Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

μήπως ξέρετε κάποια ταβέρνα - μεζεδοπωλείο στο Π. Φάληρο - Άλιμο - Καλαμάκι και περίχωρα για το τραπέζι της βάπτισής μας? Αν ξέρετε και με ζωντανή μουσική, ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

67d6bea5bf.png

Διαφημίσεις

λοιπόν .. στο Π. Φάληρο ξέρω τον Μπάρμπα Λάζαρο που έχει και ζωντανή μουσική ..

όμως, όταν έψαχνα για χώρο για το γάμο μου, είδα το Ρόδων 8 στον Άλιμο ( http://www.rodon8.gr/place.html ) και ειλικρινά είχα ξετρελαθεί! είχα ακούσει και πάρα πολύ καλά λόγια αλλά δεν υπήρχε τίποτα για εκείνη την ημέρα .. δεν θυμάμαι τιμές αλλά και να θυμόμουν 4 χρόνια μετά δε νομίζω να είναι ίδιες :P .. άμα έχω καμια άλλη ιδέα θα επανέλθω :D

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Καλησπέρα. Στον Μπαρμπα Λάζαρο έτυχε και πήγα εχθές για να μου πεί τιμή και να δώ τον χώρο γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ για βάπτιση. Ο χώρος είναι πολύ όμορφος και το μενού αρκετά καλό αλλά δυστυχώς επειδή είναι μεγάλη η ταβέρνα δεν σου κλείνει όλο το μαγαζί. Εγώ που θα έχω 90-100 άτομα μου είπε ότι θα εξυπηρετεί και άλλους πελάτες εκέινη την ημέρα και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να το χωρίσει με μία τζαμαρία. Αυτό είναι το μόνο αρνητικό. Καλή συνεχεια και καλό ψάξιμο!! :)

τι τιμή σου έδωσε το άτομο άν επιτρέπεται?? :roll::roll::roll:

ρωτάω επειδή γνωρίζω τα παιδιά που έχουν την ταβέρνα και θέλω να συγκρίνω τη "φιλική" τιμή που μου έδωσαν ..

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

καλημέρα, πολύ ωραίο μεζεδωπολείο με ζωντανή μουσική είναι το ''ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ'' , επειδή μένεις Φάληρο ίσως το ξέρεις, είναι στην Ευξείνου Πόντου, κοντά στην στάση ''ΑΧΙΛΛΕΩΣ'' του τραμ, εγώ είχα ρωτήσει για την βάφτιση του γιου μου πριν 3 χρόνια και μου είχαν πει περίπου 21? το άτομο αλλά δεν το έκανα εκεί γιατί η ημέρα που ήθελα ήταν κλεισμένη.

βιβουλα:wink:

Διαφημίσεις

τι τιμή σου έδωσε το άτομο άν επιτρέπεται??

ρωτάω επειδή γνωρίζω τα παιδιά που έχουν την ταβέρνα και θέλω να συγκρίνω τη "φιλική" τιμή που μου έδωσαν ..

καλημέρα... σου έστειλα πμ γιατί δεν ξέρω εάν επιτρέπεται να βάλω τιμούλα.

Φιλιά!

καλημέρα, πολύ ωραίο μεζεδωπολείο με ζωντανή μουσική είναι το ''ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΚΟΝΕΣ'' , επειδή μένεις Φάληρο ίσως το ξέρεις, είναι στην Ευξείνου Πόντου, κοντά στην στάση ''ΑΧΙΛΛΕΩΣ'' του τραμ, εγώ είχα ρωτήσει για την βάφτιση του γιου μου πριν 3 χρόνια και μου είχαν πει περίπου 21? το άτομο αλλά δεν το έκανα εκεί γιατί η ημέρα που ήθελα ήταν κλεισμένη.

Ναι, έχω πάει σε αυτό το μαγαζί, ωραίο είναι. Σου είχαν πει οτι θα σου έκλειναν όλη την αίθουσα ή θα είχε και άλλο κόσμο?

67d6bea5bf.png

σου κλείνουν μία από τις δύο αίθουσες γιατί το μαγαζί είναι πολύ μεγάλο, συνήθως κλείνουν αυτή που είναι αμέσως μόλις μπεις και όχι την μέσα, θεωρώ ότι η έξω είναι και καλύτερη!!

βιβουλα:wink:

Κοριτσια επειδη ψαχνω και εγω μεζεδοπωλειο στα νοτια για την βαφτιση του μικρουλη μου μπορειτε να μου στειλετε και εμενα με πμ την τιμη στο μπαρμπα λαζαρο?Ευχαριστω!

kEnBp3.png

Διαφημίσεις

Εγω που πηγα σε βαπτιση στον Μπαρμπα-Λάζαρο δεν μου άρεσε καθολου και οι γονεις του παιδιου δεν εμειναν επισης ευχαριστημένοι :(

Το τραπεζι του γάμου μου το ειχα κανει σε ενα Ικαριωτικο μεζεδοπωλείο πάνω στην Αμφιθεας και ολοι ειχαν περάσει υπέροχα...τιμη περιπου18? θυμαμαι με ζωντανη μουσική

το λενε ΖΕΥΚΙΝ

Εγω που πηγα σε βαπτιση στον Μπαρμπα-Λάζαρο δεν μου άρεσε καθολου και οι γονεις του παιδιου δεν εμειναν επισης ευχαριστημένοι :(

Το τραπεζι του γάμου μου το ειχα κανει σε ενα Ικαριωτικο μεζεδοπωλείο πάνω στην Αμφιθεας και ολοι ειχαν περάσει υπέροχα...τιμη περιπου18? θυμαμαι με ζωντανη μουσική

το λενε ΖΕΥΚΙΝ

Το πόσο με φτιάχνεις τώρα, δε λέγεται!! Εκεί θα ήθελα να κάνουμε το τραπέζι, έχει πολύ κέφι και καλούς μουσικούς. Άσε που υπέθετα οτι δεν κλείνουν την αίθουσα για γάμους - βαπτίσεις (δεν έχω πάει εγώ αλλά οι γονείς μου και πέρασαν πολύ καλά). Και η τιμή καλά ακούγεται.

67d6bea5bf.png

yogini, αυτη η τιμη τι περιπου περιλαμβανε στο ζευκιν?Ηταν πριν πολυ καιρο?Εγω προς το παρον εχω δει μονο ενα τον τζιτζιρα και μιτζιρα στο π.φαληρο τιμη γυρω στα 22 το ατομο με πλουσιο μενου χωρις ζωντανη μουσικη και το περιβαλλον δεν μου πολυαρεσε, και ψαχνω και εγω και τα υπολοιπα.

kEnBp3.png

Διαφημίσεις

Θυμαμαι οτι εμειναν ολοι ευχαριστημένοι απο το φαγητό και μας το έλεγαν καιρο...τωρα τι ειχαμε παρει ακριβως δεν θυμαμαι καθολου! ηταν πριν απο ενα χρονο και κατι. Παντως δεν χωραει πανω απο 90 ατομα νομιζω....η ορχηστρα ηταν μεσα στην τιμη.

Στο Π.Φάληρο, στην εκκλησία της γειτονιάς - ενορίας μας. Είχαμε πάει στο γάμο σε άλλη εκκλησία και με "έτρωγε" λίγο που δεν προτιμίσαμε τη γειτονιά μας.

67d6bea5bf.png

Στο παλαιό φάληρο πήγα τον Σεπτέμβριο στο μεζεδοπωλείο Τζιτζιρας και μιτζιρασ καλεσμένη σε βάφτηση και μου άρεσε πάρα πολύ... ...όντως πολύ πλούσιο το μενού πήραμε και πακετάκι για το σπίτι...Εμένα κορίτσια το περιβάλλον μου άρεσε αρκετά και πλεονέκτημα ότι είναι δίπλα στην Παναγίτσα που έχω και τη βάφτηση...του μπεμπεκιού μου!!! Τα έχω γυρίσει και εγώ όλα...και τελικά κατέληξα εκεί!!!

το όνομα του μπεμπεκιού μου θα είναι το όνομα τησ πεθεράς μου Πετρούλα...καμιά ιδέα για υποχωριστικό??

Στο παλαιό φάληρο πήγα τον Σεπτέμβριο στο μεζεδοπωλείο Τζιτζιρας και μιτζιρασ καλεσμένη σε βάφτηση και μου άρεσε πάρα πολύ... ...όντως πολύ πλούσιο το μενού πήραμε και πακετάκι για το σπίτι...Εμένα κορίτσια το περιβάλλον μου άρεσε αρκετά και πλεονέκτημα ότι είναι δίπλα στην Παναγίτσα που έχω και τη βάφτηση...του μπεμπεκιού μου!!! Τα έχω γυρίσει και εγώ όλα...και τελικά κατέληξα εκεί!!!

το όνομα του μπεμπεκιού μου θα είναι το όνομα τησ πεθεράς μου Πετρούλα...καμιά ιδέα για υποχωριστικό??

Καλησπέρα. Επειδή ψάχνω και εγώ κοντά στην Παναγίτσα μπορείς να μου πεις τιμή για το μεζεδοπωλείο Τζιτζιρας και μιτζιρας. Σε ευχαριστώ πολύ:)

Καλησπέρα!! Λοιπόν πριν μερικους μήνες στο Π. Φάληρο έκανα το τραπέζι της βάφτισης στο μεζεδοπωλειο "Κύθηρα" που είναι Πεντέλης & Υμηττού 8, και ήταν όλοι ικανοποιημένοι. Εμείς το είχαμε κλείσει για 100 άτομα και ήταν πολύ άνετα.Το φαγητό ήταν επισης σουπερ. Έχει ζωντανη μουσική αλλά όχι στις βαφτίσεις. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!

line_m121_beg_boy_time_1223956800_text_cf20ecf0efecf0e9f1dceaeff220ece1f220e5dfede1e920.gif

Καλησπέρα!! Λοιπόν πριν μερικους μήνες στο Π. Φάληρο έκανα το τραπέζι της βάφτισης στο μεζεδοπωλειο "Κύθηρα" που είναι Πεντέλης & Υμηττού 8, και ήταν όλοι ικανοποιημένοι. Εμείς το είχαμε κλείσει για 100 άτομα και ήταν πολύ άνετα.Το φαγητό ήταν επισης σουπερ. Έχει ζωντανη μουσική αλλά όχι στις βαφτίσεις. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!

τα Κύθηρα τα σπάνε!! τρώμε χρόνια εκεί και με το Μπάμπη (τον ιδιοκτήτη) είμαστε συγχωριανοί!! φοβερό περιβάλλον και καταπληκτικό φαγητό!!!!!!!!

[όφ τόπικ μόουντ όν] τελικά είμαστε πολλές Φαληριώτισες και Νεο Σμυρνιώτισες εδώ μέσα εεεε??? για να μαζευτούμε για κανα μίτγινγκ με τα ζιζάνιά μας!! :D :D :D :D [/όφφ τόπι μόουντ όφφ]