Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κακιά πεθερά

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να πω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και καιρό με την πεθερά μου.

Οταν έμεινα έγκυος στο 2ο μωρό , όχι μόνο δεν ήρθε να μας ευχηθεί, αλλά μου κρατούσε μούτρα, δε μου μίλαγε και ούτε ήρθε να με ρωτήσει αν είχα κάτι να με βοηθήσει,όπως θα έκανε κάθε νορμαλ άνθρωπος (εστω και ξενος) που μένει στον πάνω όροφο.

Επιπλέον, έκανε κουβέντα με το γιο της ότι ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ λεει με τη δευτερη εγκυμοσύνη(λες και της ζητησαμε τπτ)και του έβαλε λογια τωρα που ειναι νωρις να το σκεφτουμε κτλ...και τον επηρεασε πολυ αρνητικα τον αντρα μου,σε σημειο που υπονοησε να μην κρατησουμε το μωρο.Εγω εννοειται την εχω γραμμενη αλλα επηρεαζει πολυ το γιο της,θελει να κανει κουμαντο σε ολα(μενουμε σπιτι τους)στο εξοχικο λιγο εκτος αθηνων και αυτοι απο πανω οχι μονιμα.

Το τελευταιο διμηνο εχει με τον τροπο της δημιουργησει πολλους τσακωμους αναμεσα σε μενα και τον αντρα μου, εφτασε σε σημειο να με βρισει για ασημαντη αφορμη και ενω ημουν χαλια με αποκολληση και επρεπε να ειμαι στο κρεβατι, αυτη εξαφανισμενη, ούτε μια δουλεια, ουτε να κρατησει λιγο το παιδι, ουτε να ρωτησει αν ζω.(το παιδι το κρατουσε οταν πηγαινα στη δουλεια τους τελευταιους 10 περιπου μηνες.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να πω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εδώ και καιρό με την πεθερά μου.

Οταν έμεινα έγκυος στο 2ο μωρό , όχι μόνο δεν ήρθε να μας ευχηθεί, αλλά μου κρατούσε μούτρα, δε μου μίλαγε και ούτε ήρθε να με ρωτήσει αν είχα κάτι να με βοηθήσει,όπως θα έκανε κάθε νορμαλ άνθρωπος (εστω και ξενος) που μένει στον πάνω όροφο.

Επιπλέον, έκανε κουβέντα με το γιο της ότι ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ λεει με τη δευτερη εγκυμοσύνη(λες και της ζητησαμε τπτ)και του έβαλε λογια τωρα που ειναι νωρις να το σκεφτουμε κτλ...και τον επηρεασε πολυ αρνητικα τον αντρα μου,σε σημειο που υπονοησε να μην κρατησουμε το μωρο.Εγω εννοειται την εχω γραμμενη αλλα επηρεαζει πολυ το γιο της,θελει να κανει κουμαντο σε ολα(μενουμε σπιτι τους)στο εξοχικο λιγο εκτος αθηνων και αυτοι απο πανω οχι μονιμα.

Το τελευταιο διμηνο εχει με τον τροπο της δημιουργησει πολλους τσακωμους αναμεσα σε μενα και τον αντρα μου, εφτασε σε σημειο να με βρισει για ασημαντη αφορμη και ενω ημουν χαλια με αποκολληση και επρεπε να ειμαι στο κρεβατι, αυτη εξαφανισμενη, ούτε μια δουλεια, ουτε να κρατησει λιγο το παιδι, ουτε να ρωτησει αν ζω.(το παιδι το κρατουσε οταν πηγαινα στη δουλεια τους τελευταιους 10 περιπου μηνες.

κοιτα αυτα συμβαινουν και να ξερεις παντα οι αντρες επηρεαζονται απο τους γονεις τους σε αντιθεση με εμας..προσπαθησε εσυ να εισαι καλα με τον αντρα σου και δωστου να καταλαβει οτι τωρα ειστε ξεχωριστη οικογενεια και δε πρεπει να αφηνει κανεναν να ανακατευεται,,εγω αυτο προσπαθω να κανω...:(:(και καλο θα ηταν να φυγετε απο το σπιτι και να πατε καπου μονοι σας και για τα παιδια προτιμησε τη μαμα σου η καλυτερα μια κοπελα για να χεις το κεφαλι σου ησυχο..μη στεναχωριεσαι και απλα βρες τα με τον αντρα σου,:!::!:ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ:!::!::!::!:γιατι μετα δ θα βγαινει με τιποτα και μπορει να βγεις ΕΣΥ:!::!::!:

καλησπερα!rani κοριτσι μου αυτα τα πισωπλατα και υποχθονια θεματακια τα εζησα και τα ζω με την πεθερα μου εδω και 17 χρονια αντε πες 16 μεχρι να αρχισω να βλεπω πως εχουν τα πραγματα.μια συμβουλη μιλα με τον αντρα σου οχι για το ποιος εχει δικιο ή το ποσο αγαπαει την μανουλα του ή το ποσο σας αγαπαει αυτη,μιλα του για το οτι εσυ κι αυτος ειστε οικογενεια και ολοι οι αλλοι ειναι εξω απο αυτην!τριτοι!η πεθερα σου δεν θα σταματησει ετσι νομιζω εγω τουλαχιστων και πιστεψε με εχω ζησει και εχω δει απο φιλες τα κουφα!υπαρχει εδω μια σελιδα -πεθεροπληκτες-ριξτην μια ματια!και επειδη μου θυμησες μια περιπτωση μιας αγαπημενης φιλης θα στη πω.η κοπελα λεχωνα στο δευτερο παιδακι η πεθερα μενει κατω απο αυτη,ουτε ανεβηκε να δει αν θελει κατι η κοπελα ουτε να παρει το πρωτο εγγονακι για λιγο τπτ,ερχετε ο αντρας της απο την δουλεια μια μερα και τον πιανει η μανα του και του λεει οτι η γυναικα σου δεν θελει καμια βοηθεια απο μενα την πηγα φαϊ και μου το πεταξε εξω απο την πορτα!πραγματι η πεθερα ειχε βαλει την κατσαρολα με μαγειρεμενο φαγητο εξω απο την πορτα της φιλης μου αλλα ειχε ξεχασει προφανως να χτυπηση την πορτα για να την πει οτι της πηγε φαϊ....αστα οσο μπορεις μακρια και συζυτηση με τον συζυγο κουραγιο

• Like 1

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

rani, δεν ξέρω εαν σε παρηγορεί οτι υπάρχουν πολλές που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με σένα, και μέσα σε αυτές είμαι και εγω. Νομίζω οτι το καλύτερο ειναι εαν μπορεις να φυγεις απο κοντά τους. Και σε μένα την ιδια λύση δινω αλλα δεν το εχω καταφέρει ακομα γιατι το σπίτι ειναι μεγαλο και δικό του και για να φύγουμε θα πρεπει να πάμε στο ενοίκιο η να πληρώνουμε δανειο για να αγοράσουμε αλλο. Πραγμα για το οποιο δεν τον εχω πείσει ακομα δυστηχώς. Ελπίζω μια μέρα να τα καταφέρω και τοτε ελπιζω οτι τα προβλήματα θα λιγοστεψουν, δεν νομίζω να εξαφανιστούν γιατι οι άντρες όπως είπε και η ΒΟΥΚΙ επηρεάζονται παντα από τους δικούς τους, απλά όταν δεν έχουν καθημερινή επαφή θα είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα

;) ΟΙ ΚΟΡΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ:wink:

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη σας!Το θεμα ειναι οτι η πεθερα μου θελει παντα να ελεγχει τα παντα,να τα ξερει ολα και να ανακατευεται.Εγω παλι ειμαι ο ανθρωπος που δεν ενοχλω ουτε δινω λογαριασμο και γενικα προσπαθω να ειμαι ανεξαρτητη.

Αυτο την πειραζει πολυ.Επισης νομιζω οτι εχει πολλα καταλοιπα απο τη ζωη της αφου επελεξε να στερηθει τα παντα και να κανει μερικα σπιτια και τωρα τα ξεσπαει στους αλλους.Ο λογος που δεν ηθελε το 2ο μωρο απ'οτι εχω καταλαβει(μου εστειλε και ενα γραμμα )ειναι οτι μετα θα σταματησω τη δουλεια και τοτε το βαρος θα πεσει ολο στο γιο της οπως μου εγραψε.Επισης δε θα εχει καθημερινη προσβαση στα μωρα.

Θελει να την εχουμε αναγκη να μας κραταει τα παιδια και να μας εξουσιαζει.

Οσο καιρο μου κρατουσε τη μικρη,μου ειχε βγαλει το λαδι.Τη μια δεν μπορουσε, την αλλη ειχε δουλεια, την αλλη αφηνε το παιδι στην αδρφη της και εγω ετρεχα σαν την τρελη.

Τι επιχειρηματα χρησιμοποιησε ωστε να υποστηριξει οτι το παιδι ειναι λαθος επιλογη;

Οτι λεει δεν ειμαστε ετοιμοι.Δεν εξηγησε παρακατω...επειδη προσφατα εδω και 5 μηνες εχουμε μετακομισει σπιτι τους(μεναμε στο ενοικιο πριν)μπορει να ηλπιζε οτι δε θα κρατουσε πολυ η διαμονη...αλλα σου λεει τωρα με 2 παιδια δυσκολο να τους σπασω τα νευρα και να φυγουνε.Τι να πω...δεν μου εχει ξανατυχει να αντιμετωπισω ανθρωπο τοσο υπουλο και στραβοξυλο.Η γυναικα δεν παιζεται(μαζι και ο πεθερος αλλα σε πιο light μορφη).

Ευτυχως τωρα πηγανε Αθηνα αλλα κατι ακουσα απο τον αντρα μου οτι θα ερθουν το ΣΚ

Για 2 εβδομαδες πριν φυγουνε κανανε κατι δουλειες και κοπανουσαν και τρυπουσαν και εκαναν απιστευτο θορυβο 12-16 καθε μεσημερι.Αφου το παιδι που κοιμοταν τρομαζε και πεταγοταν.Τοση γαϊδουρια μιλαμε.Εκανα παραπονα και στον αντρα μου και τους μιλησε αλλα συνεχισε η κατασταση.Λιγες μερες που ξεκουμπιστηκαν εχω ηρεμησει

Βρε μηπως δε θελει να κρατησει και το δευτερο παιδι, γι αυτο κανει ετσι; Μηπως δεν πιστευει οτι δε θα δουλεψεις; Γιατι με αυτα που εκανε με το πρωτο δε μου φαινεται και πολυ ζεστη...

Νε τον αντρα σου πως τα πατε;

Μα αφου δεν προκειται να παω στη δουλεια μετα, της το ειπε και ο γιος της.Και σιγα μην της αφηνα το 2ο παιδι,εδω το πρωτο και μου εκανε τη δυσκολη και δεν το φροντιζε το παιδακι.Τωρα που ειμαι 1 μηνα σπιτι λογω επαπειλουμενης,η μικρη βρηκε την υγεια της...Εξαλλου παιρνει και η μαμα μου συνταξη σε λιγο οποτε θα εχω ανθρωπο αν θελω να παω στη δουλεια.Νομιζω οτι επειδη δεν την εχουμε αναγκη λυσαει...αλλα πως ειναι δυνατον να σκεφτεται μια μανα και γιαγια ετσι?

Με τον αντρα μου τα παμε καλουτσικα ..εχουμε βεβαια κατι προβληματα επικοινωνιας αλλα ελπιζω να τα ξεπερασουμε.Ολοι οι τσακωμοι μας περιστρεφονται γυρω απο τα προβληματα που δημιουργει η μανα του

Διαφημίσεις

Τωρα ειδα την απαντηση σου... Μηπως να σηκωθειτε να φυγετε; Οσο μενετε σπιτι τους θα εχει το πανω χερι, δικαιωματικα, και θα κανει και τον γιο της οτι θελει... Φυγετα κι αν και οποτε θελετε ισως να βλεπουν τα εγγονια τους. Να δω τοτε τι θα ελεγχει...

Lena δε συμφωνω...γιατι να εχει το πανω χερι ?Ειναι υποχρεωμενη αφου εχει διαθεσιμο σπιτι να δωσει στο γιο της για να μην ειναι στο ενοικιο.Στον αλλο εδωσε.Γιατι στον αντρα μου οχι?Δεν εχει ιδιαιτερο οικονομικο προβλημα αυτη.Αυτο δειχνει την ποιοτητα του χαρακτηρα της.Οταν δινεις κατι στο παιδι σου δεν του βγαζεις την ψυχη....

Αυτη την στιγμη δεν μας νοιαζει η ποιοτητα του χαρακτηρα της... Προφανως δεν υπαρχει και δεν προκειται να αποκτησει τωρα. Το θεμα ειναι πως εσυ θα εισαι καλα με την οικογενεια σου. Αν ημουν εγω στη θεση σου θα εξαφανιζομουν, κι αστην να μας ψαχνει.

πουληστε το διαθεσιμο σπιτι και παρτε καποιο της επιλογης σας εαν ειναι να το γραψει στον αντρα σου μπορειτε να το αξιοποιησετε οπως εσεις νομιζετε!παντος εαν ειστε ενωμενοι με τον συζυγο δεν μπορει να κανει και πολλα πραγματα μονο να σας σπαει τα νευρα οποτε μπορει,και αυτο μεχρι να την στολισει με κανα γαλλικο ο γιος της χοντρα να δεις μετα πως θα κουρνιασει ολες αυτες οι καλτακες ειναι θρασυδιλοι ανθρωποι που για καποιο λογο δεν ζησαν χαρουμενα παιδικα χρονια και τωρα μας τα πρηζουν με τα αποθημενα τους....ουφ τα ειπα και ξελαφρωσα λιγο σορι ρε κοριτσια

Lena δε συμφωνω...γιατι να εχει το πανω χερι ?Ειναι υποχρεωμενη αφου εχει διαθεσιμο σπιτι να δωσει στο γιο της για να μην ειναι στο ενοικιο.Στον αλλο εδωσε.Γιατι στον αντρα μου οχι?Δεν εχει ιδιαιτερο οικονομικο προβλημα αυτη.Αυτο δειχνει την ποιοτητα του χαρακτηρα της.Οταν δινεις κατι στο παιδι σου δεν του βγαζεις την ψυχη....

Ειπες τη μαγικη λεξη.Ειναι υποχρεωμενη να δωσει.Γι αυτο εχει τετοια σταση, προφανως δεν σας εχει ικανους για να κανετε κατι δικο σας και γι αυτο εχει σηκωσει μπαιρακι.Καλα λενε τα κοριτσια, μακρια και αγαπημενοι.Η ψυχικη ηρεμια δεν πληρωνεται...καλυτερα να πατε στο ενοικιο η να παρετε κατι με δανειο οπως οι περισσοτεροι παρα να εχετε αυτες τις καταστασεις.Ξερεις, γεμιζει η φουσκα και καποια στιγμη θα σκασει.

Με το καλο το μωρακι σου.

tyazp2.png

C9SDp2.png

Και το κοριτσακι μας ηρθε στις 10/10/11.

Διαφημίσεις

πουληστε το διαθεσιμο σπιτι και παρτε καποιο της επιλογης σας εαν ειναι να το γραψει στον αντρα σου μπορειτε να το αξιοποιησετε οπως εσεις νομιζετε!παντος εαν ειστε ενωμενοι με τον συζυγο δεν μπορει να κανει και πολλα πραγματα μονο να σας σπαει τα νευρα οποτε μπορει,και αυτο μεχρι να την στολισει με κανα γαλλικο ο γιος της χοντρα να δεις μετα πως θα κουρνιασει ολες αυτες οι καλτακες ειναι θρασυδιλοι ανθρωποι που για καποιο λογο δεν ζησαν χαρουμενα παιδικα χρονια και τωρα μας τα πρηζουν με τα αποθημενα τους....ουφ τα ειπα και ξελαφρωσα λιγο σορι ρε κοριτσια

Να αγιασει το στομα σου!

Η αληθεια ειναι οτι και οι δικοι μου το ιδιο λενε, να φυγουμε απο εκει.Αλλα το προβλημα ειναι οτι ο αντρα μου θελει παρα πολυ που ειμαστε εδω, ειναι ωραια,ηταν το ονειρο του να τα καταφερουμε να ερθουμε(ειμαστε λιγο εκτος Αθηνας).Επισης να πω οτι επειδη το σπιτι ηταν εξοχικο (εχει και αλλους 2 οροφους πιο λιγα τμ ομως οπου μενει η πεθερα ενιοτε και το αλλο το νοικιαζει)εχουμε ριξει περιπου 12 χιλιαρικα για να γινει καπως βιωσιμο(βαλαμε καλοριφερ,πηραμε καποια πραγματα κτλ)οποτε δε λεει να φυγουμε ετσι.Εχουμε πληρωσει για καμια 5 ετια βαλε και την ψυχικη οδυνη.....

δηλαδη μπρος γκρεμος και πισω πεθερα..........δεν ξερω μωρε rani εμενα παντος μου πηρε 10 ολοκληρα χρονια για να καταφερω να αποποιηθω την καλη μου ανατροφη και να την ξεχεσω τις τα πα ολα και ηταν μπροστα και ο αντρας μου μου ζητησε συγνωμη γιατι ειχα τα επιχειρηματα μου (ολα ανοιχτα ολα)και παλι φετος το καλοκαιρι πηγα της καθαρισα της εβαψα το σπιτι τις και πεταξα πολλα παλια πραγματα,μια μερα ηρθε μια καλοθελητρια και μου ειπε οτι η πεθερα σου λεει στο χωριο οτι της πεταξες τα παντα απο το σπιτι και τι θα κανει τωρα η καϊμενη αααααααΑΑΑΑΑΑ!!!!την επιασα και την ειπα δεν ντρεπεσε που λες παλι τετοια πραγματα για μενα?και εφερα και την γειτονισα μπροστα.......κανενα αποτελεσμα χρυση μου πεταει ο γαϊδαρος πεταει,ε να καμια φορα λεμε κι εμεις κοριτσακι μου αλλα δεν τα ενοουμε ωραια απαντηση ε?

ρανι,η πεθερα σου ειναι πολυ κακια και πολυ δυστυχισμενη!δεν προκειται να αλλαξει ποτε των ποτων!ξεχασε οτι αυτη θα στρωσει ποτε!αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να αλλαξεις εσυ σταση!φερσου διπλωματικα και κανε την να νιωσει αυτη καλυτερα,μπας και αλλαξει κατι μεσα της!ακομα μην ασχολεισαι με την κακια της και κυριως μην κατηγορεις τη μανουλα του στον αντρα σου!ειναι αιωνια αγαπημενοι αυτοι οι δυο!ειναι νομος!προσπαθησε να χαιρεσαι τη ζωη σου με τον αντρα σου και ας υπαρχει το παρασιτο απο πανω σας!

Καλύτερα θα ητανε να φυγετε παντως απο κει..Διαβασα οτι ητανε ονειρο ζωης για τον αντρα σου να μενετε εκτος Αθηνων αλλα δεν ειναι και το απολυτο.Στην τελικη βρειτε ενα διαμερισμα να νοικιασετε στην ιδια περιοχη αλλα οχι μαζι με τα πεθερικα.

Δυστυχως οι σχεσεις των ζευγαριων δεν εχουν καλη εκβαση οταν μενουν στο ιδιο οικημα με πεθερικα.Ειτε ειναι οι γονεις σου,ειτε τα πεθερικα σου.Συγνωμη αν ακουγομαι σκληρη αλλα ετσι ειναι

.Η πεθερα σου δεν ειναι υποχρεωμενη να δωσει σπιτι στο γιο της,γιατι αν το θετεις ετσι τοτε κι εσυ επρεπε να εχεις σπιτι απο τους γονεις σου.Μην περιμενεις τιποτα απο κανεναν.Ισως εκει να βασιζετε η πεθερα σου......

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

ρανι οταν με το καλο θα φυγετε απο εκει το πιο πιθανο η πεθερα σου να νοικιασει το σπιτι οποτε θα υπαρχει ενα εισοδημα εξτρα για την ιδια.το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι αφου βαλατε αυτα τα λεφτα που λες τα ενοικια να τα παιρνετε εσεις για καποιο διαστημα μεχρι να τα συμψηφισετε (με συμβολαιογραφικη πραξη παντα γυρω στα 600 ευρω στοιχιζει παραχωρηση επικαρπιας ορισμενου χρονου λεγεται) και ετσι εσυ θα βρεις την υγεια σου αλλα αυτη θα σκασει που θα καταλαβει οτι δεν μασατε απο ελεημοσυνες και αφου θα μπορει να σε βοηθησει και η μαμα σου μετα εκει να δεις γλεντια,πως αφριζει ο ταυρος φαντασου την καπως ετσι.θα γινει ρεζιλι στους συγγενεις και γνωστους οταν μαθευτει οτι φυγατε απο δικο σας σπιτι για να νοικιασετε θα την στησουν στα τρια μετρα.πετυχημενη συνταγη....καλη τυχη.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη σας!Το θεμα ειναι οτι η πεθερα μου θελει παντα να ελεγχει τα παντα,να τα ξερει ολα και να ανακατευεται.Εγω παλι ειμαι ο ανθρωπος που δεν ενοχλω ουτε δινω λογαριασμο και γενικα προσπαθω να ειμαι ανεξαρτητη.

Αυτο την πειραζει πολυ.Επισης νομιζω οτι εχει πολλα καταλοιπα απο τη ζωη της αφου επελεξε να στερηθει τα παντα και να κανει μερικα σπιτια και τωρα τα ξεσπαει στους αλλους.Ο λογος που δεν ηθελε το 2ο μωρο απ'οτι εχω καταλαβει(μου εστειλε και ενα γραμμα )ειναι οτι μετα θα σταματησω τη δουλεια και τοτε το βαρος θα πεσει ολο στο γιο της οπως μου εγραψε.Επισης δε θα εχει καθημερινη προσβαση στα μωρα.

Θελει να την εχουμε αναγκη να μας κραταει τα παιδια και να μας εξουσιαζει.

Οσο καιρο μου κρατουσε τη μικρη,μου ειχε βγαλει το λαδι.Τη μια δεν μπορουσε, την αλλη ειχε δουλεια, την αλλη αφηνε το παιδι στην αδρφη της και εγω ετρεχα σαν την τρελη.

Καλα σα να μιλάω για την πεθερά μου, τελικά ξέρεις τι πρόβλημα έχουν αυτές οι γυναίκες? Επειδή δεν ξέρουν πολλά πράγματα και παρόλα αυτά έκανα κουμάντο σπίτι στους μια ζωή τις ενοχλεί που τώρα υπάρχει μια γυναίκα φανερά πιο ικανή από αυτή και κάνει κουμάντο στο γιο της και πλέον δεν έχει τον πρώτο λόγο. Αρχικά έψαχνα να δω τι δεν κάνω καλά και δεν με θέλει, τελικά ξέρεις τι καταλαβά ότι την ενοχλεί? πως ότι κάνω το κάνω καλύτερα απο εκείνη. Και αυτό έκανα δυστηχώς έξι χρόνια να το καταλάβω. Τις προάλες έφτιαξα ένα έπιπλο στο μπάνιο μου και έβγαλα φυσικά αυτό που εκείνη είχε διαλέξει και όταν τη ρώτησε ο γίος της εαν της αρέσει ξέρεις πια ήταν η απάντηση της "μάνας"? Τέτοιο έπιπλο μπορούσα να έχω φτιάξει και εγώ. Οι γυναίκες δεν πάιζονται ούτε πρόκειται να αλλάξουν ποτέ. Φύγετε μακριά πριν χαλάσει η σχέση σου με τον άντρα σου και καλα θα κάνετε εαν θελετε δευτερο παιδί να το κάνετε χωρις να ξέρει κανείς τίποτα. Οπότε ούτε λόγια ούτε γνώμες. Και γενικά καλό είναι να μην ξέρουν τίποτα από όσα λέτε και κάνετε σπίτι σας. Πάντως όπως ξαναείπα, η γνώμη μου είναι να φύγετε. Και περιοχές έξω από την Αθήνα υπάρχουν πολλές δεν είναι η μοναδική.

Eυχαριστω για τις αποψεις και την συμπαρασταση.Το να φυγουμε ειναι λιγο ουτοπικο για το επομενο διαστημα οποτε ας εστιαστουμε σε πιο πρακτικα πραγματα.Σκεφτομαι τι μπορουσα να της κανω να την πονεσει σε πρωτη φαση.Αλλα απο την αλλη λεω δεν αξιζει τον κοπο να της δωσω τροφη για να λεει.Τι αλλο να κανω?Τυροπιτακια με ποντικοφαρμακο?voodoo?περιμενω ιδεες.

χαχαχαχα!!!!ενα voodoo ειναι οτι πρεπει!!!!αγνοησε την οσο γινετε κοιτα την οικογενεια σου και καθε φορα που σε παρενοχλει εφοσον το πεις στον συζυγο πρωτα δινετε της τα κανονικα στο χερι,και αστην να λεει,τρελιτσα εσυ και μην σε βρει σε μαλακια φαση καμια φορα δεν εκανες τπτ ετσι,χωνε ορστα γιουρια ααααεεεεραααααα!!!!!!

Eυχαριστω για τις αποψεις και την συμπαρασταση.Το να φυγουμε ειναι λιγο ουτοπικο για το επομενο διαστημα οποτε ας εστιαστουμε σε πιο πρακτικα πραγματα.Σκεφτομαι τι μπορουσα να της κανω να την πονεσει σε πρωτη φαση.Αλλα απο την αλλη λεω δεν αξιζει τον κοπο να της δωσω τροφη για να λεει.Τι αλλο να κανω?Τυροπιτακια με ποντικοφαρμακο?voodoo?περιμενω ιδεες.

ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ, ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΣ, ΡΙΧΝΕ ΕΝΑ ΓΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ "ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΑΛΙ ΛΕΣ" ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΣΤΡΟΦΗ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ "ΝΑ ΣΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ". ΜΙΛΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ. ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ