Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

κορίτσια υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιο παιδί ωτίτιδα αλλά να μην πονάει ..

ο ωρυλά μου είπε ότι έχει ωτίτιδα αλλά ο ίδιος δεν διαμαρτύρεται ότι πονάει

πυρετό κάνει εδώ και 7 μέρες ανά 20-24 ωρες περίπου μέχρι 38 και 1

ο ωρυλά προτείνει αντιβίωση amoxil

το πρόβλημα μου είναι ότι ο μικρός ξεκίνησε και ομοιπαθητική εδώ και 1 μήνα επειδή είχε συνέχεια καταρροή επί 6 μήνες

τηλεφώνησα στον οοιπαθητικό και μου συνέστησε ένα ομοιπαθητικό

όμως ο μκρός μου έχει παρουσιάσει και κρούσμα πυρετικών σπασμών και κάπου φοβάμαι να πειραματιστώ, εσείς τι λέτε; βοήθεια τα φώτα σας;

wWPdp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα, σαφώς και το παιδί μπορεί να έχει ωτίτιδα χωρίς να πονά, ο δικός μου έχει πάθει αρκετές και στις δύο τελευταίες δεν πονούσε καθόλου, τον πήγα στην παιδίατρο επειδή είχε υψηλό πυρετό και έτσι το διαπίστωσε.

σχετικά με την ομοιοπαθητική δεν μπορώ να εκφέρω άποψη αλλά λόγω των σπασμών μήπως να στηριχτείς καλύτερα στον παιδίατρο ;

βιβουλα:wink:

Και ο δικός μου είχε ωτίτιδα (και είχε φτάσει και σε μερική ρίξη τυμπάνου) χωρίς να πονά και χωρίς να έχει πυρετό. Τα άκουσα και από την παιδίατρο γιατί τον άφησα να προχωρήσει η ωτίτιδα αλλά έλα που δεν είχε κανένα σύμπτωμα, πως να το καταλάβω.

Για την ομοιοπαθητική δεν ξέρω να σου πω.

ok κορίτσια ευχαριστώ πολύ

μάλλον λόγω των πυρετικών σπασμών θεωρώ ότι δεν είναι ώρες για να πειραματιστώ με την ομοιαπαθητική δεδομένου ότι εάν ανέβασει υψηλό πυρετό θα τρέμει η ψυχή μου μη έχουμε ξανά σπασμό

πάντως θα με ενδιέφερε η γνώμη μιας μαμάς που ξέρει απο ομοιπαθητική εάν σε περίπτωση ωτίτιδας την αντιμετώπιζαν με ομοιπαθητική ή κατέφευγαν στην αντιβίωση

wWPdp2.png

Διαφημίσεις