Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χοριακή β

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

Πριν από μία εβδομάδα διαπιστώθηκε εγκυμοσύνη από ένα απλό τεστ του φαρμακείου. Την Δευτέρα που μας πέρασε έκανα χοριακή β και η τιμή της ήταν 4520, την επανέλαβα μετά από 72 ώρες (δηλαδή εχθές) και η τιμή της είναι 8200.

Είναι φυσιολογικό? Μήπως θα έπρεπε να είναι λίγο παραπάνω από το διπλάσιο?

Υπό φυσιολογικές συνθήκες τώρα είμαι 5 εβδομάδων και 5 ημερών. Ανησυχώ και αγχώνομαι πολύ!

Ευχαριστώ πολύ

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΕΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΚΥΚΛΟ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ 30 ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΑΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕ.ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΔΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΞΕΛΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΔΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΝ 5Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΡΔΙΑ ΑΝ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΗ

,,,,,,,?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΕΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΟ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΚΥΚΛΟ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ 30 ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΑΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕ.ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΔΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΞΕΛΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΔΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΝ 5Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΡΔΙΑ ΑΝ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΗ

Έχω ήδη κλείσει ραντεβού με τον γυναικολόγο για τις 17/11, καθώς όπως μου είπε πριν την 7η εβδομάδα κυήσεως δεν μπορεί να δει τίποτα. Το θέμα είναι πώς θα ζήσω με αυτή την αγωνία μέχρι τότε?

Έχω ήδη κλείσει ραντεβού με τον γυναικολόγο για τις 17/11, καθώς όπως μου είπε πριν την 7η εβδομάδα κυήσεως δεν μπορεί να δει τίποτα. Το θέμα είναι πώς θα ζήσω με αυτή την αγωνία μέχρι τότε?

κακως αγχωνεσαι ετσι.εγω εκανα μια μονο χωριακη διαπιστωσαμε εγκυμοσυνη και πηγα για υπερηχο.ημουν στην τεταρτη εβδομαδα και ειδαμε τον σακο και στην εκτη που ξαναπηγα ακουσαμε και καρδια.αν ο γυναικολογος σου σου λεει οτι πριν απο την 7η δεν μπορει να δει τιποτα απλα αλλαξε γυναικολογο.

χοριακη δεν εκανα γιατι με την πρωτη επισκεψη ειδαμε σακο.αλλα απο ο,τι εχω διαβασει εδω στο φορουμ απο κοπελες που παιζουν στα δαχτυλα τις τιμες της χοριακης πρεπει να διπλασιαζεται καθε 48 ωρες.ισως θα ηταν καλυτερα να ενημερωσεις τηλεφωνικα τον γιατρο σου για τα αποτελεσματα της χοριακης να σου λυσει τυχον αποριες για να μη σε φαει τι αγχος.εσυ απλα να σκεφτεσαι θετικα.η κανε μια ερωτηση στο καφε ποτε θα γινω μανουλα που ολα τα κοριτσια εκει ειναι καταπληκτικα και εξπερ!!!!;)

Διαφημίσεις

κακως αγχωνεσαι ετσι.εγω εκανα μια μονο χωριακη διαπιστωσαμε εγκυμοσυνη και πηγα για υπερηχο.ημουν στην τεταρτη εβδομαδα και ειδαμε τον σακο και στην εκτη που ξαναπηγα ακουσαμε και καρδια.αν ο γυναικολογος σου σου λεει οτι πριν απο την 7η δεν μπορει να δει τιποτα απλα αλλαξε γυναικολογο.

Το να μην αγχώνεται η κοπέλα είναι πολύ σωστό.

Το να λέμε όμως ότι πρέπει να αλλάξει γυναικολόγο, κατά τη γνώμη μου, είναι αδόκιμο. Η πλειονότητα των γυναικολόγων βλέπει τις έγκυες στην 7η εβδομάδα, γιατί πάντα υπάρχει η πιθανότητα να έχει γίνει καθυστερημένη σύλληψη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να ακουστεί καρδιά στην 6η εβδομάδα. Είναι πολύ ψυχοφθόρο για μια γυναίκα να πηγαινοέρχεται και να άγχεται, ενώ υπάρχει η πιθανότητα η σύλληψη να έχει γίνει αργότερα στον κύκλο.

5f27b8bd0c.png

συνηθως οσοι ιατροι κανουν β επιπεδου και εχουν τους καλυτερους υπερηχους τα βλεπουν.για αυτο σου ειπα σε γυναικολογο με πολυ καλο υπερηχο,αν ησουν Σέρρες θα μπορουσα ν ασου πω και να σου φυγει το αγχος.

,,,,,,,?

και εγω αυτο προτεινα να παει σε καποιο γυναικολογο με πολυ καλο υπερηχο δηλ με μεγαλη ευκρινια, δεινεις αρκετα χρηματα με τις β χοριακες και μη ξεχναμε ο υπερηχος τα λεει ολα

,,,,,,,?

κ εμενα δεν μου ζητησε χοριακη εξεταση. με ειδε στις 6 εβδομαδες κ 3 μερες κ ακουσαμε καρδια κ ειδαμε σακο. στις 10 εβδομαδες εκανα εξετασεις αιματος papp-A κλπ κ εκει μου εκανε κ μια χοριακη. νομιζω δεν χρειαζεται να αχγωνεσαι καθολου. μην τρελλαινεσαι τοσο με τη τιμη της χοριακης ;)

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια....τι κανετε:???εμεις ειδαμε χθες καρδουλα να χτυπαει αλλα δεν την ακουσαμε....θα παω την αλλη βδομαδα στο ΜΗΤΕΡΑ για να την ακουσουμε....

dev176pr___.png

Καλημέρα σας,

Πριν από μία εβδομάδα διαπιστώθηκε εγκυμοσύνη από ένα απλό τεστ του φαρμακείου. Την Δευτέρα που μας πέρασε έκανα χοριακή β και η τιμή της ήταν 4520, την επανέλαβα μετά από 72 ώρες (δηλαδή εχθές) και η τιμή της είναι 8200.

Είναι φυσιολογικό? Μήπως θα έπρεπε να είναι λίγο παραπάνω από το διπλάσιο?

Υπό φυσιολογικές συνθήκες τώρα είμαι 5 εβδομάδων και 5 ημερών. Ανησυχώ και αγχώνομαι πολύ!

Ευχαριστώ πολύ

Εμένα οι χοριακές μου ήταν πολύ άσχημες..από 1400 τη μία μέρα μετά από 2 μέρες πήγε 2200 και μετά από άλλες 2 μέρες μόνο 2900...πάλι μετά από λίγες μέρες πήγε 7700 και μετά από 12 μέρες που θα έπρεπε να ήταν πανω από 100.000 εμένα ήταν μόνο 28000. Δεν μπόρεσε να το εξηγήσει η γιατρός αλλά αφού ο υπέρηχος ήταν καλός είπε να μην ξανακάνω χοριακή. Τώρα κλείνω τη 10η εβδομάδα και μέχρι τώρα όλα καλά. Ελπίζω και στο μέλλον! Μην αγχωνεσαι!! Θα πας να κάνεις υπέρηχο να ηρεμήσεις!

xO4Kp2.png

Σ' αγαπώ, καρδιά μου!!!