Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

3 ΙΩΣΕΙς ΣΕ 8 ΜΕΡΕΣ!

Recommended Posts

Σημερα την πηγα στον γιατρο μας γιατι απο 28/10 πηγε μακρυα η βαλιτσα την ειχα παει και στο μητερα και μου ειπαν λαιμος ιωσουλα.σημερα λοιπον που την πηγα στον γιατρο μου λεει το παιδι εχει περασει 3 με 4 ιωσεις μεσα σ'αυτες τις 8 μερες δεν εμεινε και τιποτα αλλο! + οτι 4τραπεζιτες ειναι ετοιμοι να σκασουν και εχουν κανει σχεδον πληγουλα στα ουλα!και εγω αναριωτιωμουν καλα απο μια ιωση να ειναι ετσι το παιδι μεσα στην κλαψα και στην μουρμουρα μερα νυχτα!?και να φανταστειται δεν την στελνω παιδικο προσεχα που την πηγαινω οχι κλειστους χωρους κ.λ.π μη με ρωτησετε που κολλησε δεν ξερω!το καλο ειναι οτι μαλλον αρχιζω να κολλαω και εγω απο εχθες το βραδυ ο λαιμος μου ειναι χαλια.προσοχη κοριτσια πολυ μα πολυ ιωση!

Διαφημίσεις

Περσαστικά σας. Και εγώ το γιο μου δεν τον πηγαίνω παιδικό και αποφεύγω παιδότοπους γενικα. Παρ΄όλα αυτά, τον δεύτερο χρόνο (από τότε που χρόνισε μέχρι που έγινε 2)πολλές φορές αρρώστησε. Φυσιολογικό είναι... δεν έχει αναπτυξει αντισώματα, τον πρω΄το χρόνο τα προσε΄χουμε πιο πολύ που είναι μωράκια και στον δεύτερο κολλάνε τις ιωσούλες τους. Θυμάμαι ότι από τη μέρα της γιορτής του που ήρθαν να τον χαιρετίσουν μέχρι και ένα μηνα, ήταν άρρωστος από διάφορες ιώσεις. Για να σε παρηγορήσω λίγο,τον τρίτο χρόνο είναι πολύ καλύτερα. Αυτή τον καταιγισμό ιώσεων θα τον ξαναπεράσουμε μάλλον όταν τα στείλουμε σχολείο!!!

καλα και ο δικος μου ειναι τωρα 1 μηνα συνεχεια αρρωστος και βηχει.μια μερα δεν εβηξε και λεω ενταξει ειμαστε αλλα δυστυχως μετα παλι τα ιδια.περαστικα στα παιδακια μας.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Αχ σας καταλαβαίνω εγώ απο τον Αύγουστο ζήτημα να την έχω δεί καμιά 10αρια μέρες να είναι καλά .Ϊωση πάνω στην ίωση και νοσοκομεία και εξετάσεις και λοιμώξεις και τί να πω .Ασε που όταν κολλάει εμένα είναι το τραγικότερο της κατάστασης γιάτι όπως όλες ξέρετε είναι αδύνατον για εμάς να πέφτουμε στο κρεββάτι .:oops:Τώρα είναι χάλια πάλι με μύξες και βήχα αλλά την στέλνω παιδικό δεν έχω άλλη λύση΄, ό άντρας μου είναι στην ίδια κατάσταση και έγω ευτυχώς έχω μόνο πονόλαιμο ελπίζω το ΣΚ με το cocooning να συνέλθουμε λιγάκι.:|

Διαφημίσεις

εμείς είχαμε 3 ιώσεις ταυτόχρονα!!!!!

Από μία ίωση σε κάθε μωρό!

Απόλαυση....ειλικρινά έχω κουραστεί τόσο ξανά μόνο την 1η βδομάδα στο στρατό.

Είμαστε με τη γυναίκα μου σε κατάσταση να κλαίμε συνέχεια! Έχουμε φτάσει στο σημείο να συνενοούμαστε με νοήματα από την κούραση, και σαν να μην έφτανε αυτό, χθές έπεσε και η γιαγιά μου (95) και άνοιξε το κεφάλι της....α, είχε χειρουργηθεί πριν μία εβδομάδα (τη μέρα που αρρώστησαν όλα) επειδή είχε υποτρωπιάσει η προηγούμενη εγχείρηση που είχε κάνει λόγο σπασίματος ποδιού!!!!

Καλό έ;

Η λεπτομέρεια είναι ότι την προηγούμενη εδβομάδα είχα αρρωστήσει απο τα μικρά και εγώ και η γυναίκα μου

Για όσους λένε για βήχα...καλέ αυτό δεν είναι τίποτα! Η μεγάλη μας βήχει ένα μήνα, αλλά πλέον δεν ασχολούμαστε με τέτοιες λεπτομέρειες....έχουμε να ασχοληθούμε με το αν αναπνέουν τα δίδυμα από τις μύξες

To ιδιο ζουμε και εμεις δε λεμε να συνλεθουμε με τιποτα...κλεισαμε 25 ημερες σταθμό και εχουμε παει τις 8!

χθες πάλι αντιβιωση ΑΚΡΟΑΣΤΙΚΑ λογικο μετα απο 20 μερες μυξουλες...

τον λυπαμαι και εκεινον και εμενα...

το ενα μας περναει το αλλο μας ερχεται..εκει που καλυτερευουμε...πάλι χαλια..!

και να πω δεν τον προσεχουμε?? πολύυυ! εχω που εχω τα δικα μου αυτες τις μερες εκλαιγα και για τον μικρο που ταλαιπωρεται πολύ!

ευχομαι να περασουν επιτελους!για όλους μας !