε η mariandnik, κάθε φορά που ανοίγω το δίκτυο βρίσκω άλλα 5-6 γειτονικά (κλειδωμένα βέβαια). Και δυστυχώς στην εταιρία που δουλεύω, δουλεύουμε και με wifi..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 57
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν, ο σύζυγος μου δεν είναι μηχανικός δικτύων, είναι προγραμματιστής, αλλά γενικά ασχολείται πολύ με όλα αυτά και μου λέει το ίδιο πράγμα. Και ότι η ακτινοβολία που λαμβάνει κανείς από το ασύρματο για ένα χρόνο είναι όση παίρνει από το κινητό για μια εικοσάλεπτη κλήση (ή κάτι τέτοιο).

ειναι εξακριβωμενο αυτο???παλι καλα που το κινητο το εχω μονο για ξυπνητηρι!!!

κοριτσια μολις μιλησα με τον αδερφο μου που ειναι τεχνικος προγραμματιστης!μου ειπε οτι το ασυρματο τηλ εκπεμπει 10 φορες πιο πολυ απο οσο το ασυρματο δυκτιο!!!ε λοιπον απο αυριο ξηλωμα κ το τηλεφωνο!θα βαλω με καλωδιο!!

ειναι εξακριβωμενο αυτο???παλι καλα που το κινητο το εχω μονο για ξυπνητηρι!!!

Xμ, δεν ξέρω που την βρήκε αυτή την πληροφορία, αλλά νομίζω ότι είναι αποδεδειγμένο ότι τα κινητά εκπέμπουν πολύ δυνατή ακτινοβολία.

Εγώ με το που έμαθα ότι είμαι έγκυος έβαλα καλώδιο και ηρεμησα...να σας πώ την αλήθεια με το ασύρματο όταν ήμουν αρκετή ώρα συνδεδεμένη με έπιανε πονοκέφαλος, το ίδιο με πιάνει και όταν έχω το κινητό μου πολύ κοντα για πολλή ώρα, δεν ξέρω τη διαφορά στην ακτινοβολία τους, αλλά σκέφτομαι να αλλάξω και το σταθερό και να ησυχάσω!!!

Διαφημίσεις

Α, αν το πάμε έτσι και επεκταθούμε και σε άλλες πηγές ακτινοβολίας γύρω μας, τότε εκτός από τα wifi έχουμε και λέμε:

• τα κινητά τηλέφωνα
  • οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ακόμα και αν έχουμε πετάξει το κινητό :roll:
  • τα ασύρματα σταθερά τηλέφωνα και οι βάσεις τους
  • οι ηλεκτρικές συσκευές στο σπίτι μας, με έμφαση αυτές που λειτουργούν με μεγάλη ισχύ και κοντά στο σώμα μας (π.χ. το πιστολάκι μαλλιών)
  • τα καλώδια της ΔΕΗ που περνούν πολύ κοντά στο μπαλκόνι μας
  • οι πυλώνες της ΔΕΗ με υψηλή τάση, κοντά στα σπίτια μας (εδώ στη Θεσσαλονίκη έχουμε τέτοιες περιοχές)
  • ακόμα και οι νέοι λαμπτήρες φθορίου και εξοικονόμησης ενέργειας εκπέμπουν UV ακτινοβολία, που σε διαρκή έκθεση είναι επικίνδυνη (σαν να μένει πολύ ώρα κάποιος στο φως του ήλιου).

Οπότε, ή τα σκέφτεσαι όλα αυτά και δεν πετάς απλά το κινητό από το παράθυρο αλλά πέφτεις μαζί με το κινητό από το παράθυρο, για να πας μια ώρα αρχίτερα :mrgreen: ή χαλαρώνεις και σκέφτεσαι ότι οι νέες γενιές θα βγουν 100% μεταλλαγμένες από την τόση ακτινοβολία και αντί για κακό θα τους κάνει καλό! Οι x-men βρίσκονται δίπλα μας. :wink:

.....δε νομίζω τάκη....

αχαχαχαχαχαχα δε το σκεφτικα ετσι!αχαχαχαχαχ λες να γενναμε καθε μια κ απο εναν σουπερμαν?μηπως ο γιος μου ειναι ο ανερχομενος spiderman?:P:p:p

κοριτσια για να μην παρεξηγηθω δεν ειπα οτι φταιει η ακτινοβολια...καταρχην εγω δεν ειχα ιντερνετ..ειπα οτι γενικα η ακτινοβολια κανει κακο απο εμβρυο μεχρι κ σε εμας...εν απερισσοτερο στην εγκυμοσυνη κ στα μικρα παιδια.

κορίτσια καλησπέρα!εγώ δεν έχω ασύρματο δίκτυο, έχω όμως κινητό, φούρνο μικροκυμάτων και ασύρματο τηλ και τα χρησιμοποιώ με μέτρο. Θεωρώ ότι η κατάχρηση κάνει κακό. Αυτό που με απασχολεί όμως είναι ότι στο διπλανό μου μπαλκόνι οι γείτονες έχουν βάλει μία κεραία nova και είναι ακριβώς δίπλα στο δικό μου μπαλκόνι. Λοιπόν ακούω θα την γλιτώσει το παιδί μου;

mKndp2.png

Διαφημίσεις

κ οι διπλανοι σου να μην ειχαν θα εχει ο απεναντι ο απο κατω κλπ κλπ.κ εγω εχω νοβα επειδη ειμαι εξωτερικο.αλλα κ να μην ειχα γυρω μου εχουν καμια 5 σπιτια.η επιδραση δεν ειναι στα 2-3 μετρα...δε ξερω βασικα αν η νοβα ειναι επικυνδινη

Οι κεραίες που μπαίνουν στα σπίτια μας δεν εκπέμπουν ακτινοβολία αλλά λαμβάνουν σήμα από την ακτινοβολία που εκπέμπουν ειδικοί δορυφόροι και υπάρχει ήδη γύρω μας.:roll:

Οπότε, δεν έχω ακούσει γενικότερα κάτι για αυτού του είδους τις κεραίες, αν ακούσω και γι' αυτές.....

.....δε νομίζω τάκη....

stiliani μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου δεν εχεις προβλημα....

Με τον μικροκυματων καντε ολες το εξης τεστ.βαλτε το κιν σας μεσα στο φουρνο μικροκυματων.κλειστε τον και παρτε τηλ στο κιν να δειτε αμα πιανει σημα...αμα πιανει σημα και χτυπαει..απλα ΠΕΤΑΧΤΕΤΟΝ!!!!!!

Δεν ειναι καλα μονωμενος τοτε και θελει απλα πεταμα...

εχω 2 μικροκυμματων που μου τους εφεραν δωρο κ τους 2 στο γαμο μου!παλια φερναν καφετιερες τωρα αλλαξε το συστημα:P εχει σημα κ στους 2!βασικα τον εναν δε τον χρησημοποιω ποτε κ τον αλλων μια φορα το μηνα κ αν,αλλα μου φαινεται θα παρουν ποδι κ οι 2,κ τι σημαινει δλδ που εχει σημα?τι γινεται?

Διαφημίσεις

Δεν ξερω αν σας εχει τυχει να μπει απο λαθος κατι μεταλλικο στο φουρνο μικροκυματων, για να δειτε πως αντιδρα το μεταλλο, αλλα θα σας πω τι έγινε με μας. Το μεταλλο απαγορευται να μπει στον μικροκυματων. Παλια η γιαγια μου έβαλε ενα πιατο με ασημι ζωγραφια μεσα και οταν λειτουργησε ο φουρνος αρχισε το ασημι του να σπινθηροβολει, πως κανουν κατι στικς που βαζουμε στις τουρτες και τα αναβουμε.

Επίσης διαβασα καπου για να δειτε αν ο φουρνος μικροκυματων σας εχει διαρροη βαλτε ενα κομματι αλουμινοχαρτο εξω απο την πορτα του και αν δειτε οτι αλλοιώνεται η παθαίνει κατι το αλουμινοχαρτο, δεν τον χρησιμοποιειτε πλεον.

Λοιπον εγω εχω βαλει μονιμα μπροστα απο την πορτα κατω ένα κομματι αλουμινοχαρτο και δεν έχει παθει τιποτα, αν παθει θα το δω αμεσα.

0b8bfa6eaf.png

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ. ΕΓΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΞΗΛΩΣΑ ΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛ. ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΣΚΕΥΗ. ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΑΥΡΜΑΤΟ INTERNET (ΕΙΝΑΙ ΜΕ USB) ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ ΜΟΥ. ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ. Ε ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.

gzTDp3.png

συμφωνώ απόλυτα με την marandnik. τόσες και τόσες πηγές μας ρίχνουν ακτινοβολία... Κι εγώ διανύω εγκυμοσύνη με ασύρματο δίκτυο......... γιατί λέμε ότι μόνο αν ξηλώσουμε αυτό δεν θα σωθούμε.... Αλλά όταν με το καλό γεννηθεί το μωρό σίγουρα θα γίνουν αλλαγές στο σπίτι, ξηλώματα κλπ. Βασικά το κινητό να προσέχουμε να μην το "φοράμε" πάνω μας. έτσι μου ειπε ο γιατρός....

Οντως το κινητο εκπέμπει πολυ περισσότερη ακτινοβολία.Τρελλαινομαι οταν βλεπω κατι γονεις και δινουν στο μωρο το κινητο τους για να παιξει και να μην κλαιει:twisted::twisted:. Αναφορικά με το δίκτυο το καλυτερο θα ηταν να υπαρχει ενσύρματη και οχι ασύρματη συνδεση.Τωρα οσα κοριτσάκια εχουν ασύρματο δίκτυο ...ενταξει μην τρελλαινεστε..απλως φροντιστε να μην το χρησιμοποιειτε με τις ωρες,να το κλεινεται οταν δεν το χρησιμοποιειτε και φυσικα μην ξαπλωνετε στο κρεβατακι με το laptop ακουμπισμενο στην κοιλια (το λεω γιατι εγω που δεν ειμαι εγκυουλα ετσι κανω)και μην καθεστε κοντα στο router.

To router όπως και κάθε ηλεκτρονική συσκευή παράγει ακτινοβολία.Όταν έχεις το wireless ανοιχτό (ασύρματο) η ακτινοβολία εξαπλώνεται σε όλο το σπίτι σου (και σ'ολη τη γειτονιά σου μη σου πω).Κλείνοντας το wireless το πεδίο αυτό εξαπλώνεται σε λίγα εκατοστά γύρω από το router.Οπότε στην περίπτωση που δεν μιλάμε για ασύρματο δίκτυο το router δε δημιουργεί πρόβλημα...εκτός και αν το κρατάς αγκαλία όταν κοιμάσαι!!!!

ετσι ακριβως.οποτε αν εχει ο διπλανος σου η ο απεναντι η καποιος στη γειτονια ασυρματο δικτυο κ παλι την τρως στη μαπα την ακτινοβολια:P

Εννοείται ...σε λίγο μικρότερο βαθμό (άλλο είναι να έχεις την πηγή ακτινοβολίας μέσα στο σπιτι σου) αλλά και πάλι τη τρως.Ξαναλέω όμως ότι η ακτινοβολία του ασύρμτου ειναι αρκετα μικρότερη απο αυτή του κινητού. Γι'αυτό όσα κοριτσάκια μιλάνε με τις ώρες στο τηλεφωνο ας χρησιμοποιούν το σταθερό η το κινητο με bluetooth.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...