Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ?

PASOUMI

Recommended Posts

εμένα δεν μου κάνει καμια εντύπωση με όσα έχω ζήσει κ εγώ.

όταν εμείς ψάχναμε για βαφτισικά τον περασμένο Μάιο, τα 4 απ τα 5 καταστήματα που ρωτήσαμε ( απ τα πιο γνωστά που υπάρχουν) ήταν κατηγορηματικά στο οτι πρέπει να πάρουμε όλο το πακέτο.δεν πουλάνε μεμονωμένα στα βαφτιστικά.κ ειδικά οι λαμπάδες είναι απ τα πράγματα που βγάζουν το περισσότερο κέρδος. κοστίζει το πολύ 40 ευρώ και την πουλάνε 150/200 ευρώ. κάτι αντίστοιχο ισχύει κ για το κουτί. στα μόνα που ήταν ελαστικοί μαζί μας ήταν στις..κάλτσες κ τα παπούτσια να πάρουμε απ αλλού.τα μαγαζία αυτά βγάζουν το κέρδος απ όλο το πακέτο. μόνο σε μικρά ιδιωτικά μαγαζιά με βαφτισικά μπορείς να βρεις πιο ευελιξία.

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Διαφημίσεις

Συνέβη χθεσ στην κολλητή μου. Θα γίνει νονά και παρήγγειλε όλο το πακέτο της βάπτισης πριν 1 εβδομάδα σε πολύ γνωστη φίρμα παιδικών ρούχων με καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. σημειώνω ότι έδωσε προκαταβολή και συμπληρώθηκε δελτίο παραγγελίας με κωδικούς των πραγμάτων που επέλεξε. Εν τω μεταξύ μόνο λαπμάδα και κουτί βρήκε σε ένα άλλο μαγαζί και της άρεσαν περισ΄΄οτερο. πήγε λοιπόν χθές στο γνωστό κατάστημα και ρώτησε αν γινόταν να ακυρώσει μόνο τη λαμπάδα και το κουτί. Η πωλήτρια ήταν πολύ απότομη μαζί της της είπε ότι η παραγγελία έχει γίνει και δεν γίνεται να ακυρωθεί και της έδωσε να καταλάβει ότι αν δεν τα πάρει θα διεκδικήσει τα νόμιμα. Και ναι νομικά η πωλήτρια είχε δίκιο. ¨ομως ρε κορίτσια μιλάμε για ένα κατάστημα με πολύ δουλειά με δύο υποκαταστήματα στην πόλη μας και πολλά σε όλη την Ελλάδα. Νομίζω ότι θα μπορούσαν ηθικά και επαγγελματικά να την εξυπηρετήσουν την κοπέλα και ειδικά από τη στιγμή πυο όλο το υπόλοιπο πακέτο(ρούχα παπούτια πετσέτες εσώρουχα πιτζάμες δεύερα ρούχα κεριά μαρτυρικά και όλα τα σχετικά τα πήρα από εκεί. Ήταν πολύ δυσαρεστημένη και στενοχωρημένη και φυσικά δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ξαναψωνίσει από εκεί. Δηαλδή ρε κορίτσια αν έκανε την παραγγελία έδινε προκαταβολή και μετά έλεγε ψέμματα ότι ακυρώθηκε η βάπτιση και δεν έπαιρνε τίποτα θα ήταν καλύτερα??? Δεν ξέρω ειδικά στις μέρες μας με τόση κρίση νομίζω ότι και οι επαγγελματίες πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί. Εξάλλου σίγουρα δεν θα τους έμεναν απώλητα αφού το μαγαζί δουλέυει πάρα πολύ. Και σε συνεργασία με όλα τα υποκαταστήματα στην υπόλοιπη Ελλάδα. Η κοπέλα ήταν τόσο θυμωμένη που αφού με πήρε και μου τα ε΄πιε θα επικοινωνούσε με τα κεντρικά στην Αθήνα και τη συμβούλεψα να το κάνει γιατί νομίζω ότι θα βοηθούσε κάτι τέτοιο.

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

Βρε μπορεί να έχει δίκιο (μπορεί λέω) αλλά η προκαταβολή δίνεται για να μην έχει απόλυτη χασούρα ο επαγγελματίας σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Δηλαδή αν πήγαινε και ελεγε "ακυρώθηκε η βάπτιση, ακυρώνεται η παραγγελεία" η προκαταβολή δεν θα επιστρεφόταν. Εννοείται αυτό. Γνωστή μου έκλεισε αίθουσα δεξιώσεων για το γάμο της αλλά το μετάνιωσε. Ε, το χιλιάρικο της προκαταβολής φυσικά και το κράτησε ο ιδιοκτήτης. Τέλος πάντων, αν ήταν γειτονικό το κατάστημα θεωρώ σίγουρο πως θα της αφαιρούσαν τα προιοντα που δεν ήθελε. Οι μάρκες όμως θέλουν να πουλάνε πακέτα γι αυτό και δεν της τα αφαίρεσαν

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Από τη δική μου εμπειρία σε τέτοιες αγορές, τα περισσότερα καταστήματα ευνοούν την αγορά πακέτων κάνοντας άλλες τιμές αν πάρεις μεμονωμένα κομμάτια και άλλες αν πάρεις πλήρες πακέτο βάπτισης.

Οπότε αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, δηλαδή η φίλη σου πλήρωσε με τιμές "πακέτου" πιθανόν γι' αυτό το κατάστημα να μη δέχονταν να αλλάξει η παραγγελία.

.....δε νομίζω τάκη....