Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πονάκια χαμηλά στη 12 εβδομαδα;;;;

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα,

εκλεισα σημερα τη 12 εβδομάδα μπορεί κάποια να μου πει απο προσωπική εμπειρια αν τα πονακια χαμηλα δεξια που ερχονται και φευγουν εδω και 2 μερες ειναι φυσιολογικά; Δεν ειχα μεχρι τωρα παρα μονο στις αρχες. Εχω αρχισει να ανησυχω πολυ.

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα,

εκλεισα σημερα τη 12 εβδομάδα μπορεί κάποια να μου πει απο προσωπική εμπειρια αν τα πονακια χαμηλα δεξια που ερχονται και φευγουν εδω και 2 μερες ειναι φυσιολογικά; Δεν ειχα μεχρι τωρα παρα μονο στις αρχες. Εχω αρχισει να ανησυχω πολυ.

Καλησπέρα, με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου....!

Σε μια φυσιολογική εγκυμοσύνη, τα πονάκια αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα, καθώς υποδηλώνουν ότι η μήτρα μεγαλώνει...!

Προσωπικά, τα είχα μέχρι τη 16η εβδομάδα, αν θυμάμαι καλά.

Για να σου φύγει η αγωνία, όμως, και να είσαι 100% σίγουρη, κάνε κι ένα τηλ. στο γιατρό σου...!

ITKtp2.png

Feiyp2.png

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου και τις ευχες σου. Μιλησα ηδη μαζι του και μου ειπε να το παρακολουθουμε χωρις να μου πει αν ειναι φυσιολογικο ή οχι. Αν υπηρχε καποιο προβλημα δεν θα επρεπε να εχω και καποιο αλλο συμπτωμα; (αναφερομαι σε καποια αποβολη ή παλλινδρομιση)

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου και τις ευχες σου. Μιλησα ηδη μαζι του και μου ειπε να το παρακολουθουμε χωρις να μου πει αν ειναι φυσιολογικο ή οχι. Αν υπηρχε καποιο προβλημα δεν θα επρεπε να εχω και καποιο αλλο συμπτωμα; (αναφερομαι σε καποια αποβολη ή παλλινδρομιση)

Μέχρι τώρα ξαναείχες αυτά τα πονάκια;

ITKtp2.png

Feiyp2.png

Μέχρι τώρα ξαναείχες αυτά τα πονάκια;

οχι παρα μονο στις αρχες. Παντως σημερα ειμαι πολυ καλυτερα χωρις καθολου πονακια. Ισως εκανα καποια κινηση λιγο αγαρμπη!!! Θα δω και αυριο και θα μιλησω παλι με τον γιατρο μου. Την Πεμπτη παω για αυχενικη στο Εμβρυο. Εκει πιστευω να μαθω και να πανε ολα καλα...

Διαφημίσεις

μην ανησυχεις καθολου σε αυτη την εβδομαδα που αναφερεις μεγαλωνει η μητρα και εχεις αυτα τα πονακια. ειχα και εγω πονακια σε αυτες τις εβδομαδες οποτε με το καλο το μωρακι σας!!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Διαφημίσεις

Μακαρι να πανε ολα καλά. Εχω και την αυχενικη σημερα και ανησυχω λιγο γιατι ειμαι και 35 ετων...

ελπιζω να πανε ολα καλα!!!!!πες μου πως το ειδατε το μωρακι στο εμβρυο...εχω κλεισει κι εγω εκει ραντεβου για αυχενικη....ειχα κανει τη β επιπεδου εκει στην κορη μου και εμεινα πολυ ευχαριστημενη!!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Κοριτσια καλημέρα,

ολα καλά στην αυχενικη με 1,6. Ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι μια χαρα. Θα βγουν και οι απαντησεις απο το PAP-A και θα εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη εικόνα για να δουμε εαν χρειαζονται κατι επιπλεον. Οσο για το Εμβρυο και τον Μαλιγιαννη ειναι απο τους καλυτερους υπερηχιστες και μου εξηγει τα παντα ακομα και παρουσια του γιατρου μου. Εκει εκανα ολους τους υπρηχους στην 1η εγκυμοσυνη εκει παω και τωρα.

chrissa θα νιωθεις πολυ καλυτερα τωρα μετα την αυχενικη...

ειδατε παλι το ζουζουνι και ολα καλα...

κι εγω τετοια πονακια και ειναι η μητρα που μεγαλωνει,κι εμενα ετσι μου ειπε ο γιατρος μου...

ευχομαι με το καλο!!!!!!!!

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Κοριτσια ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση στις φοβιες και αγωνιες μου που απο οτι καταλαβα οσες φορες και αν γενησεις τα ιδια αισθανεσαι. Ευχομαι τα καλυτερα σε ολες τις μανουλες.