Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΑΦΤΙΣΗΣ

mirtoula

Recommended Posts

Καλησπέρα. Εψαξα λίγο την ενότητα κ δεν βρήκα κάτι σχετικό. Σιγα σιγά ξεκινάμε να σκεφτόμαστε διάφορα για την βάφτιση της νεραιδούλας μας κ θελω να κανω εναν μινι προυπολογισμο αν μπορει να βοηθησει κάμια. Πολυ χοντρικα μιλάμε για 100 άτομα κ δεξίωση θα κάνουμε μάλλον εκει που κάναμε κ τον γάμο μας. Επειδη η δεξιωση θα ειναι τσιμπημενη θελω για τα υπολοιπα να βρω οικονομικες λύσεις αλλα καλόγουστες.

Το θεμα θα είναι ΝΕΡΑΙΔΕΣ

οποτε τι κόστος θα εχουν αυτα που χρειάζομαι

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ

ΣΤΟΛΙΣΜΟ (μπαλόνια/ λουλούδια/ εναν συνδυασμό)

ΓΛΥΚΑΚΙΑ

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ

ΜΑΜΑ (ρουχα - καλωπισμος)

ΜΠΑΜΠΑΣ (ρουχα)

ΜΠΕΜΠΑ (ρουχαλακια για πριν)

ΔΩΡΟ ΝΟΝΩΝ (αντρας κ γυναικα ασχετοι μεταξυ τους)

ξεχναω κάτι?????

Οι νονοί πληρώνουν σταυρό, βαφτιστικά κ εκκλησια...αυτα οχι κατι άλλο, σωστα?

Διαφημίσεις

Μερικοί νονοί πληρώνουν και το στολισμό της εκκλησίας. Εγώ δηλαδή σα νονά αυτό έκανα, τώρα ο δικός μου ο κουμπάρος... δεν ξέρω τι θα κάνει.

Όσο για τα προσκλητήρια, επειδή προχθές ρώτησα σε ένα τυπογραφείο, οι 50 προσκλήσεις που θέλω εγώ πάνε απο 120 - 150 ευρώ (έχει βέβαια και πιο οικονομικές) αλλά ούτως ή άλλως αυτές προσωπικά, θα τις φτιάξω μόνη μου και υπολόγησα οτι θα μου στοιχήσουν το πολύ 60 ευρώ

67d6bea5bf.png

Διαφημίσεις

τα προσκλητηρια κοστιζουν περιπου 1 ευρω το ενα.το ιδιο και τα γλυκακια.ρουχα μαμας..εγω εδωσα 250 και 50 για παπουτσια.ρουχα μπαμπα (αυριο θα τα παρει),αλλα πιστευω πανω-κατω τα ιδια(250).οι μπομπονιερες εχει διαφορες τιμες ξεκινανε απο 0.90 λεπτα.οι δικες μου καναν 1.20.φωτογραφος μας ειπε 350 ευρω και μαλλον ειναι πολυ καλη τιμη(βεβαια δεν ξερω τι δουλεια θα κανει...θα δουμε)αισθητικος για βαψιμο (εμενα και την κουμπαρα)70 ευρω,κομμωτρια(εμενα κ κουμπαρα)70 ευρω....τι αλλο..στολισμο δεν εκανα,αλλα για μπαλονια που ρωτησα μου ειπαν με ιλιον και ονομα 2ευρω/τμχ...αυτα δεν ειναι??εχουμε κι αλλα να πληρωσουμε???

Τις μπουμπουνιέρες τις κάνουν σίγουρα οι γονείς!! Οι νονοί πληρώνουν ήδη πολλά, αν είναι δυνατόν να τους βάλουμε να πληρώσουν και τις μπουμπουνιέρες μας!

Οι σίγουρες υποχρεώσεις τους είναι ρούχα, σταυρός , λαμπάδα και πληρωμή εκκλησίας (της τελετής όχι του στολισμού)

Τα δικά μας ήταν:

φωτογράφος-550ευρώ

μπουμπονιέρες-1,40 ευρώ η μία

προσκλητήρια-1 ευρώ το ένα

γλυκά-1,2 ευρώ το ένα

στολισμός (μπαλόνια)-60 ευρώ

Αυτά πάνω κάτω ήταν τα δικά μας έξοδα. Συν το δώρο των νονών μας που ήταν 2 και δώσαμε από 200 ευρώ στην καθεμία.

Τις μπομπονιέρες στη Μακεδονία τις κάνουν οι νονοί.

Στην πρωτεύουσα τις κάνουν οι γονείς.

Εμείς δεν κάναμε στολισμό εκκλησιας κ πληρώσαμε γενικά για όλα περίπου 3000 ευρώ.Με πολύ οικονομία και 150 άτομα στο τραπέζι.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Τις μπουμπουνιέρες τις κάνουν σίγουρα οι γονείς!! Οι νονοί πληρώνουν ήδη πολλά, αν είναι δυνατόν να τους βάλουμε να πληρώσουν και τις μπουμπουνιέρες μας!

Οι σίγουρες υποχρεώσεις τους είναι ρούχα, σταυρός , λαμπάδα και πληρωμή εκκλησίας (της τελετής όχι του στολισμού)

Τα δικά μας ήταν:

φωτογράφος-550ευρώ

μπουμπονιέρες-1,40 ευρώ η μία

προσκλητήρια-1 ευρώ το ένα

γλυκά-1,2 ευρώ το ένα

στολισμός (μπαλόνια)-60 ευρώ

Αυτά πάνω κάτω ήταν τα δικά μας έξοδα. Συν το δώρο των νονών μας που ήταν 2 και δώσαμε από 200 ευρώ στην καθεμία.

Πάνω κάτω σχεδόν τα ίδια νομίζω εμας 600 ο φωτογράφος και 1,20 τα προσκλητήρια .Εμένα την βάφτισε ο αδερφός μου οπότε της πήρε και τα ρούχα για πρίν την βάφτιση και γύρω στα 400-450 του πήραμε ένα Home cinema απο ότι θυμάμαι (έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος):wink:

εμας το φωτογραφο μας τον εκανε δωρο ο μπαμπας μου.(700€)μπομπονιερες κοστισαν 1,20 η καθε μια.στολισμος 120€(μπαλονια του μικυ).δωρο κουμπαρων τους πηραμε ρολογια γυρω στα 600€ και τα δυο.

τα γλυκα 1€ το ενα.

προσκλητηρια νομιζω οτι ηταν η καλυτερη επιλογη μας.πηγαμε στο χαμογελο του παιδιου και τα πηραμε απο εκει.διαλεγεις το σχεδιο και σου τυπωνουν οσα θελεις δωρεαν.απλα εσυ δινεις ενα ποσο ανεξαρτητου ποσου σαν δωρεα στο ιδρυμα.εμεις ειχαμε προσκλητηριο του μικυ και ολη η βαφτιση ειχε αυτο το θεμα.εχει και μπομπουνιερες στο χαμογελο αλλα ειχα ηδη βρει αλλου.εχει ωραι σχεδια οχι μεγαλη ποικιλια ομως.αλλα καλυτερα εκει τα χρηματα παρα αλλου.

Διαφημίσεις