Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βαφτιση στη βεροια

ziozia

Recommended Posts

γεια σας και απο μενα ειμαι καινουρια στο forum αν και το παρακολουθω καιρο τωρα.θα ηθελα τη βοηθεια σας.προκειται να βαφτισουμε τη μικρη μας στη βεροια και ψαχνω να βρω αιθουσα-μαγαζι για το υραπεζι μετα τη βαφτιση αλλα δε ξερω κανενα γιατι δεν ειμαι απο βεροια.οποια-ος εχει υπ΄οψιν κατι καλο ας με βοηθησει!!!!

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μενα ειμαι καινουρια στο forum αν και το παρακολουθω καιρο τωρα.θα ηθελα τη βοηθεια σας.προκειται να βαφτισουμε τη μικρη μας στη βεροια και ψαχνω να βρω αιθουσα-μαγαζι για το υραπεζι μετα τη βαφτιση αλλα δε ξερω κανενα γιατι δεν ειμαι απο βεροια.οποια-ος εχει υπ΄οψιν κατι καλο ας με βοηθησει!!!!

"ακροπολη" πολυ καλο φαγητο,τελεια ατμοσφαιρα.απο τιμες δεν ξερω τι παιζει.ειμαι κι εγω βεροιωτισσα,αλλα μενω θεσσαλονικη.τα παντα για τη βαπτιση τα αγορασα απο βεροια(κραταει η μαμα μου το μωρο και βγαινω ευκολα στην αγορα)οποτε αν θες και καμια αλλη πληροφορια,ευχαριστως να σε βοηθησω

Διαφημίσεις

Εγώ δεν μένω Βέροια μα περνάω συχνα.Μια φορά πήγα αγορά και μου φάνηκε καλή και με λογικές τιμές.Αξίζει να ψάξω για βαπτιστικά εκει?

γενικα δεν ειναι ακριβη σαν πολη η βεροια αλλα απο τιμες στα βαπτιστικα δεν εχω κοιταξει τιποτα κ δεν εχω ιδεα που κυμαινονται

Εγώ δεν μένω Βέροια μα περνάω συχνα.Μια φορά πήγα αγορά και μου φάνηκε καλή και με λογικές τιμές.Αξίζει να ψάξω για βαπτιστικά εκει?

evita79 εγω πηρα τα βαπτιστικα..παντελονι πουκαμισο μπουφανακι εσωρουχα λαδοπανα πετσετες κ τα σχετικα,τα ρουχα μαρκας(μπαμπινο),σε κουτι ψαθα,λαμπαδα,150 μπομπονιερες,τα πηραμε ολα 550 ευρω.το σταυρο(παρα πολυ καλος)τον πηραμε απο το πιο καλο κοσμηματοπωλειο 260 ευρω.γλυκα προφιτερολ(απο συγκεκριμενο μαγαζι που κανει το καλυτερο προφιτερολ της βεροιας)1ευρω/τμχ δεν εχω δει και αλλου τιμες,αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ καλες.;)

Υπαρχει και η δυνατοτητα στον ΦΕΡΩΝΑ να φερουν και προσωπικο για ψυχαγωγια, μη θεωρησεις πολλα ατομα αλλα διασκεδαζουν τα παιδια. Και στο ΤΖΙΤΖΙΚΙ προς τους Γειωργιανους ειναι καλα αλλα δεν ειναι για πολυ μεγαλο αριθμο καλεσμενων, εχει ομως καλο φαγητο και παιδοτοπο μεσα.

Φυσικα τα αλλα Φλαμουριες, Ακροπολη, ειναι πολυ καλα εστιατορια.Και μια φιλη εκανε βαπτιση στην Π.Σουμελα και στο εκει εστιατοριο, το φαγητο ηταν υπεροχο.

Και για βαπτιστικα, οταν εχετε τη Θεσσαλονικη διπλα σας, απλα πατε απο εκει! :) Οχι οτι η Βεροια εχει τα πανακριβα μαγαζια, αλλα η Θεσσαλονικη εχει και καποια μαγαζια με τιμες καταπληκτικες, φτανει να τα ξερεις. Με ανεφεραν ενα και οτι με 300 ευρω παιρνεις τα παντα στο παιδι, αλλα επειδη τελικα δε με αφορουσε, δε θυμαμαι ονομα.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!