Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δραστηριότητες Συλλόγου

Recommended Posts

Καλημέρα. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε? Φέτος έγινα μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Παιδικού Σταθμού των παιδιών μου. Εχτε καμμία ιδέα τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να είναι πιο δραστήριος ο Σύλλογός μας?

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

εμείς τους οργανώναμε τις γιορτές (χριστουγέννων κ.λ.π.) σε συνεργασία με τις δασκάλες, φέρναμε κλόουν, μάγους κ.α. Επίσης μπορείς να προτείνετε παραστάσεις που μπορούν να παρακολουθήσουν!;)

ένα παζάρι ίσως? Μπορείτε να βάλετε τα παιδάκια να φτιάξουν απλά ημερολόγια ή άλλες κατασκευές ή η κάθε μαμά να φτιάξει πχ. κουλουράκια, να τα βάλετε όλα σε όμορφες συσκευασίες και τα χρήματα που θα μαζευτούν να δωθούν κάπου ίσως σε κάποιο ίδρυμα ή να αγορασθεί κάτι που χρειάζεται ο σταθμός.

Επίσης κάτι που είδα στη Γερμανία να συμβαίνει και μου άρεσε πολύ ήταν παζάρι με παλιά ρούχα και παιχνίδια (σε καλή πάντα κατάσταση).

Καλημέρα. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες σας. Αναρωτιόμουν μήπως ξέρετε κανένα φρήνό τυπογραφείο γιατι θέλουμε να βγάλουμε ένα ημερολόγιο τοίχου να πουλήσουμε και μας έχουν ζητήσει εξωφρενικά ποσά. Μπορεί κανείς να μας βοηθήσει?

Σας ευχαριστούμε πολύ!!

καλημερα!μακαρι να ημασταν κοντα.φτιαχνει ο αδερφος μου στο σπιτι ημερολογια σε λογικες τιμες!φτιαχνει πολλα πραγματα οπως προσκλητηρια καρτες και πολλα αλλα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες σας. Αναρωτιόμουν μήπως ξέρετε κανένα φρήνό τυπογραφείο γιατι θέλουμε να βγάλουμε ένα ημερολόγιο τοίχου να πουλήσουμε και μας έχουν ζητήσει εξωφρενικά ποσά. Μπορεί κανείς να μας βοηθήσει?

Σας ευχαριστούμε πολύ!!

Καλημέρα, τί περιοχή μένεις?

• 1 year later...

orange

Δεν ξέρω εαν ακόμη είσαι μέλος γιατί μόλις τώρα διαβάζω αυτό το θέμα.

Είμαι νέο μέλος του συλλόγου μας και ελπίζω να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης των γονέων.

Εκτός απο το χριστουγεννιάτικο παζάρι και τα ημερολόγια ο σύλλογός μας διοργανώνει ένα μεγάλο αποκριάτικο χορό με μικρή τιμή εισόδου (θέλει τρέξιμο να βρεις αίθουσα, προσφορές κτλ) , έκθεση βιβλίου και πουλάμε σουβλάκια κατα τις αποχαιρετηστήριες εκδηλώσεις στο τέλος της σχολικής χρονιάς.Επίσης οργανώνονται 1-2 εκδρομές.Μπορείτε και να πιέσετε το δήμο σας για περισσότερη βοήθεια.

Γιαννούλα:P

• 5 weeks later...

Μπορείτε να φέρνετε μικρές θεατρικές ομάδες για παραστάσεις.

Πολύ ενδιαφέρον επίσης να οργανώσετε μαθήματα ζωγραφικής και μουσικής για όσα παιδάκια επιθυμούν, με μικρή επιβάρυνση των γονέων.

Ο Οδυσσέας Μάξιμος, ο Αχιλλέας Ρωμανός και ο Αλέξανδρος Αδριανός μου...

είναι η ζωή μου!

• 1 month later...

ο γιοσ μου παει νηπιαγωγιο φετοσ προεδροσ του συλογου γονεον και κηδεμωνον ειμαι εγω.αντιμετοπιζω προβλημα με καποιουσ γονεισ .παιρνουμε αποφασεισ για καποια πραγματα ποθ θελουμε να κανουμε για τα παιδια και την επομενη τα αναιπουνε στη νηπιαγωγο πωσ δεν εχουν να προσφαιρουν και απαιτουν να τα προσφαιρει η σχιλικη επιτροπη απο τα λεφτα του σχολειου.τι να κανο για να καταλαβουν οτι εχουμε και μεισ οι γονεισ υποχρεωση να βοηθαμε και να προσφαιρουμέ.

Διαφημίσεις

ο γιοσ μου παει νηπιαγωγιο φετοσ προεδροσ του συλογου γονεον και κηδεμωνον ειμαι εγω.αντιμετοπιζω προβλημα με καποιουσ γονεισ .παιρνουμε αποφασεισ για καποια πραγματα ποθ θελουμε να κανουμε για τα παιδια και την επομενη τα αναιπουνε στη νηπιαγωγο πωσ δεν εχουν να προσφαιρουν και απαιτουν να τα προσφαιρει η σχιλικη επιτροπη απο τα λεφτα του σχολειου.τι να κανο για να καταλαβουν οτι εχουμε και μεισ οι γονεισ υποχρεωση να βοηθαμε και να προσφαιρουμέ.

δεν γνωρίζω τι ακριβώς εννοείς οταν λές αποφάσεις !

αποφάσεις να δώσουν πχ απο 20 ευρώ για καποια υλικά οι γονείς ;;;;

όταν λες αποφασεις;;;

ποιοι αποφασίζεται ;

το ΔΣ ή σε γενική συνέλευση ;

στην γενική συνέλευση είναι οι ¨¨ αντιρρησίες¨ εκεί ;

εχουν εκφραστεί αυτές οι αντιρρήσεις σε εσάς ή δεν ειναι εις γνωση σας;

αναλυσε το αν θες !

αλλα παλι

τι το κακό να καταλάβετε κι εσεις οτι προκειτε για δημόσια και δωρεάν -υποτίθεται παιδεία- και αντι να ζητάτε απο τοςυ γονείς

να βοηθάτε στο να απαιτήσετε καλύτερα και ποιο μεθοδευμένα απο την σχολική επιτροπή κάποια πραγματα;;;

• 6 months later...

Mπορειτε να μου πειτε ποιες ειναι οι αρμοδιοτητες του συλλογου γονεων στο νηπιαγωγείο?

Φετος ειμαι γραμματεας και για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω παρομοια εμπειρια.

• 2 months later...

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΡΑΛΛΕΙΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ το Σάββατο 10/12 και την Κυριακή 11/12 οργανώνει στο αμφιθέατρο του σχολείου (Μεγ. Αλεξάνδρου 1 και Τζαβέλλα, Πειραιάς) «χαριστικό παζάρι» για παιδιά και για ενήλικες, σε μια προσπάθεια «ανακύκλωσης» των πραγμάτων που δε χρησιμοποιούμε και που για άλλους μπορεί να είναι χρήσιμα.

Το «χαριστικό παζάρι» είναι ανοικτό σε όσους/ες θέλουν να έρθουν και να διαλέξουν αντικείμενα μεταχειρισμένα αλλά σε καλή κατάσταση, ενώ παράλληλα θα συμμετέχουν και στην εορταστική ατμόσφαιρα που με γλυκά, κρασάκι και μουσική τα μέλη του συλλόγου και τα παιδιά θα δημιουργήσουμε.

Κάθε παιδί ή κάθε ενήλικας θα έχει δικαίωμα να διαλέξει έως τέσσερα αντικείμενα.

Το παζάρι θα λειτουργήσει το Σάββατο από 10.00 π.μ. έως 9.00μ.μ. και την Κυριακή από 10.00π.μ. έως 3.00μ.μ.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

http://www.sgkdralleios.gr/node/87

• 10 months later...

τέλεια η ιδέα για το "χαριστικό παζάρι", όμως δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει: χαρίζεις ότι δεν θέλεις και σου χαρίζουν ότι σου έχει αρέσει ή αγοράζεις με κάποια ενδεικτική τιμή;