Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ωραριο φαγητου

markela

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες.Θέλω λίγο τα φωτα σας

Η μπεμπουλα μου είναι 7 μηνων και απο τον προηγούμενο μήνα ξεκινήσαμε φρουτοκρεμα κρεμα και αυτο τον μηνα την σούπα (κατευθεια στην κρεατοχορτοσουπα)Γαλα πίνει του εμπορίου δεν την θήλασα ποτε μιας και δεν είχα γάλα σχεδον καθολου. Οταν γενηθηκε εχασε αμεσως 1 κιλο και η παιδίατρος με εβαλε να την ταιζω καθε 2 ωρες για να πάρει βάρος. Απο τοτε λοιπόν τρώει καθε 2 ώρες λιγο. Δηλαδη αντί να πιει 200 γρ καθε 3 η 4 ώρες πίνει 100 και 100 γρ. Και όλη η μερα μας κυλαει με 2ωρα. Δεν κοιμαται πάνω απο μια ωρα γιατι ξυπναει για να φαει όταν έρθει η ωρα να φαει ένα τεταρτο πριν γκρινιάζει κτλ. Ευτυχώς βεβαια που 9 αργοτερο 10 κοιμάται και ξυπναει κατα τις 7.30. Σπανια να ξυπνησει την νύχτα και αυτο μόνο όταν δεν εχει συμπληρώσει τις ημερίσιες θερμίδες της. Τωρα όμως με το φαγητο κάνει τα ιδια. Τρωει λίγη φρουτοκρεμα και μετα πίνει γάλα καθε μέρα την ιδια ποσότητα. Δεν αυξανει την ποσοτητα της κρέμας ουτε μειώνει την ποσοτητα του γαλακτος. Και βεβαια μετα απο 2 ώρες θέλει πάλι να φαει. Καλά την κρέμα την συχαινεται. Αφου αλαξα όλες τις μάρκες και τελικα θα αρχισω να της φτιαχνω τιποτα άλλο. Ειπα με το κρεας ότι θα φαει περισοτερο και μετα δεν θα ζητάει πάλι στις 2 ωρες φαι. Τα ιδια πάλι. Και ανα φαει παραπάνω μετα το κάνει εμετο. Αυτο που με αγχωνει ειναι δεν μεγαλώνει τις μεριδες φαγητού (ειδικα φρουτοκρεμα που της αρεσει) ενω μετα τρωει γαλα σαν μην εφαγε τιποτα. Βεβαια με την εισαγωγη της στερεας τροφης και του γαλακτος που δεν μειωνεται σε ένα μήνα πήρε ένα κιλό. Θελω να ρωτησω το χει αντιμετωπισει αυτό καμιά μανούλα; Δεν ξέρω αν κάνω σωστά , αν πρέπει να της δίνω φρουτόκρεμα και δευτερη φορά μετα από 2 ώρες που έχει φαει την φρουτοκρεμα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Ο γιατρός μου έιπε ότι σιγά σιγα θα χορταινει και θα σταματήσει να τρώει καθε 2 ώρες αλλά εγώ δεν το βλέπω. Να το πάρω απόφαση ότι όλη μέρα θα είμαι με ένα κουτάλι ή ένα μπουκάλι στο χερι :rolleyes:

Συγνώμη εαν σας κούρασα αλλα με έχει φαει το αγχος ότι κατι δεν κάνω σωστα

5iSD.jpgkDASp2.png

Διαφημίσεις

ΤΟ ΧΑ ΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΩ; ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΝ ΑΝΤΕΞΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ :rolleyes::rolleyes:

5iSD.jpgkDASp2.png

Βασικά κάνε το εξης. Δώσε τη φρουτόκρεμα (όση φάει) και μετά κάνε τον κινέζο. Μη δίνεις γάλα. Πήγαινε στο μεσημεριανό φαγητό κατευθείαν. Αν δεν το κάνεις έτσι δεν βλέπω τρόπο να το σταματάει μόνο του.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png