Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

letaki

Recommended Posts

Μήπως ξέρετε κανένα καλό κατάστημα με μπομπονιέρες βάπτισης στο Παγκράτι? Ρωτώ εκ μέρους μιας φιλενάδας μου που έχει κάποιο πρόβλημα & δεν μπορεί να μετακινηθεί εύκολα έτσι ψάχνει κάτι κοντά στο σπίτι της. Βασικά νομίζω οτι ψάχνει για όλο το πακέτο προσκλητήρια, μπομπονιέρες, στολισμό, ρουχαλάκια κλπ. Ευχαριστώ εκ των προτερων

Διαφημίσεις

ΝΑΙ!!!!!!!! στην οδό Νικηφορίδη 15, 2107663755

Τυπογραφή λέγεται το κατάστημα. Το έχει η κυρία Πόπη Αγγελίδη. Εχει προσκλητήρια και μπομπονιέρες.

Εγώ συνεργάζομαι μαζι της από το γάμο μου, τη βάφτιση της κόρης μου ακόμη τυπώνω τις προσκλήσεις και τα προγράμματα για τις παραστάσεις της Σχολής μπαλετου που εχω. Ακόμη μια φιλη μου και η ξαδέλφη μου εκαναν εκεί τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες για τις βαφτίσεις των παιδιών τους.

age.png

επίσης στην καισαριανή Εθν. Αντιστασης 34, 210-7245883

ο Γιώργος Φασκιώτης μπορεί να την καλύψει από φωτογραφίες, βίντεο, ρούχα, μπομπονιερες και προσκλητήρια. Δεν ξέρω ποιότητα και ποικιλία ούχων-προσκλητηρίων και μπομπονιερών. Ξέρω μόνο για τη δουλειά του ως φωτογράφος και βιντεολήπτης. Μου έχει καλύψει γαμο, βάφτιση, παραστάσεις σχολής.

age.png

επίσης στην καισαριανή Εθν. Αντιστασης 34, 210-7245883

ο Γιώργος Φασκιώτης μπορεί να την καλύψει από φωτογραφίες, βίντεο, ρούχα, μπομπονιερες και προσκλητήρια. Δεν ξέρω ποιότητα και ποικιλία ούχων-προσκλητηρίων και μπομπονιερών. Ξέρω μόνο για τη δουλειά του ως φωτογράφος και βιντεολήπτης. Μου έχει καλύψει γαμο, βάφτιση, παραστάσεις σχολής.

Η Ποιότητα είναι τόσο καλή όσο και η δουλειά του σα φωτογράφος.Για ποικιλία σε ρούχα κι εγώ δε ξέρω :D:D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

Γιατί δεν βρίσκει καποιον να πηγαίνει σπίτι της? Εγω έτσι είχα κάνει στην βάπτιση. Διάλεξα θέμα και μου τα έκανε όλα όπως τα ήθελα. Και το σημαντικό δεν κουνήθηκα απο το σπίτι μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η Ποιότητα είναι τόσο καλή όσο και η δουλειά του σα φωτογράφος.Για ποικιλία σε ρούχα κι εγώ δε ξέρω :D:D

εννοείς οτι εχει καλή ποιότητα σε ρούχα; δεν το ηξερα.

age.png