Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μικροατυχήματα στο σπίτι.

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα, κυριακάτικα θα μου πείτε ποιά θα βρω, τσπ ανοίγω το θέμα γιατί πριν λίγο μου φυγε το χέρι με λίγη δύναμη στην κοιλιά (πλαι) και φοβήθηκα. στην αρχή ταράχτηκα πολύ τώρα ηρέμησα και είμαι καλύτερα, μάλιστα η μπέμπα κουνιέται πάλι. Πείτε και σεις είχατε παρόμοιες εμπειρίες ? πόσο επικίνδυνα είναι αυτά τα μικρο-χτυπήματα ? να πάω για υπέρηχο ?

είμαι στον 5ο, νομίζω είναι αρκετά προστατευμένα εκεί αλλά πάλι?

0eqUp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα iro18. Μην ανησυχείς γιατί η φύση έχει προνοήσει και τα μωράκια είναι προστατευμένα! Εγώ είμαι τώρα στην 16η βδομάδα. Πριν δύο βδομάδες πάθαμε με τον άντρα μου το φοβερό! :-) Κάτσαμε και οι δύο με φόρα πάνω στο κρεβάτι και... έσπασε! Το αποτέλεσμα ήταν ότι ο άντρας μου με όλη του την δύναμη έπεσε με τον αγκώνα πάνω στην κοιλιά μου! Καλά, περιττό να σου πω ότι τα έπαιξα από τον φόβο μου! Υπόψην ότι ο αντρας μου είναι 110 κιλά! Για μία ώρα σχεδόν είχα κάτι πονάκια στην περιοχή της κοιλιάς γύρω από τον αφαλό. Δεν ξέρω όμως μπόρει να ήταν και ιδέα μου, από τον φόβο μου! Τελικά για να μην στα πολυλογώ το μωράκι ούτε που κατάλαβε τίποτα και είναι μια χαρά!!!

σε μενα προσωπικα δεν εχει συμβει κατι στις εγκυμοσυνες μου αλλα εχει φυγει η νυφη μου απο τα σκαλοπατια οντας εγκυος στον πρωτο μου ανηψιο(19χρονων τωρα)εσκασε με την κοιλια και τα γονατα την πηραμε σηκωτη στο νοσοκομιο αλλα η ανηψαρα μου δεν ειχε παθει τπτ παρε τον γιατρο σου ενημερωσετον και μην ανησυχεις οντος τα παιδια προστατευωνται στην κοιλιτσα μας

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, καλά αυτό που έπαθα δεν είναι τίποτα μπροστά σ'αυτά που λέτε. Από εκείνη την ώρα ψάχνω στο νετ να βρω για τραυματισμούς μέσα στη μήτρα και το μόνο που βρίσκω είναι ότι είναι πολύ καλά προστατευμένα γενικώς και τα υπόλοιπα σχετίζονται με το σεξ. Νομίζω ότι ηρέμησα πάντως.

0eqUp2.png

Τελικά δεν άντεξα και πήγα στο γιατρό, σας γράφω τι μου είπε για να υπάρχει και για μελλοντική χρήση.....μιας και γω δεν βρήκα μια "σωστή" απάντηση.

Το μωρό δεν κινδυνεύει μέσα στη μήτρα, δεν υπάρχει περίπτωση να χτυπήσει, υπάρχει ο κίνδυνος της αποκόλλησης του πλακούντα και αυτό κοιτάνε. Όταν ρώτησα μήπως χτύπησε στο κεφάλι μου είπε χαρακτηριστικά αποκλείεται, το πολύ πολύ να αλλάξει θέση, δεν καταλαβαίνει τίποτα, και αυτό ισχύει όχι μόνο τώρα που είναι μικρό αλλά και μέχρι το τέλος. Υπάρχουν πολλά στρώματα που το προστατεύουν, δικά μας και δικά του.

Αυτά από μένα για το θέμα. Καλό υπόλοιπο να έχουμε....χωρίς μικροατυχήματα.

0eqUp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ να δεις χτυπηματα που είχα σε αυτή την εγκυμοσύνη μου! Τη μια σκόνταψα σε ένα χαλάκι μέσα στο σπίτι και πάρτην κάτω, την άλλη στον 5ο μήνα τράκαρα με μία καρέκλα μέσα στο σπίτι, άστα! Για να μην πω για την κόρη μου που έπαιζε μπάλα μια μέρα και μου την έφερε σχεδόν πάνω στην κοιλιά! Από λαχτάρες σε αυτή την εγκυμοσύνη άλλο τίποτα! Φοβόμουν και γω σαν και σένα για το μωρό μου αλλά και μένα με καθησύχασαν τα κορίτσια στο foroum και αν σκεφτείς ότι όταν χτύπησα στην καρέκλα το είπα στο γιατρό μετά από κάτι μέρες και με έκραξε γιατί δεν πηγα για υπέρηχο τί θα έλεγες? Ευτυχώς γέννησα πριν 1 μήνα σχεδόν μια υπέροχη μπεμπούλα και όλα ξεχάστηκαν μεμιάς!

Ωχ!!!Τί μου θυμήσατε!!!Εγώ στον όγδοο, σε πολυκατάστημα για να δω για καροτσάκι, κούνια κτλ. αμέσως μετά από το ραντεβού στη γιατρό!Σφουγγάρισαν ένα διάδρομο με παρκέ και η πωλήτρια με πήγε από εκεί!Μόλις πάτησα το πόδι μου έπεσα φαρδιά-πλατιά σε άψογο σπαγγάτο!Και φυσικά...ούτε ένα συγγνώμη που σφουγγάριζαν εν ώρα λειτουργίας του καταστήματος με δεκάδες έγκυες να κυκλοφορούν αμέριμνες!!!

Vd4Sp3.png

• 1 year later...

καλησπερα σας..ειμαι στην 18ηβδομαδα και σημερα το μεσημερι με χτυπησε το ρευμα καθωσ καθαριζα ενα φωτιστικο.δε μου μουδιασε απλα το χερακι.ενιωσα μουδιασμα και λιγο πονο μεχρι τα γονατα.δεν κρατησε αρκετα γιατι επεσε ο γενικος.πιοπολυ τρομαξα...πηρα τ'απογευμα το γιατρο μου να ρωτησω μηπως συμβαινει κατι στο μωρο αλλα μου ειπε πως δεν μπορουμε να ξερουμε αν επηρεαστηκε το μωρο απο τη στιγμη που δεν το ειχα νιωσει να κουνιεται ακομη.δεν θα επρεπε να μου πει να παω για ενα υπερηχο?αν ειχε παθει κατι δεν θα ενωθα κατι?πονο?εχει συμβει κατι παρομοιο σε καμια??

δε μου εχει συμβει κατι τετοιο αλλα να πιεσεις το γιατρο σου να σε δει!υποχρεουτε σε τετοιες περιπτωσεις!μην αγχωνεσαι ομως ολα καλα θα ειναι!απλα γιατι να μη σε δει!!!

KLinp2.pngjvcQp2.png

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
Κορίτσια καλησπέρα, κυριακάτικα θα μου πείτε ποιά θα βρω, τσπ ανοίγω το θέμα γιατί πριν λίγο μου φυγε το χέρι με λίγη δύναμη στην κοιλιά (πλαι) και φοβήθηκα. στην αρχή ταράχτηκα πολύ τώρα ηρέμησα και είμαι καλύτερα, μάλιστα η μπέμπα κουνιέται πάλι. Πείτε και σεις είχατε παρόμοιες εμπειρίες ? πόσο επικίνδυνα είναι αυτά τα μικρο-χτυπήματα ? να πάω για υπέρηχο ?

κι εγω ψιλοανυσηχω, ειμαι στην 13η εβδομαδα και εχω φαει αρκετες τουμπες, και μεσα στο σπιτι και στη σκαλα μια μερα (ποτε ομως δε χτυπησα στην κοιλια) τρωω και κατι περιποιημενες κλωτσιες απο την κορη μου κατευθειαν στην κοιλια και αγχωθηκα.

ο σακος τα προστετευει απο κραδασμους αλλα καλυτερα παρε το γιατρο σου

σε ευχαριστω αλλα τελικα το αφησα ετσι...οτι ηταν να γινει εγινε..πιο πολυ αγχωθηκα οσο το σκεφτομουν.ελπιζω να ειναι ολα καλα.θα δειξει!!!

σ αυτη τη ν περιπτωση επειδη δε νοιωθεις το μωρο ακομα επρεπε να σε βαλει κατευθειαν για υπερηχο. (ειδα οτι εισαι γιαννενα αν επιτρεπεται πιο γιατρο εχεις? )

είμαι στον 5ο, νομίζω είναι αρκετά προστατευμένα εκεί αλλά πάλι?

δεν παθαινει τιποτα μην φοβασαι απλα απο δω κ περα ν εισαι προσεκτικη γτ αλλαζει το κεντρο βαρους κ μπορει να εχετε κ πτωσεις.

εγω 5 εβδ. γλιστρισα μεσα στο σπιτι κανονικο σπαγγατο κ επαθα αποκολλησει.στον 6ο εσκιψα στο γραφειο να πεταξω ενα χαρτακι κ επεσα μαζι με την καρεκλα.εγω απο κατω αυτη απο πανω. στον 8ο δεν υπολογισα το μεγεθος της κοιλιασ γυρισα αποτομα κ επεσα πανω στο χερουλι της πορτςας.σε αυτο χεστηκα πανω μου.πηγα στον καρδιοτοκγραφο γτ δεν ακουγα το μωρο αλλα μου ειπαν οτι το μωρο ειναι ερκετα προστατευμενο......αυτα:P:p:p:p:p:p

ευτυχως εδω και 3-4 μερες το ακουσα...ειμαι στην 20 βδομαδα.ανακουφιστηκα.μικροχτυπηματα κ κλωτσιες στην κοιλια απο την κορη μου δεν με ανησχουσαν τοσο αλλα αυτο με το ρευμα...τα χρειαστηκα λιγο...ρωτησα κ μια γυναικολογο στο τεβε και μου ειπε πωσ λογικα αφου δεν επαθα εγω τιποτα θα ειναι κι αυτο καλα..στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα φαει αρκετες τουμπιτσες και μετα τον 8ο δεν υπολογιζα κι εγω τηνκοιλια μου και της εριχαν κατι καλες κλεινοντασ τα ντουλαπια..

• 1 month later...

γεια σας κοριτσια:-D!!!ευχομαι σε ολες μια τελειομηνη εγκυμοσυνη χωρις ατυχηματα!!!!!εγω ειμαι στη 15η εβδομαδα χθες γλιστρησα και επεσα στο δρομο χωρις να χτυπησω την κοιλια ή τη λεκανη μου γενικα στηριχτηκα στα χερια και στα ποδια. φοβηθηκα στην αρχη και ειχα κατι τσιμπιματακια μετα που ηρεμησα σταματησαν τα τσιμπιματακια. αν κατι πηγαινε στραβα δεν θα ειχα εντονο πονο, αιμα ή καφε υγρα????εσεις τι λετε????:confused::confused:

nQjip3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ έχω φάει τούμπα στα χιόνια!Γλίστρησα πηγαίνοντας για τη δουλειά. Εδώ που μένω έχει παρα πολύ χιόνι και πάγο, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα γλιστρήσεις, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός... Έπεσα με τον ποπό και μετά με την πλάτη-μέση (γιατί γλίστρησα εις διπλούν, είναι σαν πατινάζ σκεφτείτε...). Πήγα κατευθείαν για υπέρηχο και το μωράκι ήταν μια χαρά, μου είπε και η γιατρός ότι είναι καλά προστατευμένο και ευτυχώς που δεν έπεσα με την κοιλιά! Γενικά αν δε δεις αίμα δεν ανησυχείς, αυτό έχω μάθει από την μέχρι στιγμής εγκυμοσύνη μου.

• 2 years later...

κοριτσια καλημερα..ειμαι κ εγω μια απο αυτες τις εγκυες που φοβαται με το παραμικρο πουα γχωνεται με το παραμικρο.........κ θα σας δωσωενα παραδειγμα σημερα το πρωι μεσα στον υπνο μου γυριασα πλευρο απο αριστερα δεξια εκεινη την ωρα μαλλονγυρα αποτομα εβαλα πιο πολυ δυναμη στην κολια δεν ξερω τι εγινε αλλα με τραβηξε λιγο χαμηλα η κοιλια κ σαν να εσφιξε η κοιλια μου ολοκληρη ...τι με θες απο τοτε το ματι ανοιξε γαριδα κ απο τοτε σκεφτομαι αυτο..........μηπως επαθε κατι το παιδι κτλ......

κοριτσια καλημερα..ειμαι κ εγω μια απο αυτες τις εγκυες που φοβαται με το παραμικρο πουα γχωνεται με το παραμικρο.........κ θα σας δωσωενα παραδειγμα σημερα το πρωι μεσα στον υπνο μου γυριασα πλευρο απο αριστερα δεξια εκεινη την ωρα μαλλονγυρα αποτομα εβαλα πιο πολυ δυναμη στην κολια δεν ξερω τι εγινε αλλα με τραβηξε λιγο χαμηλα η κοιλια κ σαν να εσφιξε η κοιλια μου ολοκληρη ...τι με θες απο τοτε το ματι ανοιξε γαριδα κ απο τοτε σκεφτομαι αυτο..........μηπως επαθε κατι το παιδι κτλ......

Καλημερα.....καλε μην σκας....και εγω τα εκαμνα αυτα...μεσα στιν υπνο μας και αλλα κανουμε και δεν τοπαιρνουμε και χαμπαρι....

Το μωρακι σου για να παθει κατι πρεπει να ζουληχθει πααααααρα πολυ και αυτο συμβαινει σε εξαιρετικα σπανιες περιπτωσεις και ατυχηματα....

Οσο για το τραβηγμα που ενιωσεις ηταν συσπαση....η και κινηση του μωρου....γιατι προφανως το ξυπνησε το καημενο.....χιχιχι....

Μην ανησυχεις ολα καλα ειναι εκει μεσα....εγω οποτε δεν ημουν σιγουρη (και ημουν σιγουρη μονο σε υπερηχο) φυσην αδυνατον ομως τρεις την ωρα να ειμαστε στον υπερηχο,εβαζα τα χερακια μιυ στην κοιλιτσα μου, με κλωτσουσε η γυρνουσε και ησυχαζα....

Ηρεμησεεεεεε!!!!!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Καλημερα.....καλε μην σκας....και εγω τα εκαμνα αυτα...μεσα στιν υπνο μας και αλλα κανουμε και δεν τοπαιρνουμε και χαμπαρι....

Το μωρακι σου για να παθει κατι πρεπει να ζουληχθει πααααααρα πολυ και αυτο συμβαινει σε εξαιρετικα σπανιες περιπτωσεις και ατυχηματα....

Οσο για το τραβηγμα που ενιωσεις ηταν συσπαση....η και κινηση του μωρου....γιατι προφανως το ξυπνησε το καημενο.....χιχιχι....

Μην ανησυχεις ολα καλα ειναι εκει μεσα....εγω οποτε δεν ημουν σιγουρη (και ημουν σιγουρη μονο σε υπερηχο) φυσην αδυνατον ομως τρεις την ωρα να ειμαστε στον υπερηχο,εβαζα τα χερακια μιυ στην κοιλιτσα μου, με κλωτσουσε η γυρνουσε και ησυχαζα....

Ηρεμησεεεεεε!!!!!!!

Koalaki καλημερα μπες οποτε μπορεσεις στα προσωπικα σου μηνυματα