Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θερμοκρασία

Recommended Posts

Κορίτσια σήμερα είμαι στη 27η μέρα του κύκλου μου και δεν αισθάνομαι καθόλου καλά. Πριν λίγο μέτρησα τη Θερμοκρασία μου και έχω 37. Σημαίνει κάτι?

Μη κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν....

Κλάψε μόνο αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΕΝΙΑ1917!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΛΛΗΨΗ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΙΟ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΕΙΣ 36,7 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 37 ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΑ 37,2 ΕΝΩ ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 36,8!ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΕΒΑΛΛΑ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΕΝΙΑ1917!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΛΛΗΨΗ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΙΟ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ!ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΕΙΣ 36,7 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 37 ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΑ 37,2 ΕΝΩ ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 36,8!ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΕΒΑΛΛΑ.

Μην στεναχωριέσαι όλα θα πάνε καλά. Εγώ δυστυχώς απέβαλλα 2 φορές πριν κάνω το αγοράκι μου και ξέρω πόσο δύσκολα είναι. Σου εύχομαι ότι επιθυμείς.

Μη κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν....

Κλάψε μόνο αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...!

Καλησπερα σε ολες κοριτσια μου!

Ειμαι πολυ καινουρια εδω αν κ διαβαζω εδω και ενα εξαμηνο περιπου σχολια κ συζητησεις μεσα σε αυτο το σαιτ! Παρατηρησα οτι στις περισσοτερες φερνει γουρι κ ειπα να γραφτω κι εγω! :-) Εκανα στις 29/10 σπερματεχηση απο την ιδια στιγμη κ μετα προσπαθω να αντιληφτω αν κατι συμβαινει στο σωμα μου (εχω καταντησει υστερικη!!!!! το ξερω-δεν μπορω να το ελενξω) Χτες το βραδυ ημουνα αγκαλια με το θερμομετρο το οποιο δεν επεσε κατω απο 37 κ εφτασε κ μεχρι 37,5! Την χοριακη ειναι να την κανω στις 12/11 μεχρι τοτε ομως θα σκασω!!! Το θελω τοοοοοοοοοοοοσο πολυ!!!!! πιστευετε οτι η θερμοκρασια κ μονο ειναι καποια ενδειξη εστω κ τοσο νωρις οτι μπορει να ειμαι εγκυος? σχετικα με τη χοριακη....μπορω να την κανω νωριτερα στις 9 που ειναι δευτερα κ θα εχω κλεισει 11 μερες απτην σπερματεχηση ή πρεπει να περιμενω 2 βδομαδες ακριβως????

Φιαλια πολλα σε ολες!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΕΟ!!ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΕΝΙΑ1917 ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ.ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ.ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΓΧΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ!ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΝΟΥΛΑ.

• 5 months later...

καλησπερα κοριτσια!!!χρονια πολλα!!!να ρωτησω κατι γιατι εχω μπερδευτει.εκανα σπερματεγχυση και περιμενω αποτελεσματα

[αν μου ερθει περιοδος η οχι

]την τριτη του πασχα χθες και σημερα εχω θερμοκρασια 37 πολλα υγραοχι καφε και πολυ λιγο πρησμενο το στηθος και πονους περιοδου....ογιατρος μου ειπε οτι η περιοδος θα ερθει την τριτη οχι πιο νωρις λογω χαπιωνη θερμοκρασια τι ρολο παιζει?

καλησπερα κοριτσια!!!χρονια πολλα!!!να ρωτησω κατι γιατι εχω μπερδευτει.εκανα σπερματεγχυση και περιμενω αποτελεσματα

[αν μου ερθει περιοδος η οχι

]την τριτη του πασχα χθες και σημερα εχω θερμοκρασια 37 πολλα υγραοχι καφε και πολυ λιγο πρησμενο το στηθος και πονους περιοδου....ογιατρος μου ειπε οτι η περιοδος θα ερθει την τριτη οχι πιο νωρις λογω χαπιωνη θερμοκρασια τι ρολο παιζει?

Η θερμοκρασία του σώματος ανεβαίνει από την ωορρηξία και παραμένει ανεβασμενη μέχρι να έρθει η περίοδος στους 37 βαθμούς περίπου. Όταν έρθει η περίοδος ξανά πέφτει στα κανονικά επίπεδα δλδ 36,6 περίπου. Σου ευχομαι να είσαι έγκυος, αυτό όμως θα το ξέρεις σίγουρα την Τρίτη όπως σου είπε ο γιατρός σου.

Η θερμοκρασία του σώματος ανεβαίνει από την ωορρηξία και παραμένει ανεβασμενη μέχρι να έρθει η περίοδος στους 37 βαθμούς περίπου. Όταν έρθει η περίοδος ξανά πέφτει στα κανονικά επίπεδα δλδ 36,6 περίπου. Σου ευχομαι να είσαι έγκυος, αυτό όμως θα το ξέρεις σίγουρα την Τρίτη όπως σου είπε ο γιατρός σου.

κριμα !!!μου ηρθε η περιοδος...δεν το βαζω κατω ομως...συνεχιζω!!!!!!!

κριμα !!!μου ηρθε η περιοδος...δεν το βαζω κατω ομως...συνεχιζω!!!!!!

Λυπάμαι πολύ! Μπραβο σου μη το βάζεις κάτω. Χρειάζεται θέληση, πείσμα και υπομονή χωρίς άγχος.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα...Ηθελα την γνώμη σας...Σήμερα ανακάλυψα με χοριακή οτι ειμαι έγκυος...

Αποψε όμως εχω ανεβάσει κατι δεκατα.... Η κανονική μου θερμοκρασία ειναι περιπου 36.6 συνήθως και απόψε ειναι 37.2...Πρεπει να ανυσυχώ? Υπάρχει περίπτωση να ειναι και ο πυρετος στα συμπτώματα της εγκυμοσύνης?...

Εχω αγχωθεί αρκετα.. :(

Καλησπέρα...Ηθελα την γνώμη σας...Σήμερα ανακάλυψα με χοριακή οτι ειμαι έγκυος...

Αποψε όμως εχω ανεβάσει κατι δεκατα.... Η κανονική μου θερμοκρασία ειναι περιπου 36.6 συνήθως και απόψε ειναι 37.2...Πρεπει να ανυσυχώ? Υπάρχει περίπτωση να ειναι και ο πυρετος στα συμπτώματα της εγκυμοσύνης?...

Εχω αγχωθεί αρκετα.. :(

Συγχαρητήρια και με το καλό να γεννηθεί το νινάκι σου.

Δεν είναι πυρετός, μην ανησυχείς, Εγώ είχα δεκατα μέχρι και 37,6 μερικές φορές στην εγκυμοσύνη. Η θερμοκρασία μας κατά την εγκυμοσύνη είναι πιο ψηλά από ότι συνήθως έχουμε.