Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

NEOCATE - αντικατάσταση με Frisolac AC

Recommended Posts

Το μωρό παίρνει το Neocate από 5μηνών (σήμερα είναι 13). Πλέον δεν το θέλει. Σκέφτομαι να το αντικαταστήσω. Μία λύση είναι το Frisolac AC. Το site της Νουνού δεν αναφέρει τα συστατικά του. Μήπως το παίρνει κανείς από το forum να μού πει αν το προϊόν περιέχει πρωτεϊνη ορού γάλακτος και λακτόζη (αυτά δηλαδή που δεν πρέπει να παίρνει το μωρό μου)?

Παρρησία

[email protected]

• 7 months later...

Διαφημίσεις

θα ήθελα να μου πεις αν τελικά το αντικατέστησες και πως το δέχτηκε το παιδί!εμείς είμαστε 21 μηνών και πίνουμε neocate από 5 μηνών τώρα μας είπε η αλλεργιολόγος να κάνουμε πρόκληση με το frisolac ac!

μπορειτε κοριτσια να μου πειτε τι έγινε ? εμεις πινουμε neocate από 1.5 μηνων και η αληθεια είναι ότι δεν εχει κανει εξετάσεις απλα από τα συμπτωματα μας είπε η παιδιατρος ότι έχει αλλεργία στο αγελαδινό γάλα και θα κάνουμε προκληση μετά από ένα χρόνο το νωρίτερο. Υπάρχουν ειδικές εξετέσεις? Να πάμε σε αλλεργιολόγο?

μην αγχωνεστε καθολου για το frisolac ac....Εμενα ο γιος μου επερνε neocate απο 11 μηνων μεχρι 18.μετα ηπιε althera προσοχη οχι alfare κ απο 23 μηνων του δινω frisolac ac...κ ειναι 26 μηνων....η βλακεια των παιδιατρων κ των αλλεργιολλογων ειναι οτι δεν μας ειπαν απο την αρχη να παρουμε το frisolac ac κ καθυστερουμε την ωριμανση του πεπτικου τους....εγω τωρα παω για προκληση με κανονικο γαλα κ ο θεος βοηθος.

Καλή επιτυχία ραφαέλ!

Ο δικός μου είναι ακόμη μικρός αλλά σκεφτομαι αργότερα πως θα αποκλείσω οτιδήποτε περιέχει γάλα από τη διατροφή του μέχρι την πρόκληση.Ο δικός σου που είναι μεγαλούτσικος δε ζητάει? Στο σπιτι έχετε γάλα,γιαούρτι κλπ για εσάς? τα τρώτε κρυφά? ε'ιναι και οι διαφημίσεις της τηλεόρασης την ώρα των παιδικών!!!!!!

Διαφημίσεις

λελακι ασε ο δικος μου δεν ετρωγε ουτε μοσχαρι μεχρι τα χριστουγεννα με τι μα@@@@@ των γιατρων...κ μονη μου του εδωσα κ δεν τον πειραξε....εβλεπε το παριζακι κ φωναζε θελω κ εγω....του εδωσα δεν τον πειραξε...να φανταστεις τωρα του αρχισα αβγο...κ αυτο με δικη μου πρωτοβουλια κ χιλια παρακαλια στο γιατρο...

αν βλεπει διαφημησεις λεει?του λεω αγαπη μου εμεις εχουμε αλλεργια οταν θα μας περασει θα σου γεμισω το ψυγειο..κ ευτυχως ειναι πολυ εξυπνος κ καταλαβαινει...λεει μονος του παιτσα μου οχι αιμα στα κακα μου= παναγιτσα μου οχι αιμα στα κακα μου....

Ελπίζω να ξεμπερδεύετε το γρηγορότερο και να φάτε το συντομότερο και παγωτάκι!!!!!

Εχετε κανει κάποιες εξετάσεις ή η δοκιμή είναι το μόνο σίγουρο για να δει κανείς αν περνάει η αλλεργία?

εμας οι ξετασεις ολες ειναι καλες...τα patc τα rast στο αιμα...ολα κ ομως εχουμε θεμα...παγωτακι τρωει του δινω γρανιτες...δεν γινετε ζηταει τι θα τον κανω

Αρα κάλα μας είπε η γιατρός μας να μην τον ταλαιπορούμε και ότι και αρνητικές να βγούνε οι εξετάσεις το σποράκι μας έχει αλλεργία.Η αλήθεια είναι ότι με το neocate συνήλθε.Είναι δύσκολα αλλά μακάρι αυτά να είναι τα δύσκολα και να έχουν την υγειά τους!

• 3 months later...
μην αγχωνεστε καθολου για το frisolac ac....Εμενα ο γιος μου επερνε neocate απο 11 μηνων μεχρι 18.μετα ηπιε althera προσοχη οχι alfare κ απο 23 μηνων του δινω frisolac ac...κ ειναι 26 μηνων....η βλακεια των παιδιατρων κ των αλλεργιολλογων ειναι οτι δεν μας ειπαν απο την αρχη να παρουμε το frisolac ac κ καθυστερουμε την ωριμανση του πεπτικου τους....εγω τωρα παω για προκληση με κανονικο γαλα κ ο θεος βοηθος.

τι εννοεις καθυστερουμε την ωριμανση του πεπτικου τους? και εμεις πινουμε νοεκειτ...μου λες καποιες λεπτομερειες?

WEW9p3.png

gZ5Xp3.png

Διαφημίσεις

λελακι ασε ο δικος μου δεν ετρωγε ουτε μοσχαρι μεχρι τα χριστουγεννα με τι μα@@@@@ των γιατρων...κ μονη μου του εδωσα κ δεν τον πειραξε....εβλεπε το παριζακι κ φωναζε θελω κ εγω....του εδωσα δεν τον πειραξε...να φανταστεις τωρα του αρχισα αβγο...κ αυτο με δικη μου πρωτοβουλια κ χιλια παρακαλια στο γιατρο...

αν βλεπει διαφημησεις λεει?του λεω αγαπη μου εμεις εχουμε αλλεργια οταν θα μας περασει θα σου γεμισω το ψυγειο..κ ευτυχως ειναι πολυ εξυπνος κ καταλαβαινει...λεει μονος του παιτσα μου οχι αιμα στα κακα μου= παναγιτσα μου οχι αιμα στα κακα μου....

Τα αλλαντικά έχουν πρωτεΐνες γάλακτος. Δεν είναι μόνο το μοσχάρι που περιέχουν που πρέπει να φοβάστε...

.pngy3DLp3.png