Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ευχαριστώ τα μέλη του forum

Recommended Posts

Μπαίνω αρκετό καιρό και διαβάζω τα θέματά σας και προετοιμάζω τον εαυτό μου για το δύσκολο δρόμο που έχουμε μπροστά μας εγώ και ο σύζυγός μου προκειμένου να αποκτήσουμε το δικό μας παιδάκι. Σας ευχαριστώ όλους και όλες για τη σιγουριά και για τις πολύτιμες πληροφορίες σας σε διάφορα θέματα που με απασχολούσαν και με απασχολούν ακόμη.

Τα καλύτερα έρχονται και εύχομαι σε όλα τα μέλη να επιτύχουν σύντομα στην προσπάθειά τους.

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο εμάς, σας ευχόμαστε μέσα απο την καρδιά μας να αποκτήσετε και εσείς αυτό που τόσο λαχταράτε ... ένα παιδάκι. Σας μιλάμε "εκ πείρας" γιατί και εμείς προσπαθήσαμε αρκετά και στο τέλος οι κόποι και οι ελπίδες μας έγιναν πραγματικότητα, μετα απο την 1η προσπάθεια εξωσωματικής περιμένουμε σε ένα περίπου μήνα τα διδυμάκια μας (ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι) και έτσι ξέρουμε το τι περνάτε !!!

Να' στε γεροί και δυνατοί και σύντομα να έχετε τα καλυτερα αποτελέσματα. Και μην ξεχνάτε πως "όταν επιθυμούμε κάτι πάρα πολύ, τότε ολόκληρο το σύμπαν συνωμοτεί για να το πραγματοποιήσουμε"

Χιλιάδες κεριά μπορούν να ανάψουν από ένα κερί και η ζωή αυτού του κεριού δε θα μικρύνει. Όπως το κερί έτσι και η ευτυχία ποτέ δε μικραίνει όταν μοιράζεται"

- Βούδας -