Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ!!!


Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΚΡΥΦΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.ΟΤΑΝ ΤΗ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΙΕΣΑ.ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


ναι φυσικα ο μεγαλος μου γιος στην πρωτη δημοτικου με το ψαλιδακι της χειροτεχνειας ο καϊμενος ο δασκαλος δεν ηξερε που να κρυφτει και μιλαμε για ολη την φρανζα συριζα ενταξει δεν τον μαλλωσα πολυ ισα ισα για να μην νομιζει οτι περνομε ενα ψαλιδη και κανουμε free styl στο κεφαλι μας θα μεγαλωσουν μαλλια ειναι μην στεναχωριεσε!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Link to comment
Share on other sites

Το είχα κάνει κι εγώ όταν πήγαινα στο Νηπιαγωγείο! Τα είχα κόψει πολύ, η μαμά μου αναγκάστηκε να με πάει στην κομμώτρια και να μου τα κόψει σχεδόν αγορίστικα! Εγώ πάντως το είχα κάνει επειδή είχα κόλλημα με το ψαλίδι και με την κομμωτική γενικότερα τότε... Είχα κουρέψει όλες τις BiBibo γουλί και βασική προυπόθεση για να πάρω καινούρια ήταν να υποσχεθώ ότι δεν θα την κουρέψω! Τι μου θύμισες τώρα!!!

Μη την μαλώνεις, προφανώς η περιέργειά της την οδήγησε εκεί.

LCizp3.pngI0Pwp3.png

Link to comment
Share on other sites

Την ημέρα που παντρευόταν ο αδελφός της μητέρας μου και εγω με την αδελφή μου είμασταν παρανυφάκια αποφάσησε η αδελφή μου να κόψει τα μαλλιά της ετών 2,5. Σημείωση: η μητέρα μας ήταν κομμωτρια και εκεινη την ωρα χτένιζε την νύφη και τά σόγια. Κάθησε μπροστα στον καθέφτη και ξεκίνησε να "ισιωνει "την μπουκλα. Απο τον ποπο που έφταναν τοτε τα μαλλιά μας το εκοψε φαβορίτα αντρική. Φαντάσου οτι της ελεγα να σταματησει. Καταλάβαινα το ... λαθος και ας ήμουν μονο 3,5. Εκείνη την ημέρα η μαμα μου την πάτησε χαμο (κυριολεκτώ) και επισης δεν φορέσαμε τα στεφανάκια μας :(:(:( για να μην φανεί η φαβορίτα!!!!

Κοινώς καμία προτοτυπία και επισης τα μαλλιά ξαναβγαίνουν ευτυχως.

Παντως καλου κακου παρτης καμια μπαρμπι ραπουνζελ να εχει να κοβει το παιδακι. Μπορεί να θελει να γίνει Βινταλ Σασούν!!!!!

Link to comment
Share on other sites

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ.ΑΠΛΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ.ΘΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΣ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΡΑΦΛΑ ΤΗΣ!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ΕΧΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ.ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΟΒΕΙ ΧΑΡΤΑΚΙΑ.ΜΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΠΤΕΥΘΩ ΟΤΑΝ ΕΚΟΨΕ ΤΗ ΧΑΙΤΗ ΕΝΟΣ ΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΝΙΑ.ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΘΩ ΑΠΑΝΩΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ?

Link to comment
Share on other sites

ολα τα παιδακια παιζουν με το ψαλιδι, τους αρεσει. Δεν καταλαβαινω γιατι αγχωνεσαι τοσο, μαλλια ειναι, μακραινουν, απλα να προσεχει μην κοπει..:roll:

 

ας κοβει χαρτακια, υπαρχουν πολυ ωραια βιβλιαρακια με χειροτεχνιες για παιδια με ψαλιδι, η μικρη εχει φαντασια, καλο ειναι αυτο...:D

 

οσο για τη βαφτιση, μπορεις να της βαλεις μια ωραια κορδελα, πλατια , που να καλυπτει το κεφαλι ισως..;

 

πραγματικα, δεν το θεωρω τοσο σοβαρο, μαλλον αστειο!!:mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

χαχαχαχαχα!!!!θα ξυπνησω τον λαο μου βρε εδω βραδιατικα!μην την αφησεις να γινει κομμωτρια εγω ειμαι θα την φαει η ορθοστασια και ειναι και δυσκολος ο κλαδος (με γυναικες μην μπλεξεις)εχει χρονια που το αφησα το εν λογο επαγγελμα,βαλτης μια ωραια κορδελα κοντα στο μετωπο με χρωμματακια και καρδουλιτσες και παρακαλα να μην την βγαλει μεσα στην εκκλησια,α!δεν σας ειπα που εγω ξυρισα στα 13χρ.τα πλαγια της κεφαλης μου εκει να δεις κατι σφαλιαρες απο την λατρεμενη μου μανουλα μου βαζε κορδελα κι εγω στην στροφη την εβγαζα γυρνουσα σπιτι στην στροφη η κορδελα στο κεφαλι...ευτυχως κανενα παιδι μου δεν μου μοιαξε ολα βγηκαν νορμαλ με σωστη ενδυματολογικη αισθητικη

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Link to comment
Share on other sites

ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΑΠΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΟΡΔΕΛΑ ΣΩΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΝΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΤΟΣΟ!

Link to comment
Share on other sites

ΕΛΑ ΝΤΕ ΠΟΥ Η ΚΟΡΔΕΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΛΕΠΤΑ!!!ΑΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΔΕΛΑ!ΗΣΥΧΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ!!ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

και μου ρθε τωρα....η ντεμι μουρ την θυμαστε οταν κουρευτηκε γουλι και κουρεψε και τις κορες τις ηταν κουλ...καλα δεν λεω να κουρευτεις κι εσυ αλλα μπορει να της πηγαινει της μικρης.α!και μην επιτρεψεις τον κοσμο να ασχολειτε συνεχεια με τα μαλακια της μπορει το παιδι να νιωσει ασχημα!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Link to comment
Share on other sites

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΠΩΣ ΤΗΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΩ.

Link to comment
Share on other sites

οτι δεν εκανες εσυ θα τα κανει η κορακλα σου μου φαινετε!εχει και κατι καταπληκτικα αυτοκολητα καρδουλες λουλουδακια με στρας για τα μαλια κοψτα ολα ομιομορφα και βαλτης τετοια αυτοκ. ειχα βαλει στην δικια μου οταν εγινε παρανυφακι στο γαμο της νουνας της στις φωτο φαινονται τελεια

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Link to comment
Share on other sites

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΘΩ ΑΠΑΝΩΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ?

 

 

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μετα βεβαια θα μας κοπει ΤΕΛΕΙΩΣ το γελιο!!!!!

το ΠΟΣΤΙς το σκέφτηκες σαν λύση????:lol::lol::lol:

 

Περαν της πλακας και αφου εχει και επισημη εμφανιση η "Σιγκουνι Ριβερ" :lol::lol: πηγαινε στον Πειραια στην Ηρωων Πολυτεχνείου εχει ενα μαγαζι με ΦΟΒΕΡΑ αξεσουαρ COSA αξεσορις το λενε αν θες να βρω την δ/νση. Παντως είανι προς το Τζαμπο. Εχει κατι πολύ φαντεζι κορδέλες και στέκες και στρασ και κακο πολυ μεγαλη ποικιλία. Εχω φαει πολλα λεφτά για την κόρη και την βαφηστήρα μου εκει.

Παντως οντως μην αφήσεις να της πουν και πολλα και στενοχωρηθεί η δνις "Τρυφων Σαμαρας" :lol::lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ το είχα κάνει αυτό μικρή,δεν είναι τίποτα!!

Επίσης όταν η αγαπημένη μου γιαγιά είχε καταπιεί κόκαλο και έκανε χειρουργείο,κλάδεψα τον φίκο της μαμάς μου από τη στεναχώρια μου!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κι εγώ το είχα κάνει αυτό μικρή,δεν είναι τίποτα!!

Επίσης όταν η αγαπημένη μου γιαγιά είχε καταπιεί κόκαλο και έκανε χειρουργείο,κλάδεψα τον φίκο της μαμάς μου από τη στεναχώρια μου!!

α!καλα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:ευτυχως που δεν μιλαν τα λουλουδια τα καϊμενα

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Link to comment
Share on other sites

και εγω γυρω στα 4 ειχα μπει κατω απο τραπεζι της κουζινας και ειχα πιασει την αλογουρα μου(μαλλι μεχρι τον πωπο μου)και την ειχα κοψει.μετα βγαινω στην αυλη μας με τα μαλλια στο χερι και λεω στη μαμα μου παρτα να τα δωσεις στο νονο το Γιωργο που δεν εχει μαλλακια...

φρικαρε η καημενη η μαννουλα μου.δε φταιω εγω ομως ολοι με ρωτουσαν αν μπορουσα να του δωσω λιγα μιας και εκεινος ηταν καραφλος.

Link to comment
Share on other sites

Θυμαμαι 5 χρονων μια ημερα πριν το γαμο της θειας μου οπου ημουν παρανυφακι..ειπα να καλλοπιστω..και εκοψα φραντζα που ομοια της δεν υπηρχε

Θυμαμαι οτι η μαμα μου ειχε εντονο εκνευρισμο που δεν καταλαβαινα(αφου εγω την ειχα κοψει ολοισια ..καιημουνα μια κουκλα)

Στο γαμο ολο το σοι (τα λενε λιγο χυμα στο σοι της μαμας) μου ελεγε "τι ασχημη που εγινες" και τετοια..και ημουνα πολυ στεναχωρημενη

Δεν πτοηθηκαομως.. απο τοτε τα εχω κοψει πολλες φορες μικρη ..μεχρι που καθησε ο πατερας μου να τον κουρεψω..Τον κουρευω μεχρι σημερα

p7z6p3.pngsQqep3.png
Link to comment
Share on other sites

Κι εγω το ειχα κανει αυτο! Θυμαμαι εβλεπα φανατικα το Baywatch και ηταν η εποχη που η Παμελα Αντερσον ηταν στα πανω της. Ειχε αγορασει λοιπον η μανα μου ενα περιοδικο, που ειχε μεσα φωτογραφιες της Αντερσον απο ολες τις φασεις της μεχρι τοτε ζωης της. Η μανα μου κοιμοταν για μεσημερι, εγω ειχα ανοιξει το περιοδικο και αποφασισα να κοψω τα μαλλια μου οπως τα ειχε εκεινη σε μια απο αυτες τις φωτογραφιες.. Μονο που σε εκεινη τη φωτογραφια η αγαπημενη Παμελα τα ειχε καρε κι ετσι αρχισα κι εγω να κοβω, να κοβω, να κοβω... Ξυπναει η μανα μου το απογευμα, της ηρθε ενα εγκεφαλικο της γυναικας γιατι εκτος απο την κουπ, ειχα βαλει κι ενα μπουστακι της μανας μου και μεσα ειχα τοποθετησει λεμονια για να εχω κι εγω ωραιο και μεγαλο στηθος σαν της Παμελας!!! :lol::lol::lol: Απο το αυτι με σηκωσε και με πηγε στην κομμωτρια, η οποια για να με σουλουπωσει, μου τα εκοψε "καπελακι". Και σαν δεν εφτανε αυτο, την επομενη μερα το μεσημερι που κοιμηθηκε παλι η μανα μου, για να την εκδικηθω που μου χαλασε τα μαλλια (ενω εγω τα ειχα καλυτερα), καθησα κι εγραψα σε ΟΛΟΥΣ τους τοιχους του σπιτιου με ανεξιτηλο μαρκαδορο, τη λεξη "σκατα" (Συγγνωμη κιολας!)!

Περιττο να σας πω πως η μανα μου δεν ξανακοιμηθηκε μεσημερι, αλλα τωρα το καταευχαριστιεται που η κορη μου ειναι ακομα πιο ζωηρη κι απο εμενα! :? :?

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Link to comment
Share on other sites

Καλα οι κορες μου ως διδυμες κι αυτη τη σκανταλια μαζι την κανανε.5 ημερες πριν τα 4α γενεθλια τους κουρεψαν η μια την αλλη με το ψαλιδακι της χειροτεχνιας.Εγω;;;;;;;ΔΙΠΛΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ..Ποιο παιδι να πρωτοσυμμαζεψω;;;;

.png
Link to comment
Share on other sites

εγω τι να πω που ειναι και αγορι,ενα θεμα το εχει με το ψαλιδι του φτιαχνω το δωματιο του γυρω στα 6 με 7 εχουμε παει για κουρτινες μαζι επεμενε για καποιες που δεν μου αρεσαν καθολου και τελικα ΕΓΩ πηρα αλλες δεν του αρεσαν καθολου δεν περασε ενας μηνας και οπως παω για να κλεισω τις κουρτινες τι να δω σε ολες τις πιετες που εκανε η κουρτινα ψαλιδιες απο πανω μεχρι κατω νευριασα αλλα σας μιλαω ειλικρινα μου περασε αμεσως και γελαγα (θεωρησα οτι εχω το ποιο εξυπνο παιδι του κοσμου) ο αντρας μου μου ελεγε μην φωναξεις το παιδι στο ειχε πει.........τωρα οσων αφορα για τα μαλλια μου τα εχει κοψει και με το ψαλιδι αλλα το χειροτερο ηταν με την ξυριστηκη μηχανη ειχε αφησει φραντζα μικρη μπροστα και ειχε τραβηξει μια λωριδα στα μαλλια του μεχρι πισω................φρικη κυκλοφορουσε με καπελο σχεδον για ενα μηνα

insekten-0042.gif

Link to comment
Share on other sites

τελικά όλα τα παιδιά ανα τους αιώνες είναι ΤΟΣΟ ΙΔΙΑ!

 

Εγω σε ηλικία 4 ετων έκοψα τις αφέλειες μου σαν κεσές...όταν με ρώτησε η μαμά μου γιατί το έκανα της είπα " για να μοιάζω στην Κομανέτσι"(της οποίας- μεταξύ μας -δεν διέφερε το μαλλί απ' το δικό μου μαλλί-κατσαρόλα)

 

Η κόρη μου στα 4 είδε την διαφήμιση με το παιδάκι που ξύριζε το κεφαλάκι του για συμπαράσταση στο παιδάκι που του έπεσαν τα μαλλάκια από την χημειοθεραπεία...και σαν ευαίσθητο παιδί, ήθελε και εκείνη να συμπαρασταθεί κόβοντας κάθετα τις αφέλειες!και τα μαλλιά της τα έβαλε σε μια χαρτοπετσέτα να τα δωσουμε στο παιδάκι που ήταν άρρωστο...δεν θα το πιστεψετε αλλά για να συμορφωθεί της έφερνα μαλλιά απο πίσω μπροστά αλλιώς ήταν απερίγραπτη η κατάσταση..τι να πω στον κόσμο?πως είχε τριχοφάγο????

maria.jpg
Link to comment
Share on other sites

σε μικρή ηλικία εκτος από τα μαλλιά μου είχα κόψει και τις βλεφαρίδες μου (τι βλακεία θεε μου !!!!)

για περίπου 15 μέρες δεν μπορούσα να κλείσω τα μάτια μου χωρίς να αγκυλώνομαι.

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

Link to comment
Share on other sites

σε μικρή ηλικία εκτος από τα μαλλιά μου είχα κόψει και τις βλεφαρίδες μου (τι βλακεία θεε μου !!!!)

για περίπου 15 μέρες δεν μπορούσα να κλείσω τα μάτια μου χωρίς να αγκυλώνομαι.

 

:D:D:Dτι μου θυμησες μια φιλη μου στο σχολειο ειχε ξυρισει τις βλεφαριδες της δεν μπορω να σας περιγραψω ποοοοοοοοοοοοοσω χαλια ηταν:D:D:D

insekten-0042.gif

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...