Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ti είναι αυτο πάλι?

Recommended Posts

καλημέρα κόρες και παρακαλώ τα φώτα σας. στον προγεννητικό έλεγχο αναμεσα σε όλες τις εξετάσεις ο γιατρός μου θελει να κάνω και μια...αντιθρομβίνη ΙΙΙ λέγοντας μου μάλιστα πώς κανονικά δνε 8α μου την έγραφε αλλά επειδή ειναι ζουμπουρλή καλό θα είναι να την κάνω.

τι ειναι αυτη η εξέταση? ποσο κοστίζει? σε δημποσιο γινεται?? ποια ειμαι? που πάω?

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

Διαφημίσεις

καλημέρα κόρες και παρακαλώ τα φώτα σας. στον προγεννητικό έλεγχο αναμεσα σε όλες τις εξετάσεις ο γιατρός μου θελει να κάνω και μια...αντιθρομβίνη ΙΙΙ λέγοντας μου μάλιστα πώς κανονικά δνε 8α μου την έγραφε αλλά επειδή ειναι ζουμπουρλή καλό θα είναι να την κάνω.

τι ειναι αυτη η εξέταση? ποσο κοστίζει? σε δημποσιο γινεται?? ποια ειμαι? που πάω?

:lol::lol::lol::lol:Στο ποια εισαι που πας δυστηχως δε μπορω να σε εξυπηρετησω!:lol::lol:μια διευκρινηση, ο γιατρος σου ειπε οτι ειναι ζουμπουρλη η εξεταση ή εσυ;(συγνωμη αλλα δε καταλαβα πως το εννοει το ζουμπουρλη)Τις υπολοιπες εξετασεις απο τον προγεννητικο που θα τις κανεις;Ακριβως δε ξερω τι ειναι αλλα μπορω να μαθω!;)

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Λοιπον! Ειναι μια εξεταση για τη πηξη του αιματος, κατα ποσο δηλαδη πηζει το αιμα!Γινεται κανονικα (απο το αιμα που θα σου παρουν και γιατις υπολοιπες αλλα μπαινει σε ξεχωριστο μπουκαλακι)και ειναι η πιο ακριβη απο τις εξετασεις του προγεννητικου!Αυτα με αγαπη! ;)

ελκαρακ μου να σαι καλα κουκλα μου! το ζουμπουρλή πήγαινε σε μένα χοχοχοχοχοχοχο τις εξετάσεις του προγεννητικου τις έχω "σπασει" μεταξύ μικροβιολογικου που συνεργάζεται το ταμείο μου και λαικου για την ινοκυστικη νόσο (διοτι να σαι καλα που μας ενημερώνεις) και άρα γλιτωσα την 200αρα

χοχοχο τωρα τι 8ελει και ασχολειται με το κατα ποσο πηζει το αίμα μου...μικρο παιδακι που επεφτα κατω και χτυπυσα.. ολα καλα με την επουλωση δεν θυμαμαι τπτ φριχτό.. αλλα να ου π[εισ..εδω με βαζει να εξεταστω για έρπη...θου κυριε!

να σαι καλα αγαπη!

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

:lol::lol::lol::lol:Μαρα μου φυλαγε τα ρουχα σου για να χεις τα μισα λεει ο λαος!!!!!

Παντα στη διαθεση σου!!!!!!:mrgreen::wink:

Διαφημίσεις

Και μένα ο γιατρός μου επειδή είμαι παχια μου έδινε σαλοσπιρ και μου έδωσε αυτες τις εξετάσεις για τις θρομβώσεις. Και καλά οι παχουλές είναι πιθανότερο να έχουε πρόβλημα! Ομως μια χαρά ήταν όλα!! Προληπτικά τα κάνουν να είναι καλυμένοι!!

εγώ επειδή είχα μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη πέρυσι έκανα πολλές εξετάσεις, οι οποίες περιελάμβαναν και έλεγχο πηκτικότητας. ευτυχώς όλα καλά. Πάντως θα έλεγα σε όλες τις μέλλουσσες μανούλες να κάνουν κι έναν έλεγχο στο θυρεοειδή τους. Επειδή δουλεύω στα εργαστήρια νοσοκομείου το έχω δει πολύ συχνά...κατάλειπο του τσέρνομπιλ!!!! ιδιαίτερα κοπέλες που έχουν κάποιον με τέτοιο θέμα στην οικογένεια. Δικαιολογείται από τα ταμεία και είναι μια απλή εξέταση αίματος. Τι να κάνουμε... ότι περνά από το χέρι μας γι'αυτά τα ζουζούνια. καλή συνέχεια σε όλες

rA1Fp2.png

ελκαρακ μου να σαι καλα κουκλα μου! το ζουμπουρλή πήγαινε σε μένα χοχοχοχοχοχοχο τις εξετάσεις του προγεννητικου τις έχω "σπασει" μεταξύ μικροβιολογικου που συνεργάζεται το ταμείο μου και λαικου για την ινοκυστικη νόσο (διοτι να σαι καλα που μας ενημερώνεις) και άρα γλιτωσα την 200αρα

χοχοχο τωρα τι 8ελει και ασχολειται με το κατα ποσο πηζει το αίμα μου...μικρο παιδακι που επεφτα κατω και χτυπυσα.. ολα καλα με την επουλωση δεν θυμαμαι τπτ φριχτό.. αλλα να ου π[εισ..εδω με βαζει να εξεταστω για έρπη...θου κυριε!

να σαι καλα αγαπη!

Μαρουλάκι μου γλυκό πόσο καιρο έχουμε να τα πούμε....δεν μπαίνω συχνα γι' αυτο...αλλα προκειμένου να λύσω την απορία σου με κατάφερες....εγω λόγω των παλλινδρομων είχα κάνει όλο το πακέτο της θρομβοφιλίας η εξέταση αυτή έχει να κάνει με την πήξη του αίματος....δεν τον ενδοιφέρει αν επουλώνονται τα τραυματά σου αλλα αν το αιμα σου είναι πολυ πηχτο μπορει να δημιουργήσει θρομβώσεις και να μην αιματώνεται καλα ο πλαουντας και το έμβρυο...Καλα θα κάνεις να την κάνεις...Και απο όσο γνωρίζω στο Λαϊκό υπάρχει ειδικό τμημά για τέτοιες εξετάσεις αρα μπορείς να την κάνεις εκει

Πολλα φιλάκια και μην ανησυχεις για τιποτα..όλα θα σου πάνε τέλεια...

NNbMp2.png