Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΧΑΜΟΜΗΛΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ

Recommended Posts

Θα ήθελα τη βοήθεια σας από την εμπειρία που μπορεί να έχετε.

Ο γιος μου είναι 2 μηνών, γεννήθηκε πρόωρος 35 εβδομάδων, πίνει το ALMIRON 1 αλλά το πρόβλημα είναι ότι σχεδόν για ένα δύοωρο μετά έχει γκρίνια και δεν ηρεμεί.

Φταίει άραγε το γάλα ή θα μπορούσα ενδιάμεσα στο επόμενο γεύμα να του δώσω λίγο χαμόμηλο να τον ηρεμίσει ή κάποιο άλλο ρόφημα.

Φοβάμαι μήπως το συνιθήσει και αντικαταστήσει το γάλα, και ακόμη μήπως του προκαλεί δίψα αυτός ο τρόπος.:cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

Θα ήθελα τη βοήθεια σας από την εμπειρία που μπορεί να έχετε.

Ο γιος μου είναι 2 μηνών, γεννήθηκε πρόωρος 35 εβδομάδων, πίνει το ALMIRON 1 αλλά το πρόβλημα είναι ότι σχεδόν για ένα δύοωρο μετά έχει γκρίνια και δεν ηρεμεί.

Φταίει άραγε το γάλα ή θα μπορούσα ενδιάμεσα στο επόμενο γεύμα να του δώσω λίγο χαμόμηλο να τον ηρεμίσει ή κάποιο άλλο ρόφημα.

Φοβάμαι μήπως το συνιθήσει και αντικαταστήσει το γάλα, και ακόμη μήπως του προκαλεί δίψα αυτός ο τρόπος.:cry::cry::cry:

καλησπερα

η κορη μου ειναι εξιμιση μηνων τωρα και γεννηθηκε στην 36εβδομαδων και επινε και αυτη το γαλα της αρχικα και μετα γκρινιαζε..εγω που δοκιμασα τσαι δεν το επινε δεν της αρεζε..αν μπορεις να το ξεγελασεις δεν ειναι κακο αυτο..αλλα να θελεις προσπαθησε να τον ταιζεις με διαλλειματα στο ενδιαμεσο μηπως και φαει παραπανω ποσοτητα οποτε δεν θα γκρινιαζει..αυτο εκανα και βοηθησε πολυ σε μενα..ρωτα και τον παιδιατρο μηπως δεν επαρκει το γαλα..εγω εδινα frisolac οποτε δεν εχω αποψη..η γκρινια βεβαια μπορει να ειναι και απο πονακια στην κοιλιτσα που διαρκουν μεχρι και τον τριτο μηνα.η δικια μου ειχε γκρινια αρκετη οταν ειχε πονακια και καποια στιγμη της αλλαξα το γαλα αλλα εμας δεν μας βοηθησε!παρεπιπτοντως στην 35δεν θεωρειται και τοσο προωρο το μωρο!ελεος αυτοι οι γυναικολογοι!χωρις παρεξηγηση...οσο για την διψα απο οτι ξερω το αντιθετο συμβαινει,ξεδιψανε με το τσαγακι!:D:-|:P

σε ευχαριστώ για την βοήθεια, με τον παιδίατρο που μίλησε μου είπε να μην του αλλάξω το γάλα τόσο εύκολα (εγώ δεν συμφωνώ βέβαια) γιατί τον βλέπω ότι δεν μου κάνει "κακάκια" συχνά, σήμερα που είναι Παρασκευή έχει να ενεργηθεί από τη Δευτέρα.

Τώρα για το πότε είναι πρόωρα τα μωρά ή όχι, αστα, μεγάλο θέμα αυτό, εμένα πάντως νοσηλεύτηκε 15 ημέρες στην Εντατική νεογνών λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

Πάντως βλέπω ότι όλο και περισσότερες γυναίκες γεννάνε πολύ νωρίτερα και δεν ξέρω που οφείλετε αυτό.

σε ευχαριστώ για την βοήθεια, με τον παιδίατρο που μίλησε μου είπε να μην του αλλάξω το γάλα τόσο εύκολα (εγώ δεν συμφωνώ βέβαια) γιατί τον βλέπω ότι δεν μου κάνει "κακάκια" συχνά, σήμερα που είναι Παρασκευή έχει να ενεργηθεί από τη Δευτέρα.

Τώρα για το πότε είναι πρόωρα τα μωρά ή όχι, αστα, μεγάλο θέμα αυτό, εμένα πάντως νοσηλεύτηκε 15 ημέρες στην Εντατική νεογνών λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

Πάντως βλέπω ότι όλο και περισσότερες γυναίκες γεννάνε πολύ νωρίτερα και δεν ξέρω που οφείλετε αυτό.

αχ οφειλεται στους καιρους μας σ'αυτα που τρωμε και αναπνεουμε οποτε δεν μπορουμε να τα αποφυγουμε...εμεις δεν χρειαστηκε για το αναπνευστικο αλλα ανεβασε ικτερο οποτε την καναμε την βολτα μας στην θερμοκοιτιδα,ναι συμφωνω οτι ειναι τεραστιο θεμα!ετσι ελεγε και ο δικος μου παιδιατρος αλλα με επιμονη δικη μου τελικα το αλλαξαμε ομως ξαναγυρισαμε στο φριζολακ γρηγορα..ειναι αρκετες οι μερες που δεν ενεργηθηκε και γνωμη μου ειναι να προσπαθησεις με το τσαγακι!η δικια μου ειναι τωρα εξιμιση μηνων και ακομα προσπαθω να της δινω τσαι στην διαρκεια της ημερας γιατι δεν της αρεσει το νερο..αν θελεις εκτος απο το κιντερτε υπαρχει και σκετο χαμομηλι!:cool::D

Ξέρεις μέσα μου ξέρω ότι είναι περισσότερο η αγωνία μου επειδή γεννήθηκε πρόωρος και μάλιστα ταλαιπωρήθηκε και την εντατική, εκτός από αναπνευστικό πρόβλημα έπαθε και διπλό πνευμονοθώρακα.

Θέλω να δυναμώσει και να μην έχει πρόβλημα στο μέλλον....

κάθε παιδί είναι διαφορετικό, ο γιος μου είναι το τρίτο μου παιδί μετά από δύο κόρες αλλά τώρα καταλαβαίνω ότι τα αγόρια τελικά είναι πιο δύσκολα από τα κορίτσια

Διαφημίσεις

το ξερω και νιωθω την ανυσηχια σου παρολο που δεν εχω τρια αλλα μια κορη ηταν παρα πολυ δυσκολη εγκυμοσυνη και αρχικα ηταν να γεννηθει στις αρχες του ογδοου μηνα αλλα ανελπιστα κρατηθηκε η μπεμπα και πηρα περιπου μια εβδομαδα απο τον μηνα μου και παλι προωρη την αποκαλουσαν στην κλινικη!Οποτε την αγωνια σου την εζησα με καποιον τροπο,απλα εγω πιστευω οτι τα προωρα αναπτυσονται πολυ πιο γρηγορα απο τα τελοιομηνα μερικες φορες..οποτε φιλη να εισαι αισιοδοξη και ο μπεμπακος θα ξεπεταχτει!εσυ ξερεις πως ειναι(εχεις ηδη δυο)οσο για τα αγορια θα συμφωνησω απο οτι εχω ακουσει!