Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΒΟΘΡΑΤΖΗΔΕΣ!!!:mad::mad::mad:ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 3, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ 2ΜΙΣΗ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ...ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΣΙΣΑ...ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΚΑ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ!!!ΕΧΩ ΑΠΑΥΔΗΣΕΙ!!!!ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΤΟΥ ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΙ ΛΕΤΕ; ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ;

m4UAp2.png

Διαφημίσεις

Νομίζω πως δεν είναι καλή λύση να τον πάρεις με το κακό και να του φωνάζετε...μπορεί να έχετε αντίθετα αποτελέσματα και να του πάρει πολύ πολύ καιρό να κόψει τα κακά...γνωστό μου παιδάκι το ''φοβέρισε'' η μαμά του στα 2,5 όταν κρυβόταν για να κάνει κακά...ένιωσε το παιδάκι ότι αυτό που κάνει είναι μεγάλη ντροπή...αποτέλεσμα; έκοψε την πάνα στα 5

Για ρώτα και στον παιδικό σταθμό τί να κάνεις...έχουν περάσει χιλιάδες παιδιά από τα χέρια τους

αν καταλαβα καλα ειπες οτι εκοψε τα κακα μολις ξεκινησε τον παιδικο ετσι?τοτε μαλλον ειναι αντιδραση για το σχολειο.σιγουρα θ πρεπει να τον παρεις με το καλο γιατι η φοβερα θα φερει αντιθετα αποτελεσματα.συζητησε το και με τη δασκαλα του και οτι καλυτερο.

βρε κοριτσια η αληθεια ειναι οτι το μετανιωνω καθε φορα, αλλα μου κανεο εντυπωση που ξυπναει ακομη και τη νυχτα να μας πει για τσισα και αντιδρα στα κακα...το κανει μουλωχτα κι αυτο με προβληματιζει...εν τω μεταξυ τις 3 τελευταιες μερες δεν πηγε στο σταθμο γιατι ειναι αρρωστος..Αποτελεσμα;Εγινα βοθρατζης εις διπλουν καθε μερα!!!Αναρωτιεμαι μηπως θελει να τραβηξει το ενδιαφερον μου, αλλα παιζουμε αρκετα, μεχρι και τα στρουμφακια βαζω να του πουν οτι τους ενοχλει που κανει τα κακα πανω του!!!!

m4UAp2.png

Διαφημίσεις

Φυσικά και είναι μια αντίδραση στον παιδικό.

Κανένα νόημα δεν έχει να τον μαλώνεις. Όσο πιο άσχημα αισθάνεται τόσο πιο πολύ θα κρύβεται.

Κράτα την ψυχραιμία σου. Αντιμετώπισέ το ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ σαν ατύχημα. Πες του "Δεν πειράζει, την επόμενη φορά θα προλάβουμε να πάμε στην τουαλέτα/γιογιο, ώστε να μη λερωθεί το βρακάκι"

Αν ξέρεις λίγο πολύ τις ώρες του, έχε τον από κοντά, μήπως και προλάβεις τίποτα.

Και φυσικά, όταν θα τα κάνει εκεί που πρέπει, ας κερδίσει κατι -ένα μεγάλο χειροκρότημα, ένα αυτοκόλητο, ένα δωράκι

KbCJp2.pngEYukp3.png

ο αγιος κ το παιδι θελουν το ταμα τους λεει μια παροιμια:P ρωτα τον πρωτα τι θελει πιο πολυ κ μολις σου πει πες του οτι αν κανει κακα στην τουαλετα θα του το παρεις!κ αν τελικα κανει επιβραβευσε τον με τιμες αρχηγου κρατους:P:p:D:D

ετσι θα σκεφτει πως οταν τα κανει πανω του δεν αρεσει σε κανεναν ενω οταν κανει στην τουαλετα τον θαυμαζουν ολοι:cool::cool:

αχ. κοριτσακια το θεμα είναι ότι δεν το ξεχναει: αντι να παει στην τουαλετα, κρυβεται κατω απο το τραπεζι, την καρεκλα ή οπουδηποτε αλλου και τα κάνει...Και φυσικα αυτο δεν ειναι καθημερινο...Καποιες μερες ειναι σαν να μου λεει:"παλι στην τουαλετα θα πάω;Ας δοκιμασουμε και κατι άλλο"..Φυσικα, μεχρι να κατακτησουμε το θεμα τουαλετα, καναμε όλα αυτα με την επιβραβευση κτλ...Τωρα όταν τον μαλωνω απλως του λέεω ότι τα στρουμφακια, που αγαπαει τόσο πολυ, δε θελουν να ερθουν στο σπιτι μας, γιατι μυριζει ασχημα..Αυτο...Το βρισκετε υπερβολικο;

m4UAp2.png

ε οχι δεν ειναι υπερβολικο.πες του κ για τον αγιο βασιλη μιας που πλησιαζουν χριστουγεννα!πες του πως θα μπει ο αγιος βασιλης να σου φερει το δωρο αμα βρωμανε τα κακα σου θα φυγει!:mrgreen:

Το ότι το κατέκτησε μια φορά, σημαίνει ότι θα το κατακτήσει πάλι.

Το γεγονός ότι ως αντίδραση σε κάτι (πχ παιδικό) πισωγύρισε, δεν είναι ούτε παράξενο ούτε σπάνιο.

Θεωρώ ότι είναι καλύτερα να τον ξαναπάρεις με το καλό και την επιβράβευση και όχι να θεωρείς δεδομένο ότι το έχει κατακτήσει και να τον μαλώνεις.

ΔΕΝ το κάνει επίτηδες για να σε ενοχλήσει. Ζόρι τραβάει ο φουκαράς και το βγάζει έτσι:(

KbCJp2.pngEYukp3.png

Διαφημίσεις

παρε ενα πακετο κιντερ κ πες του οτι καθε φορα που θα κανει κακα στο γιογιο θα του δινεις απο ενα.εγω ετσι ειχα κανει στη μικρη οταν αρχισε γιογιο γιατι στις αρχες ξεχνουσε κ τα εκανε πανω της μερικες φορες.μετα απο καμια 15 μερες εμαθε κ χωρις κιντερ:mrgreen: κ για την πρωτη φορα που τα κανει ταξε του κ ενα δωρο

Μην του φωνάζεις, το κάνουν πολλά παιδάκια αυτό. Υπομονή και έπαινος ('είμαι σίγουρη ότι την επόμενη φορά θα τα καταφέρεις' κλπ κλπ.). Μην ανταμοίβεις με γλυκά -ίσως κανένα αυτοκολητάκι. Να του τονίζεις ότι την προσπάθεια την κάνει για τον εαυτό του, όχι για εσένα, και ότι εσύ είσαι διατεθημένη να τον βοηθάς όσο χρειαστεί.