Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΥΡΕΤΟΣ χωρίς κανένα άλλο σύπμτωμα????????

Recommended Posts

έχω τρελαθεί

το κοριτσάκι μου ήταν μαι χαρά, καθώς παίζαμε πριν λίγο σαν να μου φάνηκε ζεστή, λέω, λες?

της βάζω θερμόμετρο 38,5

λέω χαλασμένο θερμόμετρο, βάζω σε εμένα 36,5

ξαναβάζω στο κοριτσάκι μου 38,5

δεν έχει ούτε μπούκωμα ούτε τίποτα

και έφαγε και όρεξη εχει έπαιξε

απλά τώρα κοιμήθηκε πολύ εύκολα ,κάτι που δε γινόταν πριν

της έβαλα υποθετάκι τώρα

αλλά τι να είναι αυτό πάλι??????????

σας έτυχε????

Διαφημίσεις

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

έχω τρελαθεί

το κοριτσάκι μου ήταν μαι χαρά, καθώς παίζαμε πριν λίγο σαν να μου φάνηκε ζεστή, λέω, λες?

της βάζω θερμόμετρο 38,5

της έβαλα υποθετάκι τώρα

σας έτυχε????

Αφού βγάζει τραπεζίτες το μίκρακι...

νικόλ μην ανησυχείς..

τα δόντια κάνουν μέχρι 39 πυρετό!!!

απλά δεν ανεβαίνει τόσο γρήγορα όσο οι "άλλοι" πυρετοί..

,πορεί να μην σου ξαναανεβάσει!!

εμένα και τις 2 φορές που έχει κάνει πυρετό,ήταν από τα δόντια και η μικρή ήταν μεσα στην τρελλή χαρά,σαν να μην συμβαίνει τπτ.

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

παρε τον παιδιατρο σου ενα τηλ ..... ειανι πιο αρμοδιος να σε ηρεμησει ... αν και δοντι ειναι!!! απλα με τους πυρετους μην παιζεις ......

τον πήρα τηλ, ήταν το πρώτο που έκανα

μου είπε να της δώσω ντεπόν και θα δούμε πως θα πάει , μάλλον για ίωση μου είπε αλλά θα δούμε

ουφφφφφ

nikol κι Ελενα περασε ιωση μονο με πυρετο 3ημερη στο τελος αυγουστου αν θυμασαι... και δεν ειχε τιποτα μα τιποτα αλλο εκτος απο πυρετο... και στο τελος εβγαλε ενα εξανθημα (εξανθημα πυρετου) ξεσπασε οπως μου ειπε ο γιατρος και θα περασει τωρα... ετσι κι εγινε...

ευχομαι να γρηγορα να φυγει ο παλιοπυρετος!! και να μην ειναι τιποτα

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

nikol κι Ελενα περασε ιωση μονο με πυρετο 3ημερη στο τελος αυγουστου αν θυμασαι... και δεν ειχε τιποτα μα τιποτα αλλο εκτος απο πυρετο... και στο τελος εβγαλε ενα εξανθημα (εξανθημα πυρετου) ξεσπασε οπως μου ειπε ο γιατρος και θα περασει τωρα... ετσι κι εγινε...

ευχομαι να γρηγορα να φυγει ο παλιοπυρετος!! και να μην ειναι τιποτα

τα ιδια λενε οι γιατροι μας... κι εγω ειχα απορησει αλλα μου ειχε πει οτι συμβαινει

μακαρι αν μην ειναι τιποτα ... και να ειναι μια χαρα το μαρακι

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Διαφημίσεις

Βρε κουκλα ηρεμησε , λιγο πυρετακο εκανε , και μας ο Κωνσταντινος μια μερα ξυπνησε με 38,7 και κρατησε 2,5 μερες , μονο με αντιπυρετικο επεφτε . Η παιδιατρος ειχε πει οτι ειναι μια απλη παιδικη ιωση που κανει μονο πυρετο και ενδεχεται να βγαλει σπυρακια στο τελος , δεν εβγαλε καν σπυρακια. Παρε την/τον παιδιατρο σου τηλ και θα σου πει , πρωτη φορα σου αρρωσταινει ε ???? θα συνηθησεις κουκλα μου , μην ανυσηχεις σε λιγη ωρα η μικρουλα θα παιζει και παλι .

Βρε κουκλα ηρεμησε , λιγο πυρετακο εκανε , και μας ο Κωνσταντινος μια μερα ξυπνησε με 38,7 και κρατησε 2,5 μερες , μονο με αντιπυρετικο επεφτε . Η παιδιατρος ειχε πει οτι ειναι μια απλη παιδικη ιωση που κανει μονο πυρετο και ενδεχεται να βγαλει σπυρακια στο τελος , δεν εβγαλε καν σπυρακια. Παρε την/τον παιδιατρο σου τηλ και θα σου πει , πρωτη φορα σου αρρωσταινει ε ???? θα συνηθησεις κουκλα μου , μην ανυσηχεις σε λιγη ωρα η μικρουλα θα παιζει και παλι .

ειναι η πρώτη φορά που ανεβάζει τόσο πυρετο

μόνο δέκατα κάναμε

τεσπα

υπομονη

σας ευχαριστώ όλες κορίτσια

έχω τρελαθεί

της βάζω θερμόμετρο 38,5

της έβαλα υποθετάκι τώρα

σας έτυχε????

Ευχομαι περαστικα και αγύριστα!πέρσι το Σεπτέμβρη, ο γιος μου 1ετους τότε είχε πυρετο για 6 :(:( μέρες χωρίς τιποτα άλλο!τελικα ήταν ίωση!μην ανησυχείς!απλά να την δει ο γιατρος αν έχει πυρετο μετά τις 3 μέρες!

Νικολ, μας εχει τυχει να κανει πυρετο ο μικρος χωρις κανενα αλλα συμπτωμα. Τρεις μερες 39,5 συνεχεια! Και καλα ηταν και ετρωγε και επαιζε οταν ηταν απυρετος και συμπτωμα κανενα... Κι εγω τρελλαθηκα, αλλα συμβαινει. Ο παιδιατρος που τον εξετασε ειδε κοκκινο τον λαιμο του και μας ειπε ιωση. Ο λαιμος ηταν απλα κοκκινος, ουτε πυον, ουτε εδειχνε να ποναει παρα πολυ αφου ετρωγε κανονικα. Αμα δει τη μικρη ο παιδιατρος μπορει να δει λιγο κοκκινο λαιμο... Παντως κοριτσια εχω την αισθηση οτι τα δοντια πανω απο 38 πυρετο δεν ανεβαζουν... Οπως και να εχει στη χειροτερη θα ειναι καμια τριημερη ιωσουλα... Περαστικα σας!!!

Διαφημίσεις

και μεις πριν απο ενα μήνα αρρωστήσαμε για πρώτη φορά. η μικρή μου ανέβασε 40,2 πυρετο χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. περιττό να πω 'οτι είχαμε τρελαθεί από την αγωνία. το αντιμετωπίσαμε με πολλά μπάνια και όταν πλησίαζε τα 40 με depon και ponstan. η διάθεσή της πάντως ήταν τέλεια και ο γιατρός μας είπε ότι ήταν ίωση. περαστικά σας

σας ευχαριστώ κορίτσια

αλήθει πόσες μέρες σας κράτησε αυτή η ίωση ???

μόνο με αντιπυρετικά την αντιμετωπίσατε????

έχω την εντύπωση οτι ξανανεβάζει το κορίτσι μου:(

σας ευχαριστώ κορίτσια

αλήθει πόσες μέρες σας κράτησε αυτή η ίωση ???

μόνο με αντιπυρετικά την αντιμετωπίσατε????

έχω την εντύπωση οτι ξανανεβάζει το κορίτσι μου:(

Ο μικρος εχει περασει μεσα σε τρεις μηνες τρεις ιωσεις με 39,5. Και τις τρεις φορες κρατησαν 3 24ωρα, αλλα τα πολλα ζορια ειναι το πρωτο 24ωρο. Σε γενικες γραμμες το πρωτο 24ωρο ο πυρετος ειναι πολυ ανθεκτικος και πεφτει δυσκολα και ξανανεβαινει πολυ γρηγορα. Απο το δευτερο 24ωρο θα δεις βελτιωση. Οχι οτι δε θα εχει πυρετο το παιδι, αλλα θα ειναι πιο αντιμετωπισιμος. Και τις τρεις φορες το παλεψαμε με αντιπυρετικα και πολλα μπανια. Και μια συμβουλη που μου εχει δωσει ο παιδιατρος... τις ωρες που το παιδι ειναι απυρετο πρεπει να ειναι δραστηριο. Να κανει ο,τι κανει παντα. Αμα ειναι νωθρο οταν ειναι απυρετο, τοτε ανησυχουμε. Δε θελω να σε αγχωσω, απλα εχε το στο πισω μερος του μυαλου σου. Αντε περαστικα σας, τιποτα δεν ειναι, μη στενοχωριεσαι!!!:-D

s ευχαριστώ πολύ πολύ

ξανανέβασε τελικά της έκανα μπανακι και αντιπυρετικό κι αμέσς έπεσε στο 37

ουφφφ

μέχρι στιγμης και με το 38,5 έχει πολύ όρεξη δε σταματά να παίζει και ούτε γκρινιάζει η μικρούλα μου

Nikol,

περαστικά στο Μαράκι!!!

Και ο Αλεξανδρούλης αν θυμάσαι αρχές Οκτώβρη είχε ακριβώς αυτή την ίωση, πυρετό υψηλό για 3 μέρες και μετά έβγαλε εξανθἠματα...πέρα από ένα ήπιο μπούκωμα δεν είχε τιποτα άλλο, ούτε κόκκινο λαιμό, ούτε ερεθισμένα αυτιά. Η παιδίατρος μας είπε ότι λέγεται ίωση αιφνιδίου εξανθήματος και αντιμετωπίζεται μόνο με αντιπυρετικά...

Το θετικό ήταν ότι ο μικρός ήταν ευδιάθετος παρά τον πυρετό και μας είχαν πει μόνο αν τον δούμε να χάνει την όρεξη του ή να έχει έντονη υπνηλία να τον ξαναπάμε...

μην ανησυχείς, λιγάααακι υπομονή και θα περάσει!!:rolleyes:

Φιλιά στο άρρωστο Μαράκι από τον φίλο της τον Αλέξανδρο!!:mrgreen:

και εμείς περάσαμε το αιφνίδιο εξάνθημα αρχές Σεπτέμβρη μόνο πυρετό τίποτα άλλο και στο τέλος έβγαλε σπυράκια. Η παιδίατρος μου είπε ότι συμβαίνει μόνο μία φορά (άντε 2 το πολύ, σε παιδιά μέχρι 18 μηνών). Υπομονή και περαστικά σας, ελπίζω να είναι μόνο δόντια :-P

νικολ μου η Ελενα το εβγαλε την 3η ημερα... υπομονη... δεν ειναι απαραιτητο οτι θα το βγαλει παντως...

ναι οκ ρώτησα απλα΄επειδή λένε για αιφνίδιο εξάνθημα ;)

κι εμεις περάσαμε αιφνίδιο εξάνθημα και εκανε 4 μέρες πυρετο και μολις έπεσε ο πυρετος εμφανίστηκε το εξάνθημα. Ακολουθησαμε την ομοιοπαθητική και του εδωσα ντεπόν μονο μια φορα.