Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τ3 νεογέννητου

Guest dinaki88

Recommended Posts

Guest dinaki88

έχει καμιά μανούλα αν είναι στα πολύ μωράκια λίγο παραπάνω από το όριο η συγκεκριμένη ορμόνη?η μικρή μου σχεδόν 20 ημερών είχε 3,8 με όριο 3,48.και μου είπαν φυσιολογικό είναι-μη δίνεις σημασία.Αλλά επειδή εγώ έχω πρόβλημα με το θυρεοειδή θορυβήθηκα...Ξέρει καμιά μαμά?

Διαφημίσεις

δεν ξερω να σου πω με ακριβεια αλλα περισυ γεννησε η φιλη μου δυδιμα και επειδη ειχε θυροειδη επαιρνε σε ολη την εγκυμοσυνη φαρμακα της ειχε δωσει καποια που απο οτι μου ελεγε ηταν πιο φιλικα προς την εγκυμοσινη άλλα με το που θα γενναγε θα κανανε κατευθειαν εξετασεις τα παιδια γιατι πολλες φορες κληρωνομουν τον θυροειδη και οντως τους εκανε εξετασεις και το ενα ειχε στο οριο και το αλλο λιγο πιο πανω της ειχαν πει ομως και ο ενδοκρινολογος και ο γυναικολογος οτι δεν ειναι τιποτα και συμβαινει αυτο και αν ξαναεκανε εξετασεις σε λιγες ημερες στα παιδια θα ηταν ενταξει και πραγματι γυρω στις 20 μερες μετα που τους εκανε παλι εξετασεις δεν εδειξε παλι θυροειδη

θα μιλησω και αυριο μαζι της να μου τα πει με λεπτομερειες μηπως κανω λαθος και θα σου πω οτι εμαθα

insekten-0042.gif

Guest dinaki88

ευχαριστώ...λογικά θα έπαιρνε και αυτή Τ4.απλά μάθε ποιά ορμόνη από τις 3 είχε πιο πάνω το μωρό της.γιατί κάθε μια σημαίνει και κάτι διαφορετικό...

και γω έπαιρνα στην εγκυμοσύνη θυρορμόνη και εκανα εξετασεις στη μικρη μου. Οι τιμες ολο επεφταν. Μην ανησυχεις. Στην αρχη ειναι επηρεασμενες οι ορμόνες και πολυ συντομα πεφτουν στα φυσιολογικα επιπεδα.