Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

εχω εναν γιο 22 μηνων κ ενω απο τοτε που γεννηθηκε ποτε δε τον κοιμισα αγκαλια κ παντα τον χαιδευα κ τον φιλουσα τον εβαζα στο κρεβατακι κ κοιμοταν μονος του,ξαφνικα πριν εναμισι μηνα τον εβαλα για υπνο κ αρχισε να κλαιει γοερα!μετα απο κανενα 10λεπτο τον εβγαλα κ κοιμηθηκε στην αγκαλια μου. ε απο τοτε καθε μεσημερι κ καθε βραδυ η ιδια ιστορια!μολις πλησιαζουμε στο κρεβατι χτυπιεται κ κλαιει κ αν δοκιμασω να τον βαλω μεσα κλαιει ουρλιαζοντας!καποιες φορες τον αφησα να δω αν σταματησει κ εκανε εμετο μετα απο 10-15 λεπτα κ αναγκαστικα τον εβγαλα!το προβλημα ειναι οτι απο τοτε ξυπναει τα ξημερωματα κατα τις 5-6 κ κλαιει για να τον παρω μεσα κ αναγκαστικα τον παιρνω για να μη ξυπνησει κ η μεγαλη!τι να κανω για να κοιμαται παλι οπως πριν?δεν παει αλλο η κατασταση!:( επισης να πω οτι εχω δοκιμασει καθε φορα που τον αφηνω ενω κλαιει να πηγαινω να του μιλαω ηρεμα κ να φευγω αλλα δεν επιασε.ουτε αν ξαπλωσω στο ιδιο δωματιο,ουτε να ειμαι σε αλλο δωματιο κ να του κανω ''σσσσσ''.καμια αλλη συμβουλη??

Διαφημίσεις

αχ Δήμητρα η μεγάλη σου σε τρελαίνει την ημέρα και ο μικρός την νύχτα. Πάντως μην τον αφήσεις να χτυπιέται κατα την γνώμη μου: μετά έχουν ανύσηχο ύπο και την ημέρα είναι νευρικά.

Αν ξαπλώνεις μαζί του?Η μικρή μου είχε περάσει καποια στιγμή μια φάση που έβλεπε εφιάλτες. Ευτυχώς μιλούσε και τσατρα - πατρα το καταλάβαμε. Ε! ακόμα που είναι 3,5 δεν εχουμε καταφέρει να την βαλουμε στο κρεβάτι και να φύγουμε οπως κάναμε παλιά. Τώρα ξαπλώνω διπλα της ώσπου να κοιμηθεί και μετα πάω στο κρεβατάκι μου.

Επισης μια γνωστή μου ελυσε το προβλημα βαζοντας τα παιδιά να κοιμούνται στο ιδιο δωμάτιο διπλα διπλα τα κρεβατάκια τους για να νιώθουν παρεούλα (και εγω έτσι κοιμομονυ με την αδελφή μου)

Ελπίζω να ξαναβοήθησα :D

κοιμουνται στο ιδιο δωματιο αλλα οχι διπλα διπλα.θα δοκιμασω αυριο να ενωσω τα κρεβατια τους μηπως πιασει.κ αν οχι δε γινεται να ξαπλωσω μαζι του γιατι εχει ακομα το μικρο κρεβατακι με τα καγκελα!κ στο αλλο κρεβατι κοιμαται η μεγαλη.να τον παρω στην κρεβατοκαμαρα δε το βρισκω καλη ιδεα γιατι θα μαθει εκει κ μετα καικαμε...αστα να πανε ηρεμια δε βρισκω!!θα δοκιμασω αυριο να βαλω τα κρεβατια διπλα διπλα κ μακαρι να πιασει....ευχαριστω για την ιδεα!

να τον παρω στην κρεβατοκαμαρα δε το βρισκω καλη ιδεα γιατι θα μαθει εκει κ μετα καικαμε...αστα να πανε ηρεμια δε βρισκω!!

ούτε για ανέκδοτο μην το κάνεις!!! όπως το είπες ακριβώς!!!

θα χάσεις την συζυγική ισσοροπία! Κομμένο το σεξ, κομμένος ο ύπνος, θα σηκώνεστε ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ κυριολέκτικά (εχω πάθει και εχω μάθει ΑΣΕ!!!)

μα τωρα που τον παιρνω μεσα τα ξημερωματα επειδη ουρλιαζει κ φοβαμαι μη -ξυπνησει κ τη μεγαλη τον παιρνω δηλ για 2-3 ωρες κ παλι νιωθω οτι δε χορταινω υπνο αφου στριφογυρναει πεταει τις κουβερτες τραβαει μαλλια ενω κοιμαται...ασε που εχω το μυαλο μου μη τον χτυπησω κατα λαθος!που να τον εχω κ ολοκληρη νυχτα!μετα οχι σεξ ουτε να το ονειρευτουμε δε θα μπορουμε γιατι ουτε που θα κοιμομαστε:P:p:mrgreen:

Διαφημίσεις

Αχ τι μου λες τώρα!!!! μία από τα ίδια και εμείς.... εμένα ο μικρός μου είναι 2,5 ετών και ακόμη έχουμε τα ίδια δυστυχώς. Μόνο που εμένα επειδή κοιμάται σε κανονικό κρεβάτι πια, τις τελευταίες νύχτες ξυπνάει και έρχεται και κοιμάται δίπλα μου χωρίς να βγάλει μιλιά και απλά ξυπνάω κάποια στιγμή και το βλέπω δίπλα μου το καλικατζαράκι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτο που δε μπορω να κατααλαβω ειναι γιατι ενω απο νεογεννητο κοιμοταν μονος του ησυχα ησυχα ξαφνικα αρχισε αυτο το χουνερι??σε μια νυχτα?ανεξηγητο μου φαινεται!:cry:

Καλημερα.δεν εχω παρομοια εμπειρια αλλα αν δοκιμαζες να του βγαλεις τα καγκελα, το λέω μήπως νιώθω εγκλωβισμένος κ τρομάζει με τα κάγκελα γύρω του, έτσι θα μπορουσες να το κάνεις κρεβατάκι, να βάλεις ένα προστατευτικό κάγκελο μήπως μονο με την ιδέα οτι μπορεί όποτε θέλει να κατεβαίνει αυτό να τον ηρεμήσει.

θα το δοκιμασω κ αυτο αν αποτυχει η ιδεα να ενωσω τα κρεβατια.σας ευχαριστω για τις ιδεες σας:) αν καποια εχει να προτεινει κατι αλλο καλοδεχουμενα ολα:P

φαινετε οτι εχει τρομαξει με κατι μην ξεχνατε οτι σε αυτην την ηλικια με κορυφοση τα 6χρ. τα παιδια εχουν πολυ φαντασια και δεν ξεχωριζουν την πραγματικοτητα με το φανταστικο.μπορει ενα παιχνιδι μεσα στο δωματιο να τον φοβιζει ή κατι αλλο ψαξτο!και ειναι καλη ιδεα να βαλεις τα κρεβατια κοντα κοντα.ασε γιατι ειμαι ομιοπαθης ειναι και το τριτο μου καθε ξημερωμα ξυπναει και θελει νερο.καλο κουραγιο

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Διαφημίσεις

μακαρι να πιασει κοριτσια γιατι εχω αγανακτησει.εκτος απο το οτι ξυπναει τα ξημερωματα κ θελει να τον παρω εχω κ τη μεγαλη που ξυπναει πιο νωρις κατα τις 4 κ ερχεται μεσα κ πρεπει να σηκωθω η εγω η ο μπαμπας της να την παμε παλι στο κρεβατι της μολις την παρει ο υπνος.μετα απο 1-2 ωρες ξυπναει ο μικρος.αντε παλι τα ιδια.τι θα γινει θα κοιμηθω σαν ανθρωπος?τουλαχιστον ο μικρος δε ξυπνουσε τα βραδια.τωρα εχω κ αυτον!γιαυτο θελω να το σταματησω τωρα που ειναι νωρις γιατι η κορη μου το κανει απο εναμισι χρονων κ ακομα να το κοψει!!

Δήμητρα, νομίζω ότι μιλάς για την περίπτωση της κόρης μου!

Μέχρι 15 μηνών κοιμόταν μόνη της στις 9 το βράδυ και ξύπναγε το πρωί. Εντελώς ξαφνικά, και χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στο δωμάτιό της ή γενικότερα να έχει τρομάξει με κάτι, τα βράδια δεν ήθελε να κοιμηθεί. Μολις ετοίμαζα το γάλα και έπαιρνε χαμπάρι ότι θα πάει μετά για ύπνο, αφηνίαζε, τρελλό κλάμα, ούτε γάλα δεν πίναμε. Για να μη σου πω ότι αν μπορούσε θα πηδούσε απο την κούνια. Δοκιμασα να την κοιμισω με φως, χωρίς φως, με ανοιχτό παντζούρι, διάφορους τρόπους. Μόλις την έπαιρνε ο ύπνος και καναμε να φύγουμε απο το δωμάτιό της έκλαιγε.

Καταλήξαμε να βάλουμε ένα στρώμα κάτω στο πάτωμα για να δει ότι κοιμόμαστε στο δωμάτιό της. Τιποτα, τελικά την πήραμε και εκείνη στο στρώμα (κοιμομασταν με βάρδιες ενα βράδυ εγώ, το επόμενο ο άντρας μου). Οπου κοιμήθηκε! Και την βάζαμε στην κούνια όπου όταν ξύπναγε και το καταλάβαινε γινόταν το έλα να δεις! Ουρλιαχτά όχι αστεία! Για να μη στα πολυλογώ, λύσαμε την κούνια και την κάναμε κρεββατάκι και κατω έχουμε ΄βάλει το στρώμα, κοιμόμαστε πρώτα στο στρώμα και μετά την βάζουμε στο κρεββάτι. Τις τελευταίες νύχτες την αφήνουμε κάτω στο στρώμα και κοιμάται σχεδόν όλη νύχτα. Αυτά με την περίπτωσή μας!!!

Καλή επιτυχία εύχομαι και συγνώμη για το μεγάλο πόστ!

ουτε κ στο δωματιο του εγινε καμια αλλαγη..λετε να βγαλω τα καγκελα?φοβαμαι μη ξυπνησει κανενα βραδυ κ εμεις κοιμομαστε κ περιφερεται μεσα στο σπιτι κ χτυπησει πουθενα η βαλει τιποτα στο στομα.ασε που εμαθε να ανοιγει την μπαλκονοπορτα αν κ ειναι κοπλαν!ετσι μου ρχεται να παρω τα βουνα καθε βραδυ!

Πίστεψέ με όσο βαριά και να κοιμάσαι, ακόμα και αν μένεις σε διαμέρισμα και να έχεις άλλους απο πάνω και να τους ακούς να περπατάνε, θα καταλαβαίνεις τον μικρό. Μπορείς να κάνεις το άλλο, βάλε πορτούλα στην είσοδο για το σαλόνι ώστε μέσα στη νύχτα να μη μπορεί να την ανοίγει. Επίσης μπορείς να βάλεις κάτω απο τη κούνια κάτι μαλακό, πχ μεγάλες μαξιλάρες. Πρέπει να κάνεις δοκιμες, το ξέρω είναι δύσκολο, σε καταλαβαίνω, είχα φρικάρει όταν άρχισε η δικιά μου να μου κάνει τα ίδια. Αλλά μόνο με δοκιμές θα καταλάβεις πως μπορεί να κοιμηθεί.

Καλή επιτυχία

λεω να δοκιμασω πρωτα τα ενωμενα κρεβατια.αν αποτυχει θα βγαλω τα καγγελα κ θα κλειδωνω το σαλονι που εχει μπαλκονοπορτα.μηπως να του βαλω ενα καμπανακι στα ποδια για να τον ακουω οταν περπαταει?:mrgreen::mrgreen::twisted: σας ευχαριστω κοριτσια :D

Διαφημίσεις

λεω να δοκιμασω πρωτα τα ενωμενα κρεβατια.αν αποτυχει θα βγαλω τα καγγελα κ θα κλειδωνω το σαλονι που εχει μπαλκονοπορτα.μηπως να του βαλω ενα καμπανακι στα ποδια για να τον ακουω οταν περπαταει?:mrgreen::mrgreen::twisted: σας ευχαριστω κοριτσια :D

Ξεκινησε το έτσι, σίγουρα θα αίσθάνεται καλύτερα να κοιμάται παρέα με την αδερφούλα του!!

Το καμπανάκι δεν είναι άσχημη ιδέα, μπορεί να την εφαρμόσω και εγώ!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι να σου πω βρε Δημητρα, για τον ιδιο λογο που κλαιει και ξανακλαιει ο δικος μου???

περα δωθε ειμαι μεσημερι βραδυ, τιο να του κανω, προσπαθω να μη λυγιζω και να τον παρω στο κρεββατι μου. Και η Αναστασια προσπαθει να κοιμηθει με ενα συνεχες κλαμα στα αυτια της....

kKZUp2.png

εκλαψε πριν 5 λεπτα, πηγα, εφυγα, ξανακλαψε, ξαναπηγα, με το καλο

εφυγα ξανακλαψε, πηγα του υψωσα τη φωνη

για την ωρα ησυχιαααααααααααααα τι να σου πω????

ο αγωνας συνεχιζεται!!!!!

kKZUp2.png

:) :) σιγουρα θα τον ακουσεις κ χωρις το καμπανακι.

Σκεψου τον εαυτο σου να κοιμασαι το βραδυ σ' ένα κρεβατι με καγκελα γυρω-γυρω ;;; Εγω που εχω κ λιγο κλειστοφοβια δεν θα κοιμομουν παντως... Εξαλλου ειναι ενα μικρο παιδακι που ολα τα αντιλαμβανεται, στον γιο εβγαλα τα καγκελα στα 1α του γενεθλια κ σπανια σηκωνοταν το βραδυ για γυροβολιές!!

κοριτσακια!η αποπειρα να ενωσω τα κρεβατια απετυχε παταγωδως!!!παλι τα ιδια!αυριο θα βγαλω τα καγγελα αλλα εχω την εξης απορια.σε περιπτωση που κλαιει αν βαλω προστατευτικο (που θα κλαιει) τι να κανω?δεν εχει φοβο να χτυπησει αν πεσει γιατι ειναι μπεμπε κρεβατακι κ το υψος του στροματος με το πατωμα ειναι λιγα εκατοστα,απλα φοβαμαι μη πεσει κ τρομαξει μεσα στη νυχτα κ δε ξαναμπει ποτε εκει μεσα!!