Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ!

maspir

Recommended Posts

συγνωμη αν δεν εβαλα την ερωτηση νου στο σωστο τοπικ :oops:

εχει γενεθλια ο αντρουλης μου στις 13 του μηνα και θελω να κλεισω εγω ενα καλο εστιατορια να παμε τα 2 μας.δεν με ενδιαφερει η περιοχη.αν μπορουσατε να μου προτεινετε κατι..

Διαφημίσεις

Αν σας αρέσει η πολυεθνική κουζίνα μια ωραία πρόταση είναι το Altamira το οποίο βρίσκεται το ένα στο Κολωνάκι και το άλλο στο Μαρούσι ! :D

Μου έχουν πει πολύ καλά λόγια , εγώ δεν έχω αξιωθεί ακόμα να πάω ! :)

συγνωμη αν δεν εβαλα την ερωτηση νου στο σωστο τοπικ :oops:

εχει γενεθλια ο αντρουλης μου στις 13 του μηνα και θελω να κλεισω εγω ενα καλο εστιατορια να παμε τα 2 μας.δεν με ενδιαφερει η περιοχη.αν μπορουσατε να μου προτεινετε κατι..

Γεια σου πρωην γειτονισσα,Ιλιον γεννηθηκα και μεγάλωσα 24 χρονια,μου

λειπει καποιες φορες.

Τα La Pasteria ειναι ωραια εστιατορια αν σας αρεσουν τα μακαρονια.

..sine qua non..

Μaspir γινε πιο συγκεκριμενη... Πως το φανταζεσαι; Χλιδατο με πειραγμενη κουζινα; Ρομαντικό με κερια και ακριβα κρασια και γκουρμε πιατα; Γλεντι με κοψιδια :lol::lol: (μαλλον οχι)... Τι εχεις στο μυαλο σου πονηρουλα; :lol:

Μaspir γινε πιο συγκεκριμενη... Πως το φανταζεσαι; Χλιδατο με πειραγμενη κουζινα; Ρομαντικό με κερια και ακριβα κρασια και γκουρμε πιατα; Γλεντι με κοψιδια :lol::lol: (μαλλον οχι)... Τι εχεις στο μυαλο σου πονηρουλα; :lol:

:lol::lol::lol: tha protimoysa to deytero 8)

Διαφημίσεις

Επίσης ωραίο μαγαζί ειναι το Καστελαμαρ στο Πειραία με πολυ περιβαλλον και ωραιο φαγητο (και αν θες εχει πολυ ιδιαιτερα πιατα).Εμεις ειχαμε παει το Καλοκαίρι που μας περασε στη πρωτη επετειο μας και περασαμε πολυ ωραια αλλα ειναι λιγο ακριβο !

pEmXp3.png

Δεν ξέρω για πόσα λεφτά μιλάμε, αλλά χλιδή ένιωσα στο Roof Garden του Μεγάλη Βρετάνια...

Είχαμε πάει για την επέτειο γάμου μας τον Ιούλιο και ήταν όλα φανταστικά!!!! Εξαιρετικό φαγητό, φοβερή εξυπηρέτηση, καταπληκτική θέα. Και φυσικά, τσουχτερός λογαριασμός :lol:

Το Αltamira έχει καλό φαγητό, αλλά το service δεν είναι κι ότι καλύτερο, κι εγώ ξενερώνω με κάτι τέτοια.... Αν μιλάμε για Μαρούσι Jaipur Palace. Ινδικό φαγητό, ωραίο περιβάλλον, έθνικ χαρακτήρας...

Διαφημίσεις

Γιατι δεν το ψαχνεις σε καποιο ξενοδοχειο? Συνηθως εχουν την ατμοσφαιρα και τα πιατα που ζητας.

Εγω εχω παει, Ledra Marriot, Intercontinental και saint Gerorge Lycabettoys και στα τρια ηταν απλα τελεια.

Α ρε Μιμικα τι μου θυμησες τωρα....

Στο Ινερκοντινενταλ μειναμε τα δυο προηγουμενα βραδυα του γαμου μας !!!

Για να μην κοιμηθουμε και καλα στο στρωμενο νυφικο κρεββατι μας (αφορμη ψαχναμε) πηγαμε και μειναμε δυο βραδυα εκει !!!

Το δευτερο βραδυ μαζευτηκε και η παρεα για τι υποτιθεμενο μπατσελορ, που καναμε ολοι μαζι και οχι χωρια, χαχα !!!

Πω πω τι μου θυμησατε...

Συγγνωμη βγηκα οφ τοπικ !!! :oops:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...