Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ψείρες χωρίς κόνιδες;

Recommended Posts

Είναι δυνατόν; Σας έχει τύχει; Η κόρη μου εδώ και λίγο καιρό ξίνεται στο κεφάλι της. Επειδή κολλάει εύκολα ψείρες, αμέσως την έψαξα για κόνιδες. Δε βρήκα τίποτα. Κάθε μέρα την έψαχνα και δε έβρησκα τίποτα. Κόνιδες πουθενά. Της άλλαξα σαμπουάν μήπως έφταιγε αυτό. Σήμερα το πρωί, έρχεται και μου λέει: κοίτα μαμά τι βρήκα στο κεφάλι μου; :shock: Ήταν ψείρα !!!!!! Έκανα τα απαραίτητα αντιφθειρικό σπρέυ και ειδική χτενούλα και βρήκα άλλη μία. Κόνιδες πουθενα. Πώς γίνεται αυτό; :evil:

74Qtp3.png2SeRp3.png

Διαφημίσεις

και γω βρηκα στην κορη μου κονιδες......τις εβγαλα και ηταν γεματες 3-4.την χτενισα με το χτενακι που ειναι και για τις κονιδες αλλα ψειρα πουθενα!!!!!

την εβαλα το σπρευ για τις ψειρες και την εχω παρει και να αλλο προληπτικο

σπρευ που ειναι φυτικο σαν κολωνια για να μην πανε οι ψειρες εκει.

την εκανα ξανα με το χτενακι αλλα τιποτα δεν βρηκα.....λετε να τελειωσαμε????

τι απαισιο πραγμα αυτες οι ψειρες!!!!!!!!!!

LcNGp3.png

k90zp3.png

ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΟΛΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΙΣ ΑΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ 3 ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ.ΨΕΙΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΝΙΔΕΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΗΡΑΤΕ?

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.

Προφανως η ψειρα δεν γεννησε ακομα.. Συμβαινει συχνα αν το προλαβεις νωρις..

Κ γενικα η ψειρα δεν ειναι προβλημα κ καθαριζει ευκολα αν την προλαβεις.. Κ η καλυτερη προληψη ειναι ο καθημερινος ελεγχος στο κεφαλι του παιδιου..

Το προβλημα ειναι οι κονιδες.. συχνα τα σαμπουαν δεν τις ψοφανε.. κ φυσικα το χτενακι δεν μπορει να τις απομακρυνει.. πρεπει να τις βγαλεις με το χερι.. Μια να μεινει μπορει να ξαναγεμισει το παιδι..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

εγω επειδη δεν θελω να της βαζω χημικα στο κεφαλι μια φορα που την ειδα να ξυνεται της εβαλα ασπρο οινοπνευμα.βρεχεις ολα τα μαλλια και τα τυλιγεις με ενα τσεμπερι για 30 λεπτα.μονο 2 ψειρες ειχε καμμια κονιδα και δεν ξαναεπιασε ψειρες.τωρα της βαζω καθε μερα στα μαλλια της κολωνια(σαν οινοπνευμα ειναι) και δεν εχει ξανακολλησει....test it!;)

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Θα συμφωνήσω.Ήσουν τυχερή και το προλαβες στην αρχή του.Η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη.Εμείς χρησιμοποιούμε το KORRES είναι σαμπουάν με μηλόξυδο και λουζόμαστε μια φορά την εβδομάδα προληπτικά και εαν έχουμε κάποιο "ατύχημα" ανα 3 μέρες μέχρι να καθαρίσει το κεφαλάκι μας.Επίσης για το σχολείο και όταν πηγαίνουμε σε χώρους με πολλά παιδάκια (παιδότοπο,παιδική χαρά,παρτυ) έχουμε την PEDICULUS λοσιον της FITOVITAE.

Γιαννούλα:P

Η μαμα μου οταν ειμασταν μικρα μας εβαζε ξυδι κ τα τυλιγε με σακουλα!!!!!!

...του Κορρε κ εγω βαζω στην κορη μου κ ευτυχως ακομα δεν κολλησε τπτ...... :)

εχει κ spray σαν κολωνια(ειναι μαζι με το σαμπουαν)....

ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!!29.11.03

ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!04.08.10

Κάθε φορά που την έλουζα της ξέπλενα τα μαλλιά με ξύδι για πρόληψη. Προφανώς δεν είναι αρκετό. Χρησιμοποιώ επίσης και την προληπτική λοσιόν της Lό. Σε 7 μέρες θα της ξαναψεκάσω το κεφάλι της και ο θεός βοηθός. Δε θα αντέξω πάλι το καθάρισμα των κόνιδων :confused::confused:.

74Qtp3.png2SeRp3.png

• 3 weeks later...
000202F6.gif Χθες η μικρή έξυσε το κεφάλι της...... Ήταν γεμάτη...... Φαινόταν οι ψείρες περισσότερο από τις κόνιδες.(είναι καστανόξανθη). Ευτυχώς έχει λίγα μαλλάκια και την καθάρισα σχετικά εύκολα. Προληπτικά ψέκασα και τη μεγάλη. Δεν αντέχω άλλο τα νεύρα μου.....Ενημέρωσα και το σχολείο, τις έβαλα και προληπτική λοσιόν. Μου φαίνεται θα τις κουρέψω γουλί μπας και ησυχάσω:mrgreen:
74Qtp3.png2SeRp3.png

Διαφημίσεις