Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ρυζάλευρο από 2,5 μηνών...λόγω ΓΟΠ.

Recommended Posts

Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, γιατί χωρίς την δική σας βοήθεια αλλά και της Αγλαϊας δε θα είχα καταφέρει να θηλάσω αποκλειστικά μέχρι τώρα.Εχω μία μπέμπα 2.5 μηνών η οποία υποφερει από ΓΟΠ ο παιδίατρος μας έδωσε Λαπραζολ για περίπου 3 εβδομάδες, όπου πρέπει να πω ότι είδα διαφορά.Ομως μου πρότεινε για να μην της δίνω φάρμακα να της δίνω λίγο ρυζάλευρο με το γάλα μου σε αντκατάσταση του φαρμάκου. Θα πρέπει να σας πω ότι όταν της σταμάτησα το Λαπραζολ από τον πόνο δυσκολεύεται να φάει. Τα κιλά της είναι πολύ καλά γεννήθηκε 3060 και είναι τώρα 5600, αλλά όταν τρώει κλαίει υστερικά και νιώθω ότι σε κάθε γουλιά που καταπίνει, το στομάχι της να συσπάται. Εμετούς δεν κάνουμε πολλούς γιατί η παλλινδρόμηση φτάνει στο 50% του οισαφάγου, την κοιμίζω μπρούμητα και την κρατάω αρκετά μετά τα γεύματα. Θα ήθελα την γνώμη σας αλλά και της Αγλαϊας για το ρυζάλευρο από τόσο μικρή. Τι είναι προτιμότερο φάρμακο ή ρυζάλευρο?

Διαφημίσεις

Nα ζητησεις και δευτερη γνωμη,ειναι παααααρα πολυ μικρη για ρυζαλευρο:shock:,και να μην την κοιμιζεις μπρουμητα στο πλαι ή ανασκελα.

Για τα υπολοιπα θα σου πουν και τα κοριτσια που εχουν περισσοτερη εμπειρια.

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Μπρούμητα μας είχε πει κι εμάς για ΓΟΠ, αλλά τον έβαζα μόνο όταν εγώ ήμουν ξύπνια και καθόμουν δίπλα του να έχω το νου μου, αλλιώς ανάσκελα.

Το πρόβλημα είναι ότι όταν τρώει το στομάχι συσπάται και ουρλιάζει υπερβολικά, με αποτέλεσμα να νιώθω τύψεις που δεν της δίνω φάρμακο ή ρυζάλευρο. Το link για την ΓΟΠ το έχω ξεσκονίσει αλλά αυτό δεν αλλάζει την κατάσταση, το θέμα είναι να υποκύψω και να της δώσω ρυζάλευρο πχ της Novolac σε υποκατάστατο του φαρμάκου ή θα τα κάνω χειρότερα?:?

Διαφημίσεις