Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πάρτυ με οχτάχρονα παιδακια !?!!

Recommended Posts

Κορίτσια, ζητάω κι εγώ τις συμβουλές σας για το πάρτυ που οργανώνω για την γιορτή του γιού μου αυτό το Σάββατο:shock:. Πάει Γ' Δημοτικού, και έχει καλέσει όλη τη τάξη του (18 άτομα).

Θεωρεί τον εαυτό του πλέων αρκετά μεγάλο για παιδότοπο, έτσι μετά από πολύ, μα ΠΟΛΥ ψάξιμο καταλήξαμε στο Hard Rock Café (του μικρού του αρέσει πολύ η ροκ μουσική). Για την διασκέδαση των παιδιών θα καλέσω κάποιο κλόουν-ανιματέρ & DJ… άλλα δεν είμαι και πολύ σίγουρη αν θ' αρέσει στα οχτάχρονα. Η επιλογή μας είναι μεταξύ τεσσάρων προγραμμάτων, που μας έχουν προτείνει από την εταιρεία.

1. Πρόγραμμα μαγείας !! Ο entertainer μπορεί να είναι ντυμένος μάγος-καθηγητής ή Χ.Πόττερ και προσπαθεί να διδάξει στα παιδιά τα μυστικά της μαγείας !! Εκτός από ένα ημίωρο magic show λοιπόν, τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες, διδάσκονται μαγικά κόλπα και κατόπιν, η κάθε ομάδα προσπαθεί να τα παρουσιάσει στις υπόλοιπες χωρίς να γίνει αντιληπτό το τρυκ. Η ομάδα που θα τα καταφέρει παίρνει το δίπλωμα μαγείας!

2. Επαγγελματικό πλήρες ταχυδακτυλουργικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους (γονείς) με σεμινάρια μαγείας από τον γνωστό μάγο της τηλεόρασης και πλήρες πρόγραμμα απασχόλησης παιδιών. Συμπεριλαμβάνει δωράκια για όλα τα παιδιά.

3. Ο ζογκλέρ έπειτα από τα ταξίδια του ανά τον κόσμο (ίσως και παραπέρα) επιστρέφει χωρίς καμία στάση! Κωμικά ζογκλερικά, απίστευτες εξαφανίσεις, επικίνδυνες ισορροπίες, αστείες ιστορίες, φωνές γέλια και ρυθμός όλα ξεπηδάνε από μια βαλίτσα που έχει κάνει τον γύρω του κόσμου, από τις παραλίες της Χαβάης μέχρι τις μπουγάδες στα Φάρσαλα. Και αν οι μεγάλοι είναι αρκετά μεγάλοι... ο Del Kristo παίρνει μαζί του τα κοφτερά μαχαίρια από την Ιαπωνία και τους καυτερούς πυρσούς από... την Βραζιλία (νομίζω). Επικίνδυνα ζογκλερικά παρουσιασμένα με κωμικό τρόπο.

4. Ο μάγος Γκάνταλφ κι ο βοηθός του παρακινούν τους καλεσμένους να λύσουν τον γρίφο του δαχτυλιδιού!! Συμπεριλαμβάνονται 30λεπτο magic show, παιχνίδια ρόλων, δοκιμασίες παρατηρητικότητας και ευφυΐας, αινίγματα και test γνώσεων !! Πρόγραμμα ιδιαίτερα υψηλού ενδιαφέροντος για μεγαλύτερα παιδιά (έως 15 ετών).

Η τιμή είναι πάνω κάτω η ίδια. Αν πάρω ένα απ’ αυτά τα προγράμματα για 1,5 ώρα, δεν θα΄ναι βαρετό; και μετά από το φαγητό θα συνεχίσουν με χορό με την μουσική του DJ… Αυτό είναι αρκετό ή χρειάζεται και κάτι άλλο; και ποιό πρόγραμμα να διαλέξω; :?

HELP :cool:

Διαφημίσεις

• 1 month later...
Μία ώρα είναι γύρω στα 90-110 ευρώ, κάθε επιπλέον 30 λέπτα στα 15-20 ευρώ.

Μπορείς να μου πείς εντυπώσεις απο το μάγο?

'Αν σου άρεσε στείλε μου στοιχεία του.

Ευχαριστώ..