Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

“ θέλω να είμαι για πάντα στο μικρό σχολείο”

Recommended Posts

Kαλησπέρα…

Ο Θεόφιλος όπως κάποιες γνωρίζετε πήγε φέτος για πρώτη φορά στον παιδικό προνήπια..

Κάναμε ακριβώς 4 εβδομάδες να προσαρμοστούμε και αρχίσαμε τώρα το εξής: «μαμά θέλω να είμαι για πάντα στο μικρό σχολείο και να έχω για πάντα την Κ.Βούλα», του εξηγώ ότι τα παιδάκια όταν μεγαλώνουν πάνε σε άλλο σχολείο, του δείχνω κιόλας το νηπιαγωγείο είναι μπροστά στο σπίτι μας αλλά εκείνο μου λέει « να πάνε τα άλλα παιδάκια»

Του έχει γίνει εμμονή…

Το έχετε αντιμετωπίσει ?

Το ξεπεράσανε τα παιδάκια σας ή του χρόνου θα έχω δράματα ?

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Μέχρι του χρόνου θα το 'εχει ξεχάσει:D

Άλλωστε αυτό που τον ενδιαφέρει στην ουσία είναι τα παιδάκια που κάνει παρέα. Λογικά θα πάνε όλα μαζί στην ίδια τάξη του χρόνου, έτσι δεν είναι? Έχω ακούσει ότι δεν χωρίζουν τα παιδιά βάζοντάς τα σε άλλες τάξεις τις επόμενες χρονιές για να είναι πιο εύκολη η προσαρμογή τους. Προσωπική εμπειρία δεν έχω ακόμη...

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

nicole μου όχι δεν είναι απόλυτο ότι θα είναι και στο νηπιαγωγείο μαζί..είναι ανάλογα που μένουν τα παιδάκια..

το θέμα είναι ότι μου λέει για τις "κυρίες του" συνέχεια και όχι για τα παιδάκια, το τονίζει....

rQGhp3.png

Kαλησπέρα…

Ο Θεόφιλος όπως κάποιες γνωρίζετε πήγε φέτος για πρώτη φορά στον παιδικό προνήπια..

Κάναμε ακριβώς 4 εβδομάδες να προσαρμοστούμε και αρχίσαμε τώρα το εξής: «μαμά θέλω να είμαι για πάντα στο μικρό σχολείο και να έχω για πάντα την Κ.Βούλα», του εξηγώ ότι τα παιδάκια όταν μεγαλώνουν πάνε σε άλλο σχολείο, του δείχνω κιόλας το νηπιαγωγείο είναι μπροστά στο σπίτι μας αλλά εκείνο μου λέει « να πάνε τα άλλα παιδάκια»

Του έχει γίνει εμμονή…

Το έχετε αντιμετωπίσει ?

Το ξεπεράσανε τα παιδάκια σας ή του χρόνου θα έχω δράματα ?

ο μικρος ταυτιστηκε με τις δασκαλες του κ τις νιωθει κομματι απο τη ζωη του.του ειναι αδιανοητο να μην τις εχει διπλα του γιατι γιαυτον ειναι μελη της οικογενειας του.αυτο σημαινει οτι περναει κ πολυ καλα!μη φοβασαι , το καλοκαιρι με αλλες παραστασεις που θα χει θα ειναι ετοιμο να προχωρησει. υπαρχει κ η πιθανοτητα να αγχωνεται για το καινουριο σχολειο κ νιωθει ασφαλης μονο μεσα σ αυτο

καλά είναι απίστευτο!!!!!!!

και σε αυτό σύμπτωση?

κάθε μέρα με έχει τρελάνει "θέλω να πάω στο μικρό σχολείο!"

βλέπει και φωτο απ το περσυνό του σχολείο και ....

του περνάει όμως λίγο λίγο

κάθε αρχή και δύσκολη!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ κάθε χρόνο είχα τα ίδια από τη μεγάλη μου. Κλάματα θέλω την κα Τάδε. Μετά από λίγες ημέρες της περνούσε και αγαπούσε την καινούρια της δασκάλα. Φέτος που πήγε Α' δημοτικού έιχαμε κλάματα και για τους συμμαθητές της. Σε μια βδομάδα της πέρασε πάλι. Τι τραβάμε οι μανάδες!!!!(και τα παιδιά)

74Qtp3.png2SeRp3.png

Καλημερα βρε νταλια!Καπως ετσι κι ο δικος μου....περσι σε αλλο σχολειο στο οποιο αν και πηγε μονο μια χρονια δεθηκε παρα πολυ και με τα αλλα παιδακια και με τις δασκαλες του..Οταν ξεκινησαμε φετος τα προνηπια του εξηγησα οτι ολα τα παιδακια απο το παλιο το σχολειο φυγανε και πηγανε σε αλλα σχολεια γιατι μεγαλωσαν οπως κι αυτος..Στην αρχη ηταν λιγο δυσκολα αφου ολο μου ζητουσε τους παλιους του φιλους και τις παλιες του δασκαλες...προσπαθουσα να δινω την προσοχη μου στο τι κανανε στο νεο σχολειο και στους νεους του φιλους..σιγα σιγα το ξεπερναμε...βεβαια δεν ξεχναει ..που και που μου μιλαει ακομα για του παλιους φιλους και τις δασκαλες του..αλλα δε φυσιολογικα πλαισια!

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!